Lamprologus Ocellatus Gold Tankım .
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2009 23:42
Çok teşekkürler Barış bey
EFENDİ 2009-11-30 23:43:11
Bahtiyar bey, O atalardan dişiside bendeydi ama nedenini anlayamadığımız bir biçimde malesef onu kaybettik, bunun üstüne tüm bu 6 balığıda bana Ali abi gönderdi . Ali abinin hakkını ne yapsam ödeyemem vallahi
Teşekkür ederim Tugay kardeşim İnşallah
Teşekkürler Emre bey
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 17:03
Merhaba Ümit Bey, demin brevis yavrularını gördüm sonunda üretebildim. (Umarım konunuza yazmam problem olmamıştır)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 18:00
Merhaba Ümit, ocellatuslar için daha kurulum aşamasında yaşadığın heyecanı hatırlıyorum, onlar da seni kısa zamanda yavru vererek ödüllendirmişler. Akvaryumun ortamı çok iyi görünüyor, üreme faaliyetleri de bunun en iyi göstergesi. Tarık abinin de dediği gibi, dekorda erkeklerin birbirlerinin görme ihtimalini azaltacak birkaç değişiklikle ikinci erkeğin de stresi azalacak ve daha fazla baskınlaşacaktır. Sağlıklı ve stresten uzak balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 18:14
Ne demek Sergen bey Tebirkler, adınıza çok sevindim ve şimdiden kolay gelsin diyorum çünkü yavruları gördüyseniz artemia çıkarma zamanı gelmiş demektir Kayıpsız büyütürsünüz inşallah.
Teşekkürler Burak Ya aslında 20 gün filan önce yavruladılar da konu açmak ancak nasip oldu Evet Tarık beyinde dediği gibi bir tasarım yapmak şart ama bunun için önce yavruları ayırıp sonra aynı renk ve boyutlarda taş bulmalıyım Tekrar teşekkür ederim .
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 19:42
[QUOTE=Matrak]Merhaba Ümit Bey, demin brevis yavrularını gördüm sonunda üretebildim. (Umarım konunuza yazmam problem olmamıştır)[/QUOTE]
Tebrik Ederim. Darısı Banaaaaaaa....
Tebrik Ederim. Darısı Banaaaaaaa....
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 00:27
Ümitcim dekorun çok hoşuma gitti,sinirli miniklerin güzelliğine ise zaten diyecek bir şey yok
Kısa zamanda yavru alıp,burada bizimle paylaşacağın fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum...
Kısa zamanda yavru alıp,burada bizimle paylaşacağın fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum...
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 21:44
Çok değil bikaç ay öncesine kadar minik devlerin size yaşatabiliceği keyifleri anlatmaya çalışmıştım ve şimdi bakıyorum en büyük keyifleri bile yaşamıssınız. Tebrik ederim Ümit bey.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 22:15
Ümit Bey merhabalar
Tankınızı gerçekten çok beğendim, çok doğal olmuş. Balık seçiminizde sıra dışı, davranışları, yavrulama tarzları, ebatları vs...
1 haftaya kadar askere gideceğim kısa dönem olarak kısmetse, döndüğümde 65*30*30 ebatlarında bir tankım var yavrularınızdan yollarsanız bende bu türü sizin gibi besleyip yavru almak isterim
Saygılar.
Tankınızı gerçekten çok beğendim, çok doğal olmuş. Balık seçiminizde sıra dışı, davranışları, yavrulama tarzları, ebatları vs...
1 haftaya kadar askere gideceğim kısa dönem olarak kısmetse, döndüğümde 65*30*30 ebatlarında bir tankım var yavrularınızdan yollarsanız bende bu türü sizin gibi besleyip yavru almak isterim
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 22:29
Ümit akvaryum ve balıklar mükemmel. Dekoru çok güzel oturtmuşsun sanki çok daha büyük bir tank gibi duruyor. Ne yapsam acaba birde Ocellatus akvaryumu mu kursam.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2009 12:45
Ümit Bey tekrardan tebrik ederek başlayım mesajıma. Dün sabah bende brevis sunspot'tan yavru aldım. Üstelik süpriz oldu benim için. Çünkü erkek o dişiyle ilgilenmiyordu, diğer dişinin yanında bekliyordu. Ama sabah kabuk içindeki canlıları görünce ne kadar sevindiğimi anlatamam....
Yeni resimler bekliyoruz sizden. Bu güzel balıkların gelişimini görmek isteriz :)
İyi günler...
Yeni resimler bekliyoruz sizden. Bu güzel balıkların gelişimini görmek isteriz :)
İyi günler...
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2009 01:27
Dekor çok güzel olmuş,tanganikanın en keyifli canlılarından birini besliyorsunuz.Benimde aynı şekilde brevis akvaryumum var ve gerçekten çok keyif alarak izliyorum...