Lamprologus ocellatus gold
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Elimde bir erişkin dişim var yavrularımın anası. Erkeğini geçen günlerde kaybettim. Size hediye ederim isterseniz hatta yarın Allah izin verirse zamanınız var ise otoban çıkışında beklerseniz ordan da teslim ederim geçerken Ankara'ya içeriye girme veya uğrama gibi bir şansım yok yola devam etmem gerekecek..
Elimde bir erişkin dişim var yavrularımın anası. Erkeğini geçen günlerde kaybettim. Size hediye ederim isterseniz hatta yarın Allah izin verirse zamanınız var ise otoban çıkışında beklerseniz ordan da teslim ederim geçerken Ankara'ya içeriye girme veya uğrama gibi bir şansım yok yola devam etmem gerekecek..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bilmeyenlar için yazayım Ali abim bahsettiği dişiyi gönderdi ancak bir talihsizlik sonucu dişiyi kaybettim Ama ali abi sağolsun bu akşam 6 tane yavru daha gönderdi İnşallah çok güzel bakıcam yavrulara İnşallah içlerinde 1 tane erkek varsa çok iyi olucak, sanırım bu türün dişisi daha yoğunlukta oluyor
Lamprologus ocellatus gold hakkında genel bilgilerinde bulunduğu bu konuya yeni tankımın konusunuda örnek teşkil etsin diye vereyim .