Malawi World Yeni Malawi Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 09:50
Boyut (cm):100*70h*35
Ramirezi 2008-01-16 13:48:57
Bu akvaryumu kurmak için çok zor aşamalardan geçtim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Beğensenizde beğenmesenizde lütfen maşaallah deyin. Çok korkar oldum da. Başıma gelmeyen kalmadı bu seviyeye gelene kadar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 09:55
Selamlar. Öncelikle kocaman bir maşallah Kabul ederseniz bir iki tavsiyem olacak, akvaryumun ortasında hiç doğal durmayan plastik olduğunu sandığım bitkiyi çıkarın. Birde filitreniz akvaryuma galiba fazla gelmiş, balıkları attığı su rahatsız edebilir.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 10:02
Öncelikle Maşallah.
Doğan beyin söylediği gibi yapay malzeme olmasa daha doğal bir akvaryum olacağı kanaatindeyim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 17:47
[QUOTE=aqualuva]
Utanıyorum. Zorla maşaallah da dedirtiyorum ya size
[/QUOTE]Serkan bey; zorla değil isteyerek diyoruz İlk kurulan bir tank için gayet güzel hatta mavi prenses koymuş olmanız harika. Antepte akvaryumcular nerede ? Her ay Gaziantep'e geliyorum ancak kimseye soramadım yerlerini.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 09:29
Doğan Bey, Gaziantep'te akvaryumcular, Keyvanbey Pasajı'nda. Akvaryumcular pasajı da diyorlar. Merkezde, sinemanın karşısında. Kime sorsanız gösterirler.Tabi ayrıca 1 tane de Buhara İş Merkezi'nde var. Bunlardan ayrı Karataş, Düztepe ve bikaç yerde de var.Ama bu yerler profesyonel değil zannedersem.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2008 08:40
Sağol Alper Abi. Sayende. Bu arada ben videoyu bu şekilde koymak istemiştim. Başaramamıştım. Yapandan Allah razı olsun.aqualuva 2008-01-17 08:41:10