Macawlarım artık bir aile
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavrular epeyce büyüdüler 3,5 cm yi zorlayanlar mevcut. Artık yatay bantlarıyla,sarı gözleri ile ve bazılarıda da pembeleşen sırt yüzgeciyle net birer macawlar. Babada çok ufakda olsa kurlara başladı tekrar. 7-10 gün içerisinde yavruları ayırmak zorunda kalcak gibiyim.Yavrulari doyruramiyorum...
Fotoğraflara geçelim;
Yavrular maşşallah çok çikinler
Şimdiden kafa yapıları şekillenmeye başlamış. ALLAH nazardan saklasın. İnşallah hepside kayıpsız büyürler. Bu türün memlekete çok ihtiyacı var. Sizin elinizde olması bizim için büyük şans. Böyle balıkların biliçli arkadaşlarımızda olması beni mutlu ediyor.
Tekrar tebrikler.
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
Saygılar...
Saygılar, başarılar.
Saygılar
Teşekkürle Mustafa Bey,
Her akşam düzenli artemia demlemekteyim yavrular için. Diyetleri günde 6-7 kez azar azar tetra min sabah 1 kez tetra discus ve akşam artemia. Sık sık öğünlerle az miktarda yemleme yani tam bir yavru diyetindeler. Anne babaya kıyasla çok çok güzel olacaklar. En kısa zamanda güncel fotoğrafları ekleyeceğim.
En son 25 Ekimde görsel paylaşmışım. Nerdeyse 1 ay sonra yenilerini ekliyorum. Baliklar epeyce büyüdüler.Aralarinda 4.5 cm olanlar var. Dış filtreye ek filtrsayonu arttirdim. O tabanda görülen 1.5 lt lik su pet şişesinden bir iç filtredir. Macawlari doyuramiyorum. Günde 8-9 öğüne çıkmış durumdayim. Yemleme çeşitliliğim takdire şayan. Discus akvaryumu sayesinde bu ufakliklar hiç bir macawin yemediği yemleri yemekte. Tropicalin discus serisi asta color, d-allio plus ve regulari günde 1 er öğünden 3 öğünlerini oluşturmakta. Tetra bits ve min ise ana öğünler. 2 maksimum 3 günde bir %40-50 su değişimim var. Son karede metre ekledim boylari hakkında fikir oluşturmasi adina...
Fotoğraflar;
Video;
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xfpof8_macaw-nic-yavrulari_animals[/VID]