Malawi Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 22:55
Fotoğraf:
Boyut (cm): 100x60x45
Kapasite (litre): 300
Canlılar: Sarı Prenses - Şeker Pembe - Yunus - Labio - Cüce Vatoz - İceman
Malzemeler: Atman 3338 - Otomatik Isıtıcı - İç Filitre - Champion Çift Çıkışlı Hava Motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi ve su değişimi
Kullanılan Yemler: Tetra bits
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera Aquatan
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 23:02
Bu hacimde bir akvaryum için çok az taş eklemişsiniz. Daha güzel bir dizayn ile daha fazla kaya ve taşlar eklerseniz çok daha güzel olur kanısındayım.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 23:05
Sayın Doğan bey yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu ara vakit bulup kaya aramaya çıkamadım. Benimde aklımda ama kaya bulamıyorum. Bu konuda sıkıntım var. Fikirlerinizin devamını bekliyorum. Saygılarımla... Ramirezi 2007-09-23 15:38:26
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 10:49
Erhan bey akvaryumunuz güzel, fakat yapay bitkileri çıkartıp, biraz daha taş ekleyip mağaralar oluşturursanız daha güzel olacağından eminim...
Saygılar ...
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 11:14
Öncelikle malavi türü beslediğiniz için arka fonunuza koyu bitkisiz kayalıklı bir fon, içindeki yapma çiçekleri çıkarıp kayalar koyabilirsiniz.Büyük 4 adet kaya işinizi görecektir.Kayalarıda balıklar içine girdiğinde sizin göremeyeceğiniz şekilde yaparsanız balıkların saklanma durumunda stres altında az kalmasını sağlarsınız.Yani kitap gibi koymayın yan çevirin derim.Kolay gele.
Ramirezi 2007-09-23 15:39:58
İnşallah güzel dekorlu bir resim alabiliriz.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 13:42
Haklısınız arkadaşlar arka fon derinlik vermesi açısından siyah folyo kullandım. Kaya konusunda en yakın zamanda temin edip yeni bitkili dekorumu burada sizinle paylaşmak istiyorum. Fikirlerini beyan eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 13:46
Dış filtre almanız gerekli iç filtre 300 lt için yeterli değil.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2007 09:33
Sayın Sergen bey resimin altındaki malzemeler başlığında dış filitremin markasını yazdım. Sanırım gözünüzden kaçtı. Atman-3338 kullanıyorum. Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2007 13:23
[QUOTE=efsaneprens]Sayın Sergen bey resimin altındaki malzemeler başlığında dış filitremin markasını yazdım. Sanırım gözünüzden kaçtı. Atman-3338 kullanıyorum. Saygılarımla[/QUOTE]
Özür dilerim gözümden kaçmış.
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2007 21:06
Teşekkür ederim mete bey su içinde çalışabilen 25w lık florasanlardan aldım resim çekerken mavi yanıyordu. Mavi ve yeşil renk aldım. Yakında kırmızıyıda dahil edicem.