Leleupiler neden böyle bir iş yaptılar:(
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 22:24
Arkadaşlar ben çözemedim belki siz biliyorsunuzdur cevabı, dün karnı dolu olan 1e 2dişi leleupi aldım.hakan16'adlı kardeşimden bugün 16.00 gibi yumurta aldım baktığımda dişi de erkekte ordaydıydı heralde koruyolar sandım bir baktım yumurtalar azalıyo yiyorlar kayaya yumurtlamışlar kayayı köşe dayadım akvaryumun giremiyolar.Girseler yiyecekler dişi başında beklio gezip duruyor.Acaba neden yumurtaları yediler kayayı açsam yerlermi cevaplarsanız mutlu olurum. 200 yumurtadan 40 civarında yumurta kalmış.
malawihastası 2007-08-27 09:29:39
Akvaryum ölçüleri==>100*60*70
Filtre==>Dolphin c-1300
Balık sayısı==>3 Tane var onlarda 1e 2 dişi leleupilerim.
DEKOR==>Bol kayalıklı ve içinde 5 tane delikli küpler var.
Arkadaşlar sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum.Kayanın köşesi açık kalmış son 40 yumtada da gitmiş.Şu anda 200 yumurtadan eser yok.4. veya 5. batım yavrusu olacaktı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 22:33
Sanırım akvaryum ve su değişiminden kaynaklanıyor. İlerleyen günlerde tekrar yumurta yapacaklardır. Fazlada rahatsız etmeyin derim size balıklar akvaryumda sevdikleri yerleri tutmalılar. Bir başka seçenekte çiftler acemi olduklarında ilk bir kaç parti yumurtayıda yedikleri görülmüştür.
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 23:54
Sanırım balıklarınızın ilk yumurtlaması acemilik çekiyorlar.Ancak bu şekilde 2 yada 3 yumurtlamadan sonra düzelecektir.Yani yavru almaya balıyacaksınız.Şimdiden hayırlısı olsun.
saygılarımla....