Makrakantam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Macracanthayı eğer tek aldıysanız ürkeklik gösterecektir.
Macracanta'nın sizin attığınız yemleri direk yemesini beklemeyin o dibe düşenlerden yiyecektir.Hem daha akvaryuma alışma sürecinde biraz zaman verin ona.
Yorumlarınız için teşşekür ederim.
Ayrıca balık çok hızlı enfes alıyor bu benden olabilir ışıkları kapattım sakinleşsin diye ve yüzmüyor ama parmağımı cama getirince hemen kayboluyor ortadan. :D Resmen saniyede 2 kere nefes alıyor.
Hava motoru var ama açmıyorum dış filitre tetratec, şu an balığı izliyorum. Balık yükseklerde dolaşıyor yüzüyor salyongoz bol olan yerlere gidiyor çok bekledim ama ağzıyla salyongozu dürtüyor kokluyor gibi ama hiç birşey yapmadan geri yükseklerde yüzüyor kuyrukları biraz kırmızılaştı.
İlginiz için teşşekür ederim.
hava motoru var ama açmıyorum dış filitre tetratec
şu an balığı izliorum balık yükseklerde dolaşıyor yüzüyor salyongoz bol olan yerlere gidior çok bekledim ama ağzıyla salyongozu dürtüyor kokluyo gibi ama hhiç bişey yapmadan geri yükseklerde yüzüo kuyrukları biraz kırmızılaştı
ilginiz için teşşekür ederim
[/QUOTE]
hava motoru var ama açmıyorum dış filitre tetratec
şu an balığı izliorum balık yükseklerde dolaşıyor yüzüyor salyongoz bol olan yerlere gidior çok bekledim ama ağzıyla salyongozu dürtüyor kokluyo gibi ama hhiç bişey yapmadan geri yükseklerde yüzüo kuyrukları biraz kırmızılaştı
ilginiz için teşşekür ederim
[/QUOTE]
sesebi yok aslında dış filitre yetior.
soruma cevap verir misiniz
teşşekürler
Sebebi yoksa ben açmanızı tavsiye ederim. Sanırsam tetrateci suya çarptırıyorsunuz. Azıcık dahi çalkalansa hava yeterli olacaktır.Çünkü çok az balık var ve bitkiler oranı sağlar.
Sorunuza cevap aldığınızı umuyorum. Sürü balıklarıdır bunlar tek bakmayın. Stresten dolayı çabuk hastalıklara yakalanır ve üzerinde hastalık varsada stresten dolayı geç geçer.
Kuyrukları renginden dolayı kırmızılaştıysa adapte olmaya başlamıştır.
Dediğim gibi arkadaşsız bırakmayın bu tip sürü balıkları.
Sebebi yoksa ben açmanızı tavsiye ederim. Sanırsam tetrateci suya çarptırıyorsunuz. Azıcık dahi çalkalansa hava yeterli olacaktır.Çünkü çok az balık var ve bitkiler oranı sağlar.
Sorunuza cevap aldığınızı umuyorum. Sürü balıklarıdır bunlar tek bakmayın. Stresten dolayı çabuk hastalıklara yakalanır ve üzerinde hastalık varsada stresten dolayı geç geçer.
Kuyrukları renginden dolayı kırmızılaştıysa adapte olmaya başlamıştır.
Dediğim gibi arkadaşsız bırakmayın bu tip sürü balıkları.
[/QUOTE]
yardımlarınız için teşşekür ederim hava filitresini açtım.tek bırakmamaya çalışıcam.
ah bide yemeye başlasa haşereleri yerken görmek nasip olur inşallah yardımlar için tekrar teşşekürler