L-333'lerim...Yeni Resimler 5. Sayfada...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2009 18:12
[QUOTE=skywalker]Hakan inanıyorumki bu balıklar en kısa zamanda ulaşacaksın.Belki yarın belki yarıdanda daha yakın.[/QUOTE]
Çok sağol abi inşallah bunların yavrularını gördükten sonra hedefim L46.Bu arada mesajı öyle bir yazmışsınki "Orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür." parçası gibi olmuş.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2009 01:00
[QUOTE=kasif]İnşallah Hakan bey siz yavru alın sizin sayenizde bizde sizden edinelim .
Hala arıyorum sonuç sıfır
[/QUOTE]
Hala arıyorum sonuç sıfır
[/QUOTE]
Bu aralar baya hareketlenmeler oluyor akvaryumda.İnşallah güzel haberi yakında herkese veririm.Yeni resimleride 1-2 gün içinde eklerim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 04:21
Arkadaşlar balıklar 5-6 cm oldu.Akvaryumu yavaş yavaş bitkiliye çevirmeye başladım.Buyrun birkaç resim.
MuŞLu hKn 2009-06-30 04:25:32
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 07:35
Eminim bitkili hali çok güzel olacak,tabii balıklar açısından da olumlu.Ama şu anubias ı daha az gözüken bir iple bağlasaydın,bizlere de seyir zevki verecekti
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 09:01
Hakan,bitkiliyi göz zevki için mi yoksa balıklar için mi yapıyorsun?
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 09:38
Hem göz zevki hemde balıklar için yapıyorum Onur.Akvaryumda L-333'lerden başka 30-40 adet damızlık lepistes ve 150-200 adet yavru,8-9 adet damızlık kiraz karides ve 100'e yakın yavrusu var.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 09:41
Ben hala bol akıntılı (saatte 8-10 kez çeviren filtre)ve sıcak bir tankta bakılması gerektiğini düşünüyorum.Öyle daha yüksek bir verim alabilirsin ama yine de sen bilirsin.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 13:13
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=CALVUS]
[/QUOTE]
Slm.
hayırlı olsun maşallah acaba fiyatı kaça
sölermisin.
Sağolun.
5 adet 350 TL.
Saygılar...
[/QUOTE]
Paranın gözü kör olsun be adaşım Hayırlı olsun çok güzeller..
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 13:42
Hakan çok güzel türlere sahipsin kardeşim. Biran önce istediğin L-46 larada kavuşursun inşallah.
Sağlıklı balıklar...
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2009 22:53
Bu balıklar bitkisel beslenmiyorsa vatoz değil:D Yosun yemeyen vatoza vatozmu derim ben yahu:) Birde bu balıkların fiyatları yurt dışında mesela Almanyada ne kadar bilgisi olan varmı bende getirtebilirim...