Kurulum Aşamasındaki Leptosoma Diyarı
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 21:07
Fotoğraf:daha eklemedim
Boyut (cm):100x60(h)x50
Kapasite (litre):300 litre
Canlılar: F1 3e 6d leptosoma jumbo kigoma 9-12 cm
Malzemeler:Kendi yapımım dış filitre (eheim bile beni memnun edemiyor sanırım sorun bende)
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Günde 4 öğün artemia , Tetra min , sera vipan tetra bits sera granumeat ezerek veriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Hiçbir şey kullanmıyorum.
Boyut (cm):100x60(h)x50
Kapasite (litre):300 litre
Canlılar: F1 3e 6d leptosoma jumbo kigoma 9-12 cm
F1 yavrusu 7e 15d leptosoma jumbo kigoma 5-7 cm
Nigripinnis 1e 2d 7-9 cm
3 tane cüce vatoz
Malzemeler:Kendi yapımım dış filitre (eheim bile beni memnun edemiyor sanırım sorun bende)
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Günde 4 öğün artemia , Tetra min , sera vipan tetra bits sera granumeat ezerek veriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Hiçbir şey kullanmıyorum.
Akvaryumumu tam olarak kurunca resimleri abilerimle paylaşacağım.uzun zamandır istediğim tek tür leptosoma.Bundan önce hep birden fazla çeşit bir arada besledim.Hele bu balıklardan aldığım yavrunun zevki hiçbir şeyde yok.Damızlıklar ve yavrular hep bir arada
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 21:59
Çağılcım tebrikler o güççücük tanganyika gölüne sen okyanusu sığdırırsın bu titizlikle herzaman temiz sağlıklı bol yavrulu huzur dolu günler.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 22:00
Teşekkürler Fahrettin kardeşim.Yaş farkı fazla değil zaten sizinle.
Teşekkürler Arif Bey sağolsun COBRA nickli Kerem Abimin büyük yardımlarıyla bu balıkları edinebildim.Gerçekten forumda dürüst , hobiye hizmet eden , balıkları daha bir kişiden almadan kime satarım düşüncesi gütmeyen , insanların yardımlarını sömürmeden bu işi yapan abilerimiz var.Kendime de anca böyle abileri örnek alıyorum.Buradan bu vasıflara sahip bütün abilerime teşükkür ederim.kırmızıorganik 2010-03-12 22:09:08
Teşekkürler Arif Bey sağolsun COBRA nickli Kerem Abimin büyük yardımlarıyla bu balıkları edinebildim.Gerçekten forumda dürüst , hobiye hizmet eden , balıkları daha bir kişiden almadan kime satarım düşüncesi gütmeyen , insanların yardımlarını sömürmeden bu işi yapan abilerimiz var.Kendime de anca böyle abileri örnek alıyorum.Buradan bu vasıflara sahip bütün abilerime teşükkür ederim.