Lepistes Akvaryumum (Acemi Akvaryumu) Yoruma İhtiyaç Var :)
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 01:59
Fotoğraf:
Canlılar:Lepistes
Malzemeler:Kuvars Taşı,Dış Filtre,Dekor Çömlek
Akvaryum Bakımı:Haftalık %20 Oranında Su Değişimi
Kullanılan Yemler:Basit Yem
herkese iyi forumlar arkadaslar ben oncelıkle mor ısıklı olan akvaryumda baslamıstım 4 adet lepistes aldım 3 ay önce sonra dogurmaya başladılar :) eskı bı akvaryum vardı yer sıkıntısından dolayı kuramıyorum yazlık eve gecınce dıs fıltre alıp kurdum bu sırada dogan yavrular 2 ay cıvarında buyuk fanusta yasadılar hava motoruyla bırlıkte sımdı ben yaklasık 40 yavruyu buyuk akvaryuma attım ancak kucuk akvaryumda bu sefer buyuk balıklar kaldı bu sırada onlarda dogurdu 10 kadar daha yenı onlar dıger yavrulara göre cok mınık kaldı usttekı buyuge atsam dıs fıltre ceker dıye korkuyorum hepsinin tek buyuk akvaryumda olmasını ıstıyorum bakımı kolay olarak tılkı kuyrugu alsam nasıl olur canlı bıtkı yavruların saklanması ıcın bu akvaryuma ne kadar gıder baska onerılerınızı alabılırım sagolun ıyı forumlar
kalirton 2013-08-02 02:02:55
Canlılar:Lepistes
Malzemeler:Kuvars Taşı,Dış Filtre,Dekor Çömlek
Akvaryum Bakımı:Haftalık %20 Oranında Su Değişimi
Kullanılan Yemler:Basit Yem
herkese iyi forumlar arkadaslar ben oncelıkle mor ısıklı olan akvaryumda baslamıstım 4 adet lepistes aldım 3 ay önce sonra dogurmaya başladılar :) eskı bı akvaryum vardı yer sıkıntısından dolayı kuramıyorum yazlık eve gecınce dıs fıltre alıp kurdum bu sırada dogan yavrular 2 ay cıvarında buyuk fanusta yasadılar hava motoruyla bırlıkte sımdı ben yaklasık 40 yavruyu buyuk akvaryuma attım ancak kucuk akvaryumda bu sefer buyuk balıklar kaldı bu sırada onlarda dogurdu 10 kadar daha yenı onlar dıger yavrulara göre cok mınık kaldı usttekı buyuge atsam dıs fıltre ceker dıye korkuyorum hepsinin tek buyuk akvaryumda olmasını ıstıyorum bakımı kolay olarak tılkı kuyrugu alsam nasıl olur canlı bıtkı yavruların saklanması ıcın bu akvaryuma ne kadar gıder baska onerılerınızı alabılırım sagolun ıyı forumlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 02:08
Arka plan ve bitkiye ihtiyaciniz var gibi gozukuyor.. Tilki kuyrugu olur ya da elodeada olabilir.. Bakimi kolay bitkilerdir. Bir sure sonra daha buyuk bir akvaryuma ihtiyaciniz olabilir...
st0ned 2013-08-02 02:09:22
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 02:23
Dış filtreye kadın çorabını sıkıca sarın yavruları çekemez o zaman.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 02:31
Lepisteslere taştan ziyade bitki kullanın derim.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 14:36
http://www.akvaryum.com/Hesaplayici/hacim.asp
Bu sayfayi kullanarak akvaryum hacminizi hesaplayabilirsiniz..
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 04:37
Akvaryum boyutları nedir acaba filtre ne marka debisi kaç söylerseniz daha iyi olur
Saz java moss eldeoa bakımı kolay ve lepistesler için favori bitkiler yavrular rahatça saklanabilir dış filtre konusunda ise kadın çorabı geçirirseniz sorun çözülür
Saz java moss eldeoa bakımı kolay ve lepistesler için favori bitkiler yavrular rahatça saklanabilir dış filtre konusunda ise kadın çorabı geçirirseniz sorun çözülür
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 04:57
Arka fon al mutlaka güzel olur filtreye kadın çorabı sar yavruları cekmez bitki olarakta bnce java moss kullan yavruların saklanması için çok ideal