Malavilerde Üreme.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
UĞUR BEY size cok teşekkür ederim bu bilgileri paylastıgınız için.
Su kalitesini nasıl ayarlıyorsunuz? ve suyun bozuldugunu nasıl tespit ediyorsunuz?
Akvaryumda netür bir kum tavziye edersiniz?
150*50*60 ölçülerinde bir akvaryuma kac adet balık öneririsiniz.(malavi olarak)
Tanklarınızda filitreleme islemini nasıl yapıyorsunuz?
İlginize tekrar teşekkür ederim
UĞUR BEY size cok teşekkür ederim bu bilgileri paylastıgınız için.
Su kalitesini nasıl ayarlıyorsunuz? ve suyun bozuldugunu nasıl tespit ediyorsunuz?
Akvaryumda netür bir kum tavziye edersiniz?
150*50*60 ölçülerinde bir akvaryuma kac adet balık öneririsiniz.(malavi olarak)
Tanklarınızda filitreleme islemini nasıl yapıyorsunuz?
İlginize tekrar teşekkür ederim
[/QUOTE] Burak bey,üretimhanede su kalitesi sürekli yüksektir.Sebebide her gün % 10-20 arası su değişimi yapıyorum.
Uğur ağbiciğim merhabalar. Verdiğiniz bilgiler gerçekten harika ve bu işin uzmanı olduğunuz herhalinizden belli oluyor. Size pm den mesaj attım umarım görmüşsünüzdür. Birde size ayrıyetten soru sormak isterim. 95x45x45 ebadında bir akvaryum yaptım. bunun içerisine sarı prenses ve yunus koymak istiyordum fakat yunuslarla ilgili yazıları okuduktan sonra 200 litrelik bir akvaryumda hem yunus hem sp için dar olur kanaatine vardım. Ama yinede size sormak istiyorum 1 erkek 5 dişi sp ve 1 erkek 5 dişi yunus şekilde ergen boylarda balıklar bir arada olabilirmi ve bunlardan yavru alabilirmiyim? yada sp'in yanında hangi mavi balığı önerirsiniz? Mavi prenses, ahli, zebra? favorilerim bunlar siz ne dersiniz üstadım? saygılar.
Uğur ağbiciğim merhabalar. Verdiğiniz bilgiler gerçekten harika ve bu işin uzmanı olduğunuz herhalinizden belli oluyor. Size pm den mesaj attım umarım görmüşsünüzdür. Birde size ayrıyetten soru sormak isterim. 95x45x45 ebadında bir akvaryum yaptım. bunun içerisine sarı prenses ve yunus koymak istiyordum fakat yunuslarla ilgili yazıları okuduktan sonra 200 litrelik bir akvaryumda hem yunus hem sp için dar olur kanaatine vardım. Ama yinede size sormak istiyorum 1 erkek 5 dişi sp ve 1 erkek 5 dişi yunus şekilde ergen boylarda balıklar bir arada olabilirmi ve bunlardan yavru alabilirmiyim? yada sp'in yanında hangi mavi balığı önerirsiniz? Mavi prenses, ahli, zebra? favorilerim bunlar siz ne dersiniz üstadım? saygılar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Boylandırma havuzu nasıl bişey. Camdan mı yapılmış yoksa bildiğimiz minyatür havuz gibi bişey mi?
Ben 10 dişinin ne zaman yumurta tuttuğunu karıştırıyorken siz o kadar balığı nasıl idare ediyorsunuz?
Akvaryumlarda ısıtıcı yok. Odadaki ısıtıcılar akvaryumlara yetiyor mu? Yani alt taraflardaki akvaryumlar soğuk olmuyor mu?
Saygılarımla..