Malawi Akvaryumum (Bitkili hali 3.Syf)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:25
Boyut (cm): 100*40*50h
Kapasite (litre): 200 lt
Canlılar: Sarı Prenses, Paslı ciklet, Yunus, Green Terror, L. Vatoz. Frenatus. Elma Salyangozu. (Green terror üm artık yok)
Malzemeler: Tetra tec 1200 dış filtre, Rambo hava motoru, Atman 200w ısıtıcı, grolüx
Akvaryum Bakımı: Günde 3 kere yemleme. 10-15 günde bir 1/4 dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra discus, Sera Granugreen, Tropical pul yem. Ayda 1 canlı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sadece kaya tuzu. (Bitki eklendi artık metilen mavisi)
Değerli Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:29
Erol Bey tek kelimeyle muhteşem bir akvaryum.Yunuslarınıza bayıldım acaba hepsini kendiniz mi yetiştirdiniz?
reis 2008-02-20 18:50:59
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:40
Evet Mert bey yunuslar ve diğer malavileri 2 aylık yavruyken aldım kendim yetiştirdim.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:42
Akvaryumunuzun dizaynı çok hoş ve balıklarınızda bir o kadar güzel. Özellikle green terör çok hareketli ama bir süre sonra sorun çıkarabilir diye düşünüyorum.
reis 2008-02-21 22:14:08
Sağlıklı balıklar....
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:46
Maaşallah nazar değmesin çok güzel bence hiç değişikliğe falan gerek yok.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 14:46
Mert bey ve Hasan bey beğendiğiniz için sevindim teşekür ederim sizlere.
Green terrorüm onlarla büyüdü zaman zaman yunuslarla takıştıkları oldu ama hiç bir zaman dozu aşmadılar. Sadece yemleme zamanı agresif davranıyor diğer balıklara. Açıklamada da yazdığım gibi gecen hafta ayrı bir tank kurdum odama onu oraya ayırdım. Saygılarkuntakinte 2007-11-15 14:51:19
Green terrorüm onlarla büyüdü zaman zaman yunuslarla takıştıkları oldu ama hiç bir zaman dozu aşmadılar. Sadece yemleme zamanı agresif davranıyor diğer balıklara. Açıklamada da yazdığım gibi gecen hafta ayrı bir tank kurdum odama onu oraya ayırdım. Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 17:38
Balıklarınız süper ötesi. Ayrıca youtube''yi karıştırırken bakın ne buldum!!
reis 2008-02-21 22:15:39
< =http://www.youtube.com/v/ec2G6tx5Bak width=425 height=350 =application/x-shockwave-flash wmode="transparent">>
Yavruyken bile bir harikaymış balıklarınız.
Saygılar
Yavruyken bile bir harikaymış balıklarınız.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 18:10
Barışcan bey teşekür ederim şaşırttınız beni doğrusu. Bu videoda da gecen seneki halleri görünüyor kerataların.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 18:17
Bir senede bu kadar gelişim pes doğrusu balıklarınız harika nazar değmesin.Saygılarımla. reis 2008-02-21 22:14:46
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 18:20
[QUOTE=Hasan Furkan]Akvaryumunuzun dizaynı çok hoş.Ve balıklarınızda bir o kadar güzel.Özellikle green terör çok hareketli ama bir süre sonra sorun çıkarabilir diye düşünüyorum.
Sağlıklı balıklar....
[/QUOTE] Aynen katılıyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 18:30
Erol bey forumun yeni üyesiyim.Benimde 10 tane yavru yunusum var.Yeni aldım çok ufaklar nasıl bakmalıyım,ne zaman büyürler?Bu arada akvaryumunuz süper,nazar değmesin.
lafayette 2007-11-15 19:37:22
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2007 18:43
Sinan Bey aramıza hoş geldiniz diyeyim evvela. İsminizi imzanıza eklerseniniz daha hoş olur hitap etmekte hem ben hemde diğer arkadaşlar zorluk çekmez. Öncelikle balıklarınızı kaliteli yemlerle beslemelisiniz ve düzenli dip çekimlerini ihmal etmemelisiniz. Akvaryumunuzun hacmide balıklarınızın gelişimyle doğru orantılıdır. Daha daha.. vs. bir cok olay mevcutur bunlarla ilgili. Forumda da zamanla araştırarak tecrübe sahibi olursunuz kısa zamanda. Saygılar
Numan ve Kerim bey sizlere de teşekkür ederim.
reis 2008-02-20 18:56:39
Numan ve Kerim bey sizlere de teşekkür ederim.