Malavilerde Üreme.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Uğur bey yine harikalar yaratmışsın çok faydalı çalışmalarından dolayı tekrar kutluyorum sizi yeni başlayan ve teçrübesiz arkadaşlara çok faydalı olacagına eminim arkadaşlarında sık kullanılanlara eklemesini öneririm.
Bilgilerini ve emegini esirgemediğin için tekrar teşekkür ediyorum.sağlıcakla kalman dileğiyle.
Uğur Bey 2 bin damızlıktan 6-7 bin yavru az değil mi?Yoksa normal şartlarda bu kadar mı yavru alınabiliyor?Biz işin içinde olmayınca şöyle kafadan kaba taslak bi hesap yapınca az gibi geldi bana.Acaba yanlış mı düşünüyorum?
Uğur Bey 2 bin damızlıktan 6-7 bin yavru az değil mi?Yoksa normal şartlarda bu kadar mı yavru alınabiliyor?Biz işin içinde olmayınca şöyle kafadan kaba taslak bi hesap yapınca az gibi geldi bana.Acaba yanlış mı düşünüyorum?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar,
Ustaya selamlar, teşekkürler, açtığı yolda devam.
Uğur abi yine döktürmüşsün.
Uğur abi yumurtaları yiyen dişiden bahsetmişsin, yumurtaları yiyen erketen de bahsedermisin. Tek çare akvaryumdan çıkarmak mı? Ayrı bir tankta dinlendirme, aç bırakma, erkekler içine atma gibi bir şey var mı? Yumurtalarının yediğini farkeden bir dişi yine yumurta döküp tutarmı (yeni erkek dölledikten sonra) zaten iki üç seferden beri yenen yumurtalara devam eder mi?
Her şey için teşekkürler.