LD Akvaryum Afrika'da
Elemanımız olan Muhammed Salum bu seferki olacak ithalatımızdaki gelecek balıkları seçmek üzere Afridaki firmamızı ziyarete gitti.Afrika daki firmamızdan bazı görüntüleri ve gelecek olan türlerden bazı kareleri sizlerle paylaşmak istedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Burdan tüm hobiye gönul vermiş değerli arkadaşlırımıza saygılar sunar teşekür ederim. İyi temennileriniz için teşekürler. Biz bu ithalatı afrikadan balık nasıl geliyormuş diye yaptık. Ve bir kere için yaptim kesinlikle bir daha yapmam. İnsanlarla anlaşmak afrika için çok zor. Afrikaya yatırdım para 2 gün içerisinde elinde oldu. 14 gün içerisinde de ithalat gerçekleşti. Firma olarak cichlidenstadl firmam dan asla vazgeçmem. Herşey profesyonelliğe bağlı ben sadece afrikadan balık geliyormu gelmiyormu diye denedim ve balıklarım geldi. Tek kelime ile şunu belirteyim para bir yana bu iş bir yana sevilmeden yapılacak bir iş değil inşallah daha güzelini yapmak için var gücümüzle çalişacağız.
05.05.2010 Tarihli LD akvaryumun Afrika ithalatımız konulu forumdaki cevabı.Ben öncelikle sizi tekrar tebrik ediyorum ancak ne olduda fikriniz değişti anlamadım.Kimse yanlış anlamasın takdir ettiğim ender akvaryumculardansınız.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Burdan tüm hobiye gönul vermiş değerli arkadaşlırımıza saygılar sunar teşekür ederim. İyi temennileriniz için teşekürler. Biz bu ithalatı afrikadan balık nasıl geliyormuş diye yaptık. Ve bir kere için yaptim kesinlikle bir daha yapmam. İnsanlarla anlaşmak afrika için çok zor. Afrikaya yatırdım para 2 gün içerisinde elinde oldu. 14 gün içerisinde de ithalat gerçekleşti. Firma olarak cichlidenstadl firmam dan asla vazgeçmem. Herşey profesyonelliğe bağlı ben sadece afrikadan balık geliyormu gelmiyormu diye denedim ve balıklarım geldi. Tek kelime ile şunu belirteyim para bir yana bu iş bir yana sevilmeden yapılacak bir iş değil inşallah daha güzelini yapmak için var gücümüzle çalişacağız.
05.05.2010 Tarihli LD akvaryumun Afrika ithalatımız konulu forumdaki cevabı.Ben öncelikle sizi tekrar tebrik ediyorum ancak ne olduda fikriniz değişti anlamadım.Kimse yanlış anlamasın takdir ettiğim ender akvaryumculardansınız.[/QUOTE] Öncelikle yazdıklarınızda haklısınız. Ama şunu belirteyim orada yazdıgım bi ibare var:insanlarla anlaşmak afrika için çok zor. : bu kısın alıntı kısmıdır. Bu alıntı yaptıgım yerden başa dönersek. Anlaşmak artık okadar zor degil aynı dili aynı şehiri paylaşan bir kardeşimiz var yanımızda. Artık anlaşma diye bir sorunumuz yok. Firma olarak cichlidenstadl la çalışıyoruz. Bulamadıgımız türleri afrikadan getirtiyoruz. Çabamız emegimiz bunun için tabi takdir edersiniz etmesiniz saygı duyarım. Bundan sonra daha güzel işler yapacagımıza eminim. Afrika ithalatını yaptıgım için ve yapmaya devam edecegim. Bu sadece afrika, almanya ile sinirlı kalmayacak yakında farklı türlerlede burada olacagım. Saygılar sunuyor yorumuz ve takıldıgınız konu için umumarın aydınlata bılmışımdir.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Afrikada daha çok tür ve adetli bulabildiğimiz için ve buna artı olarak Afrikalı bir elemanımız oldugu için Afrika yı tercih ettik ve her ay Almanya ve Afrikadan ithalatımız oluyor Almanyayı bırakmadık yani.
Afrikada daha çok tür ve adetli bulabildiğimiz için ve buna artı olarak Afrikalı bir elemanımız oldugu için Afrika yı tercih ettik ve her ay Almanya ve Afrikadan ithalatımız oluyor Almanyayı bırakmadık yani.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir