Leleupi hakkında
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2008 18:45
Dün akşam siteden tanıştığım bir akvarist abimle balıklarımı, leleupilerle takas ettim. Ama leleupi hakkında pek bilgim yok. Forumda araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım, birde leleupi çiftleşmesi nasıl olur? Tangayikaya geçmeden önce malawi besliyordum. Yunusların çiftleşmesi gibimi oluyor? Birde dişi ilk başta erkeğe titreyebiliyor mu? Leleupi çiftleşme videosu olan linkini bana yollayabilir mi?
halongan 2008-06-11 12:42:32
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2008 18:50
Leleupiler ağızda kuluçka yapmazlar, girebilecekleri kadar bir kabuğa veya kübün içine yumurta dökerler.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2008 19:00
Bende de leleupi yavruları vardı dün gece ne olduysa 6 tanesi ölmüş 2cm boyundaydılar malawilere göre biraz hassas balıklar sanırım suyun dengesini korumaya özen gösterin.
oxygen866 2008-06-09 19:02:29
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2008 20:32
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2008 12:12
[QUOTE=akvarist]Dün akşam siteden tanıştığım bir akvarist abimle balıklarımı,leleupilerle takas ettim.
Ama leleupi hakkında pek bilgim yok.
Forumda araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım,birde leleupi çiftleşmesi nasıl olur?
Tangayikaya geçmeden önce malawi besliyordum.Yunusların çiftleşmesi gibimi oluyor?
Birde dişi ilk başta erkeğe titreyebiliyormu?
Leleupi çiftleşme videosu olan linkini bana yollayabilirmi?
[/QUOTE]
Ama leleupi hakkında pek bilgim yok.
Forumda araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım,birde leleupi çiftleşmesi nasıl olur?
Tangayikaya geçmeden önce malawi besliyordum.Yunusların çiftleşmesi gibimi oluyor?
Birde dişi ilk başta erkeğe titreyebiliyormu?
Leleupi çiftleşme videosu olan linkini bana yollayabilirmi?
[/QUOTE]
Forumda Leleupilerle oldukça fazla bilgi bulunmaktadır. Araştırmadan "yok" demek yerine, kısa bir zamanınızı ayırdığınızda istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Onun dışında hala kafanıza takılan konular olursa, foruma sorularınızı yöneltirsiniz ve yanıtlarını da alırsınız.