L-144 Blue Eye Longin Kolonilerim
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 12:47
Öncelik olarak bütün hobici dostlarıma saygılar ve sağlıklı balıklar dilerim. Çok uzun zamandır aklımda olan ve birtürlü gerçekleştiremediğim çılgın hobi odasını eşimden aldığım izinle evimin bir odasına kurmayı başardım. İmzamda da görüldüğü üzere 2 adet havuz ve 8 adet akvaryum mevcut. KAYS80 2014-01-21 12:49:02
Bu konumda sizlere hobihanemdeki L-144 Blue Eye Longfin kolonimi tanıtacağım. Akvaryum ebatlarım 120*50*50 dir. Ancak su seviyesi 35-40 cm arasındadır. Koloni 3 erkek 6 dişiden oluşmaktadır ve tamamı damızlıktır. Balıklarımın 1 erkek 2 dişisini Ankara'dan 2 erkek 4 dişisini ise Antalya'dan temin ettim. Yaklaşık olarak 4 aydır bakıyorum ve bu geçen 4 aylık süre zarfında, yavru konusunda fazlasıyla yüzümü güldürdüler. Şu anda telefonumda bulunan güncel ve güzel resimleri paylaşıyorum. Devamı gelecektir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 15:59
Süperler, çok sevdiğim bir tür, inşallah yakın zamanda ben de sahip olacağım.
Emeklerinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 22:36
Vay vay Kardeşime bak sen.Ne cevherler varmış Sende İşallah yavruya boğarlar Seni.Senin gibi gerçekten hobici biri hakkediyor bunu Morpho 2014-01-28 22:36:47
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 19:33
[QUOTE=Morpho] Vay vay Kardeşime bak sen.Ne cevherler varmış Sende İşallah yavruya boğarlar Seni.Senin gibi gerçekten hobici biri hakkediyor bunu [/QUOTE]
Teşekkür ederim Murat abi. Erkek şu anda küpte yavrulara bakıyor Hobihane kurulumunu tamamen bitireyim tanıtımlarını yapacağım zaten.
Teşekkür ederim Murat abi. Erkek şu anda küpte yavrulara bakıyor Hobihane kurulumunu tamamen bitireyim tanıtımlarını yapacağım zaten.