Litobates erkeğim
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2008 21:53
Murat bey,balık hakikaten türünün güzel örneklerinden biri,ayrıca en sevdiğim lithobates varyetesi Domwe'dir.
Sağlıkla büyütmeniz ve üretmeniz dileği ile.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2008 23:54
Sağlıklı büyütmeniz dileklerimle...
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2008 04:33
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Aslında güzel resmini çekemediğim için paylaşmak istemiyordum Bu resimlerde vücut renkleri pek belli olmadı
Serdar bende öyle umuyorum yoksa büyük erkek ölünce erkeksiz kalırım
Fotoğraflarını tekrar çekebildiğimde küçük litobatesimi ve diğer küçük erkeklerimin gelişimlerini göstermek istiyorum
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2008 15:07
Lithobates'iniz gerçekten harika çok beğendim.Steveni Taivan'ın Lithobates diye yarışmaya girdiği bir ortamda çok belirleyici olmuş.
Sağlıkla yaşasın, saygılar...
Sağlıkla yaşasın, saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2008 15:22
Kaan bey siz ve Murat bey'in beslediği
Lithobatesler de olmasa balığı ancak internetteki resimlerden göreceğiz.İyiki sizlere yakınım,türünün tüm özelliklerini bulunduran böyle balıkları sayenizde izleme ve görme fırsatı bulduğum için çok şanslıyım.Sağlıklı balıklar, bol yavrular,saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2008 21:29
Arkadaşlar inşallah birgün herkes orjinal balığın ne olduğunu bilir . Yaklaşık 8 önce Türkiye'de özellikle steveni taiwan ve litobatesin çok orjinal örnekleri vardı. Bilinçsiz üretimciler ve hobiciler yüzünden kalmadı . Ama biz buluruz
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2008 11:02
Murat abi seni kutluyorum böyle balıkları bulduğun ve beslediğin için.Çok güzel bir erkek inşallah daha güzellerini de bulursun...
Saygılar...