Leptosoma Jumbo Trico Vs Callochromis Macrop son hali sayfa 5
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 09:57
[QUOTE=aysa_1492]Akvaryumum cok Guzel olmus AMA Cokta Eksik Olmus :D[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Ayşe hanım beğendiğinize sevindim.Eksik gördüğünüz bölümleri söylerseniz tamamlarım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 10:08
Meust bey akvaryumunuzun dekoru gerçekten çok güzel.Ayrıyetten hemşeri sayılırız sizinle.Selamlar.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 10:12
[QUOTE=Yakup ÖZDEMİRCİ]Meust bey akvaryumunuzun dekoru gerçekten çok güzel.Ayrıyetten hemşeri sayılırız sizinle.Selamlar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yakup abi akvaryumu beğendine sevindim. Ayrıca tüm Ankaraya selamlarımı iletirim.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 22:29
[QUOTE=aysa_1492]Bence bır kaç tasın uzerıne mos sardır ve tasları köpru seklınde bırlestır mukemmle gorunum elde edersın dıye dusunuyorum[/QUOTE]
Moss değilde Ayşe taşların zamanla yosun tutmasını bekliycem.Birde köprü şeklini ben sevmiyorum genede önerin için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 08:43
Gardaş Günaydın, yarışmaları takip ediyor olmalısın ama ben yinede hatırlatayım dedim, böyle bir kurulumu yazık etme ayrıca hediye için sabırsızlanıyorum unutma
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 11:37
[QUOTE=AHMET]Gardaş Günaydın, yarışmaları takip ediyor olmalısın ama ben yinede hatırlatayım dedim, böyle bir kurulumu yazık etme ayrıca hediye için sabırsızlanıyorum unutma [/QUOTE]
Günaydın abi gerçi öğlen oldu :). Yarışmayı takip ediyorum Ahmet abi :) Nasip bakalım hediye kolay abi senin canın saolsun :). Benim kurulum bitti sırada Muhittin abinin kurulumunu yapıcam :).
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 13:13
[QUOTE=Hanönlü37]
[QUOTE=AHMET]Gardaş Günaydın, yarışmaları takip ediyor olmalısın ama ben yinede hatırlatayım dedim, böyle bir kurulumu yazık etme ayrıca hediye için sabırsızlanıyorum unutma [/QUOTE]
Günaydın abi gerçi öğlen oldu :). Yarışmayı takip ediyorum Ahmet abi :) Nasip bakalım hediye kolay abi senin canın saolsun :). Benim kurulum bitti sırada Muhittin abinin kurulumunu yapıcam :).
[/QUOTE]
Hadi hayırlısı evet Muhittinin kurulumu var. Yeni tankının fotosunu gördüm gayet güzel, kuruluma inşallah yardıma gidebilirim.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 13:18
Kayaları ayarlayalımda abi ben büyük ihtimal gider dekorunu yaparım :). Nasipse bu hafta buluşucaz biz.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 13:57
Hocam deniz kabuğunu çıkarsan ve taşların düzenine uygun bir derz arka plan yapsan 1.lik bile kurtarmaz bu akvaryumu eline sağlık :)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 14:03
[QUOTE=mehmetemin953]Hocam deniz kabuğunu çıkarsan ve taşların düzenine uygun bir derz arka plan yapsan 1.lik bile kurtarmaz bu akvaryumu eline sağlık :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim Mehmet bey akvaryumu beğendiğinize çok sevindim.Kısa süre içinde kabukları çıkarmayı düşünüyorum.Bunun dışında derz dolgu aklıma geldi ama bu seferde alanı çok daraltıcak inşallah ilerde akvaryumu genişletirsem o zaman düşünmüyor değilim.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 20:44
Konuya ilgi gösteren mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.Yeni kurucam ve değişik türler ile karma yapıcam akvaryumda görüşürüz.