L144 Longfin Blue eye
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 01:51
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 12:03
Çetin bey maşallah bu ne güzellik böyle.Balıklarınız hakkında genel bi bilgi verebilir misiniz?
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2015 22:45
[QUOTE=tuncselim] Maşallah Allah nazardan saklasın.[/QUOTE]
Selim Bey teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. Amin inşallah. Hepimiz gözümüz gibi bakıyoruz Emeklerimizin karşılığını alınca da insan mutlu oluyor.
[QUOTE=serfer1915] Çetin bey maşallah bu ne güzellik böyle.Balıklarınız hakkında genel bi bilgi verebilir misiniz?[/QUOTE]
Serdar Bey beğenmenize sevindim.
2 Erkek 5 Dişilik bir kolonim var Dinlendirme tankımdan Haftada bir % 10 dinlenmiş , havalandırılmış ve ısısı aynı su takviye ediyorum. Şimdilik keyifleri yerinde inşallah bu şekilde gider.Çetin ÖZCAN 2015-02-19 22:53:10
Selim Bey teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. Amin inşallah. Hepimiz gözümüz gibi bakıyoruz Emeklerimizin karşılığını alınca da insan mutlu oluyor.
[QUOTE=serfer1915] Çetin bey maşallah bu ne güzellik böyle.Balıklarınız hakkında genel bi bilgi verebilir misiniz?[/QUOTE]
Serdar Bey beğenmenize sevindim.
2 Erkek 5 Dişilik bir kolonim var Dinlendirme tankımdan Haftada bir % 10 dinlenmiş , havalandırılmış ve ısısı aynı su takviye ediyorum. Şimdilik keyifleri yerinde inşallah bu şekilde gider.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2015 14:21
[QUOTE=Piyanist.] Maaşallah çok güzeller renkleri formlarını gösteriyor.[/QUOTE]
Emir bey, elimden geldigince sevgimi katmaya çalışıyorum. Kayıpsız bir sekilde büyümeye çalışıyolar..
Emir bey, elimden geldigince sevgimi katmaya çalışıyorum. Kayıpsız bir sekilde büyümeye çalışıyolar..
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 02:09
[QUOTE=dentist] Sağlıkla bakın.
[/QUOTE]
Bülent bey 2 erkek olması ileriki zamanlarda problem olur mu bilmiyorum. şimdilik herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Doğada olduğu gibi aralarında hiyerarşik bir düzen var tabii.
Doğrumu yapıyorum bilmiyorum fakat gözlemlediğim iki erkeğin bir arada durması tank içinde baskın erkeğin sürekli tetikte , hareketli , bölgesini koruyan ve bir gözü sürekli dişileri kesiyor edasıyla hareket ediyor.
Problem olduğu ilk anda ikinci tankım boş duruyor.
Çetin ÖZCAN 2015-02-24 02:22:15
2 erkek olması sorun yaratmıyor mu?
Yumurtalara hep aynı erkek mi bakıyor?
Bülent bey 2 erkek olması ileriki zamanlarda problem olur mu bilmiyorum. şimdilik herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Doğada olduğu gibi aralarında hiyerarşik bir düzen var tabii.
Doğrumu yapıyorum bilmiyorum fakat gözlemlediğim iki erkeğin bir arada durması tank içinde baskın erkeğin sürekli tetikte , hareketli , bölgesini koruyan ve bir gözü sürekli dişileri kesiyor edasıyla hareket ediyor.
Problem olduğu ilk anda ikinci tankım boş duruyor.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2015 17:16
Sabah işten geldim Abileri ile beraber Babaları karşılama merasimi yaptı..
Abileri çıkalı daha bir ay bile olmadı. Abilik yapmaya başladılar.
Yumurtaların üzerinde çok gezindiklerinden , yumurtalara ve babaya huzursuzluk verecekler diye ayırdım.
Abileri çıkalı daha bir ay bile olmadı. Abilik yapmaya başladılar.
Yumurtaların üzerinde çok gezindiklerinden , yumurtalara ve babaya huzursuzluk verecekler diye ayırdım.