leptosoma ve kum kelebeklerim
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 22:26
Cengiz kardeşim maşallah balıklar muhteşem olmuşlar,renkler ve formları çok daha iyi duruma gelmiş.Akvaryum tam anlamı ile insan ruhunu dinlendirmek için görsel bir show tankı olmuş.Sağlıkla beslemeni bu güzel türlerden bol bol yavrular almanı dilerim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 22:43
Neredeyse yavaş yavaş koruma altına alınacak kadar azalan leptosama türlerini görmek gerçekten çok güzeel.
Balıklarınızdan bol bol yavrular alıp arayan arkadaşları fazla aratmamanız dileklerimle.
Sağlıklı hobiler.
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 15:48
[QUOTE=meto2m]Cengiz kardeşim maşallah balıklar muhteşem olmuşlar,renkler ve formları çok daha iyi duruma gelmiş.Akvaryum tam anlamı ile insan ruhunu dinlendirmek için görsel bir show tankı olmuş.Sağlıkla beslemeni bu güzel türlerden bol bol yavrular almanı dilerim.[/QUOTE]
metin abiciğim değerli yorumun için çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi insan ruhunu çok ama çok güzel dinlendiriyor hiç olmazsa öbür türler gibi strese sokmuyo
[QUOTE=madstorm]
[QUOTE=madstorm]
Neredeyse yavaş yavaş koruma altına alınacak kadar azalan leptosama türlerini görmek gerçekten çok güzeel.
Balıklarınızdan bol bol yavrular alıp arayan arkadaşları fazla aratmamanız dileklerimle.
Sağlıklı hobiler.
[/QUOTE] teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 16:49
Merhaba çok güzel bir akvaryum olmuş. Balıklarını sağlıkla beslemeni bu güzel türlerden bol bol yavrular almanı dilerim.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 17:05
[QUOTE=buzlu_cay]Merhaba çok güzel bir akvaryum olmuş. Balıklarını sağlıkla beslemeni bu güzel türlerden bol bol yavrular almanı dilerim.Saygılar.[/QUOTE]
çok teşekkür ediyorum doğukan bey iyi temennileirniz için
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 19:22
Cengiz bey maşallah balıklar çok güzel ağzı dolu dişi çok hoşuma gitti fakan bu balığı kusturmak baya tecrübe ister diye düşünüyorum azığızları küçüçük