L144 Siyah göz tül kuyruk vatoz
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2014 18:07
s.a. yavruları nasıl buyutuyorsun abi benm yavrular hep oldu yarısının karnı şişti yarısı kuyrukları felc oldu olduler , beni aydın tecrubenle bilgilendirirsen çok mutlu edersin abi ben ankarada öğrenciyimsaygılar
akay1406 2014-04-23 18:08:13
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 03:07
Tebrikler dişi ve erkek ayrımını nasıl yaparız acaba? Birde normal cüce vatozlarla aynı akvaryumda sıkıntı olurmu?Emin SOLMAZ 2014-06-10 03:08:07
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 21:47
[QUOTE=Emin SOLMAZ]Tebrikler dişi ve erkek ayrımını nasıl yaparız acaba? Birde normal cüce vatozlarla aynı akvaryumda sıkıntı olurmu?[/QUOTE]
Erkeklerde belirgin olarak ağız kısmının üzerinde bıyık diye tabir edilen tel tel çıkıntılar vardır ve ağız uçları sivridir.Dişilerde bu çıkıntılar yok denecek kadar azdır, tam damızlık olan dişilerde azda olsa bıyık gözükür ve ağız uçları ovaldir.Sonuç itibari ile bu türde cüce vatozdur sıkıntı olmaz hatta çiftleşebilirler.
Erkeklerde belirgin olarak ağız kısmının üzerinde bıyık diye tabir edilen tel tel çıkıntılar vardır ve ağız uçları sivridir.Dişilerde bu çıkıntılar yok denecek kadar azdır, tam damızlık olan dişilerde azda olsa bıyık gözükür ve ağız uçları ovaldir.Sonuç itibari ile bu türde cüce vatozdur sıkıntı olmaz hatta çiftleşebilirler.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 23:20
Cevabınız için teşekkürler. Bende 3 tane büyük tül kuyruk vardı tam göremedim ama hiç bıyıkları yok gibi. :) Tam damızlık olmadıklarındanmıdır acaba?Emin SOLMAZ 2014-06-10 23:23:19
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 02:39
8-10 cm arası idi maalesef 2 tanesi öldü. Hasaslar demekki