L144 Longfin Blue Eye Video Eklenmiştir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 14:11
Merhabalar aşağıda resimlerini paylaştığımız balıklarımız kesinlikle ithal olmayıp uzun zamandır şebeke suyumuzda üretilen bağışıklık direnci güçlenmiş ve kanında şimdiye kadar albino veya siyah balığa rastlanmamış olan bir soydur.Bakımıyla ilgili genel bilgi vericek olursak şöyledir;Öncelikle tanklarımızda sadece L144 longfin blue eye damızlık-damızlık adayları ve yavruları vardır sadece bu cins üzerine yoğunluk verdik.Balıklarımız 8 çeşit besinle günde 4-5 öğün olarak beslenmekteler.Beslenmelerinde kullandığımız yemler piyasada bulunan en kaliteli yemlerdir bunların 5 çeşidi tablet - 2 çeşidi yüzey yemi diye tabir ettiğimiz yemlerdendir ve bunların hepsi ''Spirulina içerikli ve bitkiseldir''.Protein takviyesi olarak ise iki gün arayla hepsine çıkarılmış ''Canlı Artemia'' verilmektedir.Günün sonunda ise dip çekimi yapmaktayız ve ertesi gün sabah aynı oranda akvaryuma dinlendirilmiş ve bakteri kültürü oturmuş su dinlendirme tankımızdan damlatma sistemiyle su takviyesi yapıyoruz.Takdirinizde balıklarımızın resimlerini size sunuyoruz resimleri beğenmeniz dileğiyle...
Çağdaş ÖZDOĞAN 2013-04-16 12:10:44
Hobici Bütün Üstadlarımıza,Dostlarımıza ve Kardeşlerimize Saygılar Sevgiler Esenle Kalın...
video linki:
http://www.youtube.com/watch?v=2Bs-FdvDAyY
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 21:50
Maşşallah çok güzel canlılar sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 23:18
[QUOTE=carissma]Maşallah diyorum başka söylenecek bişey yok[/QUOTE]
[QUOTE=heartless]Maşallah çok güzel kareler sağlıklı yavrular [/QUOTE]
[QUOTE=ww4321]Maşşallah çok güzel canlılar sağlıklı balıklar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sağolun
[QUOTE=heartless]Maşallah çok güzel kareler sağlıklı yavrular [/QUOTE]
Teşekkür ederim elimden geldiğince iyi kareler yakalamaya çalıştım beğendiğinize sevindim
[QUOTE=ww4321]Maşşallah çok güzel canlılar sağlıklı balıklar[/QUOTE]
Sağolun teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2013 22:08
Maşallah balıklar çok güzel.. Sağlıklı yavrular...