Kurtlar Vadisi
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 23:15
Adını bilmesem de kayaların önündeki siyah balık(kuyruğu mavi çizgili) çok hoşuma gitti. Sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 23:52
Ebdj diye geciyor.Bana birçok kisi kirma oldugunu bircok kiside nadir bulunan ebdjlerden oldugunu soyledirler.Bende zaten iyide bir para verdim.Ufak olduguna bakma akvaryumdaki bir cok balıga vermedigim kadar pahaliya aldim.Benimde hosuma gittigi icin aldim.Adam bana 15 cm normal acik renk ebdj getirmisti.Birde digerini getirmesini soylemistim.İnceleddim bu daha hosuma gitti.Adamda cok ovunce aldim.Begendiniz icin sevindim.Saygilar
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 21:47
Çok deli manyak bir o kadar da pisikopat bir akvaryum olmuş inşallah sağlıklı bir şekilde yaşatırsınız balıklarınızı:)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 22:36
Yorumlarda mukemmel :D Tesekkurler.Umarim bakalim eskiden biraz atrasyon oluyodu ama balıklar iyice alistilar.Bitek albino oscar ve texas tam uyum saglayamadi.Onlarinda boyutlari ufak oldugu icin sanirim.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 23:32
Böyle bir akvaryumun karşısına geçip balıkların birbirine kafa tutmasını izlemek gerçekten çok büyük zevk olsa gerek
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 14:02
Olabilir ben akvaryumcuda boyle gordum.Suyun ustu havasi veriyor uste taktigim yer zaten bende boyle yapiştirdim.Forumda benimkinin tersini yapiştiranlarda var.Belki onlardan bakarak ters oldugunu dusundunuz.Dikkatli bakarsaniz suyun üstü gibi durmakta üst tarafa yapiştirdigim yeri terssede bence boyle daha güzel :D
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 14:32
Bencede fonu ters yapıştırmışsınız .Dikkat ederseniz suyun altında su yüzeyi daima düz olarak görünür taban ileri doğru eğimli gider.
DeathSlayer 2011-02-26 14:32:40
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 23:35
Evet ya bende simdi farkettim eskiden dogru yapistirmistimda sonra tekrar cikarip jelle yapistirdim.O arada dikkat etmeden ters yapistirmisim ama simdi cikarirsamda jel boşa gidecek.
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2011 18:01
Akvaryumunuz gercekden güzel ama kavgaların cıkmaması kaçınılmaz son gibi duruyor.Fonda cok canlı ve güzel durmus kayalarda değişince akvaryumunuz mukkemmel olacaktir.Fonuda bir ara düzeltirseniz iyi olabilir.Tekrar tebrikler.