leleupi
Yoğun çabalarım sonucu urfada leleupi elde etmeyi başardım.165 lt tankıma 6 adet 5 cm lik leleupi besliycem.Malaviye elveda etmek zor oldu ama leleupiler şirinlikleriyle cezbettiler beni.Umarım leleupilerdende yavru alabilirim.Akvaryumuma ilk defada bitki ekledim.Anubiasları kayalara lastikle tutturdum.Bakalım sonuç ne olacak.Bitkiler ve leleupiler konusunda uzman arkadaşların önerilerine her zaman ihtiyacım olduğunu belirtir herkese iyi balıklar dilerim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eğer akvaryumunuz da sadece lelupi bakıyorsanız onlardan yavru almanız çok kolay olacak merak etmeyin.Sadece balıklarınızın yavru alabileceğiniz yaşt olmaları önemli ve yumurta dökmeleri için toprak küp.Teşekkürler.
Eğer akvaryumunuz da sadece lelupi bakıyorsanız onlardan yavru almanız çok kolay olacak merak etmeyin.Sadece balıklarınızın yavru alabileceğiniz yaşt olmaları önemli ve yumurta dökmeleri için toprak küp.Teşekkürler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayırlı olsun bende sizin gibi renklerini ve şirinliklerini çok sevdim. İlk tanıştığım ciklet türü henüz yavru alamadım ama o da olur inşallah.