LUFUBULARIMve ilangi ,kantalamba yeni resimler sayfa 2de
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 07:55
Harika görünüyorlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 08:36
[QUOTE=fatih8234]Tebrikler,kardeşim maşallah Allah nazardan saklasın,bir seferde bütün türlerin resimlerini aradan çıkarmışsın.Kantalambaların arasında yanlış görmediysem sanki ağzı dolu dişi var,inşallah bol bol yavrular almak nasip olur.[/QUOTE]
teşekkür ederim fatih evet ağzı dolu dişiler var o yüzden fazla resim çekip rahatsız etmek istemedim yani hepsini birden ekleyeyim dedim :D tek tek uğraşmaktansa
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 09:30
Maşallah cengiz kardeş hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok güzel türleri beslemektesin. Allah nazardan saklasın.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 21:36
Cengiz bey ilangilerde kantalambalarda çok güzel.Maşallah Allah nazardan saklasın
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 21:46
Cengiz maşallah harika türler tebrikler....
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 23:29
Cengizcim konun rengarenk ve bol çeşitli olmuş.Herşey gönlünce olsun.sağlıklı bol yavrular alırsın inşallah.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 07:59
Cengiz kardeş lufubularında ayrı bir güzellik red rainbowlarında ayrı bir güzellik var.Balıkların süper gözüküyor.Tebrik ediyorum.Sağlıklı balıklar diliyorum.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 16:33
[QUOTE=tanganyika_fish]Cengiz maşallah harika türler tebrikler....[/QUOTE]
teşekkürler ali abi beğendiğine sevindim
[QUOTE=savasedat]Cengiz kardeş lufubularında ayrı bir güzellik red rainbowlarında ayrı bir güzellik var.Balıkların süper gözüküyor.Tebrik ediyorum.Sağlıklı balıklar diliyorum. [/QUOTE] teşekkürler savaş sendende güzel haberlerini bekliyoruz yakın zamanlarda yavru verme zamanları geldi artık
[QUOTE=deepseapet]Cengizcim konun rengarenk ve bol çeşitli olmuş.Herşey gönlünce olsun.sağlıklı bol yavrular alırsın inşallah. [/QUOTE] teşekkürler oğuzhan abi elimizden geleni yapıyoruz onların istediği oratmı sunmaya çalışıyoruz onlarda bizlere renk ve güzellikleriyle karşılığını veriyor
[QUOTE=serkanordu]Cengiz bey ilangilerde kantalambalarda çok güzel.Maşallah Allah nazardan saklasın [/QUOTE] teşekkürler serkan bey beğendiğnize sevindim
[QUOTE=savasedat]Cengiz kardeş lufubularında ayrı bir güzellik red rainbowlarında ayrı bir güzellik var.Balıkların süper gözüküyor.Tebrik ediyorum.Sağlıklı balıklar diliyorum. [/QUOTE] teşekkürler savaş sendende güzel haberlerini bekliyoruz yakın zamanlarda yavru verme zamanları geldi artık
[QUOTE=deepseapet]Cengizcim konun rengarenk ve bol çeşitli olmuş.Herşey gönlünce olsun.sağlıklı bol yavrular alırsın inşallah. [/QUOTE] teşekkürler oğuzhan abi elimizden geleni yapıyoruz onların istediği oratmı sunmaya çalışıyoruz onlarda bizlere renk ve güzellikleriyle karşılığını veriyor
[QUOTE=serkanordu]Cengiz bey ilangilerde kantalambalarda çok güzel.Maşallah Allah nazardan saklasın [/QUOTE] teşekkürler serkan bey beğendiğnize sevindim
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 20:25
Maaşallah Cengiz bol bol yavrularını da tanıtırsın inşaallah.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 08:13
Cengiz balıkların gerçekten harika görünüyor.Ne kadar sağlıklı bakıldıkları ortada sağlıklı ve bol yavru almanı diliyorum hayırlı olsun. nazar değmesin
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 10:36
Selamlar arkadaşlar lufubulardan bir dişim yavruları atmış ama başka bir dişim tutuyor şimdi kantalambalardan iki ağız yavru aldım 9+9 verdiler ama bir dişinin yumurtaları da tutmamış ilangidende 14 adet yavru aldım maşallahları var kantalambalardan bir dişi daha doldurdu hayırlısı bakalım cengizz 2011-01-28 10:45:09