Malawi Tankımın Sevimlileri
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 15:26
Malawi tankımdan sevimli balıklarımın resimleri.İlginize sunuyorum.
Sayılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 16:02
Saolun Cem bey.Teşekkürler.Yalnız bir şüphem var.4. fotoğraftaki balığım ahli olduğundan şüpheleniyorum.Çünkü en son resimdeki ahli'm ile hiç bir ilişkisi yok.Ayrı dünyaların balıklarıymış gibi davranıyolar.Açıkçası bir akvaryumcu gazabına uğramış olmaktan korkuyorum.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 22:15
Balıklarınız çok güzel,fakat Uğur Bey size bir sorum olacak son resimden bir önceki yunusun beneğine bakar mısınız? Normalde bir yunusun orasında benek çıkar mı ? blackman_38 2007-08-29 22:16:01
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 22:17
[QUOTE=blackman_38]Balıklarınız çok güzel,fakat Uğur Bey size bir sorum olacak son resimden bir önceki yunusun beneğine bakar mısınız? Normalde bir yunusun orasında benek çıkar mı ? [/QUOTE]
Mete kardeşim;Benim gözümden kaçmış ama sen kaçırmamışsınhaklısın yunusun orasında benek olmaması gerekir,ilginç.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 22:19
Peki bu bir kırmalık belirtisi midir?
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 22:22
[QUOTE=blackman_38]Peki bu bir kırmalık belirtisi midir?[/QUOTE]
Olabilir ama sağlıklı yorum yapabilmek için balıkların biraz daha büyümesini beklemek lazım.Kesin bir yorum yapılmayacak kadar küçükler daha.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 22:24
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA.....
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 10:41
Çok saolun arkadaşlar yorumlarınız için bu arada Uğur abi ben de o yunusu alırken electra kırması olarak düşünmüştüm ama almıştım.Kırma olsa da olmasa da balığımı seviyorum : )