kuyruklar gidiyor
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 19:51
5-7cm arasındaki ciklet akvaryumuma 3-5cm arasında 4 tane cüce vatoz attım büyük cikletler deilde en kücük cikletler kuyruklarına saldırıyor ve bazılarnın kuyruğunu yediler.Vatozlar için o kadar cok saklanma yeri varken kendini nasıl yedirior en azından 10-12 tane girebilcegi delik var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 20:11
Kayalıklar balıklarınızı tek başına korumaya her koşulda yetmeyebiliyor ne yazıkki Egemen bey !
3 4 cm boyundaki vatozlar 5-7 cm'lik cikletlere karşı savunmasız kalmış gibi görünüyor dolayısıyla ben vatozlarınızı çıkarmanızı tavsiye ediyorum eger tankta vatoz olmasını çok istiyorsanız o zaman alacağınız vatozların boyu en az cikletlerinizin boyunda hatta mümkünse daha büyük olsun bu durumda cikletlerin onları rahatsız etme ihtimali düşecektir.
Saygılarımla.
3 4 cm boyundaki vatozlar 5-7 cm'lik cikletlere karşı savunmasız kalmış gibi görünüyor dolayısıyla ben vatozlarınızı çıkarmanızı tavsiye ediyorum eger tankta vatoz olmasını çok istiyorsanız o zaman alacağınız vatozların boyu en az cikletlerinizin boyunda hatta mümkünse daha büyük olsun bu durumda cikletlerin onları rahatsız etme ihtimali düşecektir.
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir