Leptosoma Kitumba Albin Yeni Tür C. Horei 8/7/2014
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 01:21
Hayırlı olsun kardeşim allah gönlüne göre büyütmeyi yavrularını almayı nasip etsin verdiğin değerin kat ve kat karşılığını alırsın umarım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 01:51
Hayırlı olsun sağlıklı bol yavrulu günler diliyorum
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 22:00
Hayırlı olsun balıklarınız .Yavrudan büyütmek oldukça zordur fakat onun verdiği hazda ayrıdır.İnşallah bundan sonrası için kayıpsız büyütmenizi dilerim.Artemiayı kesinlikle ihmal etmeyin.Sağlıklı hobiler..
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 22:01
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun, balıklarınız kayıpsız büyür inşaallah. Ancak imkanınınız varsa tankınızı büyütmenizi tavsiye ederim, bu keratalar yetişkin boyda hamsinin az küçük albinosuna yaklaşır, bilginize, tebessümle kalınız...
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 15:57
Maşallahı eksik etmeyelim :)
Beyaz kumrularım ve bu senenin ilk yavrusu...
Balıklarımın güncel fotoğrafları...
Vatozlarımın 2 dişisinin de karnında yumurtaları belli oluyor fakat daha yavrulamadılar. Sebebini tam bilmiyorum ama akvaryumda küp veya tuğla yani saklanacak yer yok ve ayrıca salatalık verilmesi gerekiyor sanırım daha veremedim. Suyu bozup diğer balıklara zararı olur düşüncesiyle.
Kum kelebeğimiz olmadığı için şimdilik kumu havalandırma işlemini çöpçülerle sağlamaya devam ediyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 10:25
Maşallah cok güzeller hayırlı olsun, bol yavru alırsın inşallah.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 10:35
Maşallah çok güzeller. Bol yavrular dilerim.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 10:57
İşler yoluna girmeye başlamış.Balıklar sağlıklı ve mutlu görünüyor.İşallah yakında yavrularında resmini görürüz.Vatozlar için bence bir an önce küp veya büyük deniz kabukları ekleyin.hugurlu22 2013-02-23 10:59:15
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 14:02
Son mesajımdan yaklaşık 5 ay sonraki durumlarını sizlerle paylaşayım. Balıklarım cinsiyet belli ettiler. 9 tane büyüttüğüm yavrularım maalesef 2 dişi 7 erkek çıktılar. Başından beri şanssızlıklarla dolu bir mücadele idi. Kısmetten öteye geçilmiyor. Yeni balık almak için param yok ama yine de pes etmeyip 2 dişiden kısmetimiz neyse onu bekleyeceğiz. Bunlar da beni üzen yaramazlar :) Maşallahı eksik etmeyelim.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 14:22
Maşallah çok güzel olmuşlar.Aslında yavrudan büyütmeye karar verince mümkün olduğunca fazla yavruyla başlamak ilerisi için avantaj olmakta.Sizinkide şansızlık olmuş.Sağlıcakla kalın...
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 22:22
Pek takipçim olmasa da paylaşıma devam ediyorum :)
Dişi erkek oranını yanlış tahmin etmişim. Şu anda 2 erkek 4 dişi ve 2 tane de cinsiyeti belli olmamış büyük yavru var.
Ve yeni edindiğim mzuri yavruları... Maşallahı eksik etmeyin. Beğenene daha iyilerini nasip etsin rabbim.
*Erkeğin biri sarı kuyruk, diğeri ise çizgili. Sarılıkları büyümeye devam ediyor.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 00:43
Maşallah Abdülkadir bey sabır edip büyütmüşsünüz umarım yavrularınıda görmek nasip olur. Gerçekten çok hareketli ve güzel canlılar. Bende Kitumba edindim yavrudan büyütüyorum şuan 4 cm kadarlar bakalım nasıl bir koloni çıkartacağız.
+1: [T]171615,BugraKarahan[/T]