LED ISIK YAPMA
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2009 14:34
[QUOTE=yunuscukerem][QUOTE=ilkmon]o şerit ledleri ben burada sordum tabelacı metresine 20 tl dedi bence elektrik faturasını bu kadar üşürürt birkaç ayda masrafını çıkarır bende boş duran tabanı çatlak akvatyumumu böle aydınlatmayı düşünüyorum bir değişiklik olmazsa [/QUOTE]
Yok yunus bey öyle yapmış diye bir fiyat vereyim dedim ama bunlar daha pratik
Oguzzz 2009-04-20 16:59:29
Şerit led almak yerine 20,25 kuruşa tek renk parlak led alarak aydınlatmayı daha ucuza getirebilirsiniz.
[/QUOTE]Yok yunus bey öyle yapmış diye bir fiyat vereyim dedim ama bunlar daha pratik
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2009 15:10
Arkadaşlar paylaştığım çalışma bana ait değildir.Tamamen alıntıdır.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2010 22:16
Yunus Bey akvaryumda yanarken resmini koyarsanız daha aydınlatıcı olur.Maliyet hakkında da bilgi verir misiniz?
bobo_1903 2010-03-07 22:19:28
saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 21:36
Merhaba ben tabelacıyım.Ledleri tabelacılardan değilde elektronikçilerden alırsanız daha ucuza gelebilir.Mesela ilker elektronigi tavsiye ederim.Diğer firmalara oranla daha kaliteli ve daha hesaplı satıyor.Led aydınlatma için size gerekli olan şerit led veya modül leddir.Modülleri tavsiye ederim ben.Şeritlere su geldiğinde problem çıkabilir.Su geçirmeyen modül ledleri tercih ederim.Bağlantısına gelince + ve - uçları bellidir zaten.Bir trafo alın internette biraz geniş kapsamlı bir araştırma yapın.Orada verirler.Clemens de lazım olacak.İyi günler dilerim.Ben yaptım hoş bir görüntü veriyor.