Leptosoma Albino Kitumba (Parçalı & Fantastik Man)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 14:31
Fotoğraf:[VID]http://www.youtube.com/watch?v=b0AhmJMmRdg[/VID][VID]http://www.youtube.com/watch?v=KPaNKF0OURM[/VID] [VID]http://www.youtube.com/watch?v=cnp4GvoacXI[/VID]
Boyut (cm):150-60-65
Kapasite (litre):585
Canlılar:LEPTOSOMA ALBİNO KİTUMBA - WİLD XENOTİLAPİA OCHROGENYS MZURİ
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:PERİYODİK
Kullanılan Yemler:PUL VE ARTEMİA
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:ŞİMDİLİK YOK
sentos 2013-08-31 17:50:16
Boyut (cm):150-60-65
Kapasite (litre):585
Canlılar:LEPTOSOMA ALBİNO KİTUMBA - WİLD XENOTİLAPİA OCHROGENYS MZURİ
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:PERİYODİK
Kullanılan Yemler:PUL VE ARTEMİA
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:ŞİMDİLİK YOK
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 18:32
Serkan, öncelikle bu güzel balıkları paylaşıma sunduğun için teşekkür ederim.
Balıklar tek kelimeyle muhteşemler.Parçalı kitumbaya ayrıca maşallah diyorum.Yavrularıda sağlıkla güle güle büyütmeni dilerim.
Sağlıcakla kalmanı dilerim...
Balıklar tek kelimeyle muhteşemler.Parçalı kitumbaya ayrıca maşallah diyorum.Yavrularıda sağlıkla güle güle büyütmeni dilerim.
Sağlıcakla kalmanı dilerim...
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 00:26
Maşallah balıklarınız cok güzeller özellikler parçalı kitumbaya bayıldım allah nazarlardan saklasın
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 00:39
Maşallah.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 10:38
[QUOTE=Murat75]Serkan, öncelikle bu güzel balıkları paylaşıma sunduğun için teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalmanı dilerim...[/QUOTE] Murat Abi, senin gibi değerli bir insandan bunları duymak çok güzel. Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun.
[QUOTE=meck]Maşallah balıklarınız cok güzeller özellikler parçalı kitumbaya bayıldım allah nazarlardan saklasın[/QUOTE] Tarık Bey, güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Daha iyileri inşALLAH sizlerin olur.
Sağlıcakla kalmanı dilerim...[/QUOTE] Murat Abi, senin gibi değerli bir insandan bunları duymak çok güzel. Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun.
[QUOTE=meck]Maşallah balıklarınız cok güzeller özellikler parçalı kitumbaya bayıldım allah nazarlardan saklasın[/QUOTE] Tarık Bey, güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Daha iyileri inşALLAH sizlerin olur.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 17:24
[QUOTE=berceste]Serkan bey çok güzel gözüküyo.Maşallah.[/QUOTE] Tesekkur ederim Talha Bey', begenmenize sevindim. Allah herkesin gonlune gore versin.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 19:04
Maşallah, çok güzel görüntüler. Yeni bir Leptosoma sever olarak, güncel videolarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 11:19
Serkan abi parçalı erkeğinin maşallahı var. Çok keyifli bir tank olmuş. Bu güzel türleri sağlıkla ve keyifle beslemeni bol bol yavrularını almanı dilerim. Saygılar, selamlar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 11:02
[QUOTE=KILIÇ]Maşallah, çok güzel görüntüler. Yeni bir Leptosoma sever olarak, güncel videolarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum.
[QUOTE=FIRATSSS]Serkan abi parçalı erkeğinin maşallahı var. Çok keyifli bir tank olmuş. Bu güzel türleri sağlıkla ve keyifle beslemeni bol bol yavrularını almanı dilerim. Saygılar, selamlar. [/QUOTE] Fırat kardeşim senin gibi değerli bir insanın beğenmesi çok güzel. Umarım daha güzelleri senin olur. Ayrıca, Bursa ya yolun düşerse haberim olsun. Saygılar.sentos 2013-07-29 11:31:32
Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin.
[/QUOTE] Ümit Bey, güzel dualarınız ve temennileriniz için teşekkür ederim. Güncel foto ve videoyu aksilik olmaz ise bayram sonrası paylaşıcam.( Bir ihtimalde olsa, mevcut yerinde, yeni resim eklemeye çalışıcam.) Bu zaman zarfı içersinde yer değişikliği olacak saygılar. [QUOTE=FIRATSSS]Serkan abi parçalı erkeğinin maşallahı var. Çok keyifli bir tank olmuş. Bu güzel türleri sağlıkla ve keyifle beslemeni bol bol yavrularını almanı dilerim. Saygılar, selamlar. [/QUOTE] Fırat kardeşim senin gibi değerli bir insanın beğenmesi çok güzel. Umarım daha güzelleri senin olur. Ayrıca, Bursa ya yolun düşerse haberim olsun. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 12:31
Serkan bey, senin balıklarda senin gibi kaliteli ve on numara herşey gönlünce olsun..
Başarılarının devamını dilerim..
SAYGILAR
Çağdaş ÖZDOĞAN 2013-07-30 12:53:39
SAYGILAR
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 13:13
[QUOTE=s.yıldız] Serkan bey, senin balıklarda senin gibi kaliteli ve on numara herşey gönlünce olsun..
SAYGILAR
[/QUOTE] Sezai Bey sizin gibi degerli ustadtan bunlari duymak cok guzel. Allah razi olsun.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 17:41
Çok güzeller 41 kere maşallah.
Yavrularda çok şirin, her şey gönlünüzce olsun.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 00:15
[QUOTE=ERDAL AY / DESPA]Çok güzeller 41 kere maşallah.
Yavrularda çok şirin, her şey gönlünüzce olsun.