Longfin Albino Vatozlarım ve yavruları...
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 12:37
Kaan bunlar ne yahu, maşallah çok güzeller...Dişileri mi paylaşamıyorlar, Allah nazarlardan saklasın...Çok güzel bir konu açmışsın ama arayı fazla açma güncel o güzelliklerin yeni resimlerini bekliyoruz.Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2013 15:57
Teşekkürler :) Arada öyle kapışıyorlar, baskınlık kapışması ama şu anda yok, sanırım baskın olan yenilmeyince kimin alfa olduğu anlaşılınca vazgeçtiler, şimdi kuzu kuzu takılıyorlar. Madem güncellemek lazım, bir iki resim koyayım:)
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 13:44
Maşallah, maşallah, maşallah Allah nazarlardan saklasın...Çok güzel görüntüler, Darısı benim başıma.
Bu güzelliklerin, devamını dilerim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 09:37
Kaan,
Allah nazarlardan saklasın, maşallah çok güzeller.
Artık şu imzandaki türleride tanıtsan diyorum.
Saygılar, selamlar.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 11:23
Merhaba Kaan Bey;
Çok güzel türleri, iyi ve sağlıklı bir şekilde büyütüyorsunuz ve bizimle bu muhteşem kareleri paylaşıyorsunuz. Bunun için teşekkürler...
Nazarımız değmesin diye kocaman bir Maşallah diyor ve görsellerin devamını bekliyorum...
Çok güzel türleri, iyi ve sağlıklı bir şekilde büyütüyorsunuz ve bizimle bu muhteşem kareleri paylaşıyorsunuz. Bunun için teşekkürler...
Nazarımız değmesin diye kocaman bir Maşallah diyor ve görsellerin devamını bekliyorum...
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2013 12:12
İbrahim bey yeni resimleri koyacağım inşallah ama yeni tanka saklıyorum biraz. Ocak ayında Allah izin verirse Gömme tank yapacağım, adım adım paylaşmayı planlıyorum kısmetse...
Çağrı bey teşekkür ederim.
Çağrı bey teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2013 13:19
Kaan bey, gömme akvaryumunuzun kurulumunu ve vatoz türlerinin tanıtımını sabırsızlıkla bekliyorum.