Leleupi beslenmesi hakkında
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2008 13:23
Arkadaşlar dün 3 cm üç tane leleupi aldım. Ancak attığım yemleri ağızlarına alıp geri çıkartıyorlar. Beslenemeyip zayıf kalmalarından korkuyorum. Zaten bir tanesi diğer ikisini kovalıyor. Ne tür yem önerirsiniz?halongan 2008-09-14 21:07:18
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2008 13:57
Linkteki makaleyi okumanızın faydalı olacağını düşünüyorum.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2008 14:43
Poşet yem, markası yok.halongan 2008-09-14 21:06:33
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2008 02:01
Bende Sera'nın granür yemi ile besliyordum ve cok iştahlı yiyorlardı. Ancak iki haftadır benim balıklarda hiçbir yemi yemiyor. Bende yavru balıklarla beslemek zorunda kaldım. Şimdi affetmiyorlar, bir süre bu taktiği deneyin derim. Ne de olsa etçiller yapacak birşey yok.
halongan 2008-09-23 11:29:50
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 00:54
[QUOTE=sombra] Bende Sera'nın granür yemi ile besliyordum ve cok iştahlı yiyorlardı. Ancak iki haftadır benim balıklarda hiçbir yemi yemiyor. Bende yavru balıklarla beslemek zorunda kaldım. Şimdi affetmiyorlar, bir süre bu taktiği deneyin derim. Ne de olsa etçiller yapacak birşey yok.
[/QUOTE]
Çok şaşırdım gerçekten nasıl olurda gönlünüz razı oluyor yavru balıkları yem etmek.Birde böyle yapın diye öneride buluyorsunuz.Cogu akvaristten eleştiriler gelecektir simdiden hazırlıklı olun.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 12:48
[QUOTE=sombra]
Bende Sera'nın granür yemi ile besliyordum ve cok iştahlı yiyorlardı. Ancak iki haftadır benim balıklarda hiçbir yemi yemiyor. Bende yavru balıklarla beslemek zorunda kaldım. Şimdi affetmiyorlar, bir süre bu taktiği deneyin derim. Ne de olsa etçiller yapacak birşey yok.
[/QUOTE]
Amacımız hobi olduğununa göre, hobide en iyiyi yakalamaya çalışmak olduğuna göre söyledikleriniz yanlıştır. Balıklarınız yem yemediği zaman bits in üzerine sarımsak suyu sıkabilirdiniz.
Saygılarımla...
Amacımız hobi olduğununa göre, hobide en iyiyi yakalamaya çalışmak olduğuna göre söyledikleriniz yanlıştır. Balıklarınız yem yemediği zaman bits in üzerine sarımsak suyu sıkabilirdiniz.
Saygılarımla...