Leptosoma ALbino Kitumba Yeni fotolar 7 de
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 19:49
Bu leptosomalar sürü şeklindemi hareket ediyor? Tecrübeli arkadaşlar cevap bekleyeceğim. Bende 5 tane leptosoma jumbo kigoma var ve hep beraber geziyorlar. Gerçi akvaryumum küçük (80*50*50) onun bir etkisi olabilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 20:37
[QUOTE=kızıl sakal] Yavrularıma ne zaman kavuşuyorum Serkan Bey?
Vermem derseniz biliyorsunuz Baran'la kankayız sonra olanlardan sorumlu olmamYani balıkların başına her an bir şeyler gelebilir.Linkteki şahsiyeti tanıyorsunuzdur...
Yemekteki BARAN
[/QUOTE]
Vermem derseniz biliyorsunuz Baran'la kankayız sonra olanlardan sorumlu olmamYani balıkların başına her an bir şeyler gelebilir.Linkteki şahsiyeti tanıyorsunuzdur...
Yemekteki BARAN
[/QUOTE]
Musa Bey yavrular yolda merak etmeyin
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 21:16
Serkan kardeşim bende sana bir sır vereyim,bu balıkların can damarı bence artemia günde 3-4kere veriyorum ve ısrarla diyorumki kuru yemlerdende yemelerine rağmen artemianın yerini hiç bir yem tutmuyor.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 21:43
Serkan bey bu sistem işi,Baran beyin oyuncagı olmasın sakın,kaşıkla yer felan.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 21:46
Cam kavanoz, hava motoru, hava taşı, hava hortumu akvaryum dolabının içine koyuyosun kavanozu, 2tatlı kaşığı tuz çok az artemia ile çok basitçe çıkarıyosun akvaryumun içine düzenek kurmana gerek yok yani dışındada çıkıyor.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 22:03
Ertan Bey, su sıcaklıgı artemia çıkma oranını ciddi manada etkiler. Bunu bizzat deneyen birisi olarak ortalama 22-26 derece aralıgında artemia suyu olursa oranı oldukca yuksek. Fakat su sogudukca oran dusmekte. Erdal Hoca 2009-02-19 13:18:58
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 23:07
Daha önce denemiştim 1-2 kez . Sanırım o zaman (4 yıl ) calvus yavruları için çıkartıyodum . Çok kolay ama yinede zaman alan birşey . Bakalım nasıl çözeceğim .
Isı yüksek olduğunda daha çabuk çıkıyor diye hatırlıyorum .
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 23:16
[QUOTE=dilemma]Daha önce denemiştim 1-2 kez . Sanırım o zaman (4 yıl ) calvus yavruları için çıkartıyodum . Çok kolay ama yinede zaman alan birşey . Bakalım nasıl çözeceğim .
Havalar ısınıyor sanırım çıkarmak daha da kolay olcaktır. Akşam resimleri eklerim demiştiniz ama..!
Isı yüksek olduğunda daha çabuk çıkıyor diye hatırlıyorum .
[/QUOTE]Havalar ısınıyor sanırım çıkarmak daha da kolay olcaktır. Akşam resimleri eklerim demiştiniz ama..!
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 23:30
[QUOTE=dides]Anladım, isterseniz benim akvaryuma koyabiliriz lambası var. [/QUOTE]
dilemma 2009-02-18 23:30:26
Çok naziksiniz ama bende mutlular teşekkür ederim .