L144 üretim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavruluğa aldım yavruları,ve buda ilk kareleri,pek net değil cep telefonuyla çekebildim,umarım Allah herkese böyle güzellik nasip eder.
Yavrulara ne zaman yem vermeliyim?Birde artemia verebilirmiyim ?
Yavrulara ne zaman yem vermeliyim?Birde artemia verebilirmiyim ?
Ve dişinin birinin karnı patlayacak düzeye geldi artık,düz duramıyor karnının şişliğinden,ama yumurtlamıyor?Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balıkların biri yavruladı,diğerleride tutuyor karınlarında Basri Bey,yumurtalarım bugün 3 . günleri doldu,yavrular çıktıktan sonra direk yavruluğa almalımıyım,yoksa kendi hallerine bırakmalıymıyım?Çıktıkları zaman uygun olursa tabiki paylaşacağım
Saygılar;
[/QUOTE]Isı kaç derece? Eğer 26 derece falansa ısıyı 24 e düşürün yumurtlamaya teşvik edecektir.Ayrıca biraz sabırlı olun canım Yem olarak ilk günlerde sera flora kullanın.Yumurta keseleri tamamen gittikten sonra.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=334492&PID=1810103#1810103 Bu gün bende yavru aldım cücelerden bu arada.
Yavrularınızı sağlıkla büyütürsünüz umarım Basri Bey,bugün yavruları yeniden akvaryuma bıraktım,keseleri tam kaybolmamış gibi olduğundan yemlemede yapmadım,ama 80den fazla yavrudan 2 sini kaybettim...Umarım bu sayı dahada artmaz...Isı 26 derecede,yem olarakda seranın sprillaydı sanırım,tablet yem,ondan ve birazda tetra discustan kullanacağım.Ama artemialar daha hızlı büyütmüyorlarmıydı?
Diğer dişilerimin karnı hala şiş ve birininki gerçekten aşırı derecede şiş,anüsünün orası patlayacak gibi artık ve hareket etmekte bile zorlanıyor.Ama erkek bırakmıyor sanırım küpe girmesini.