Malawiden Evime Gelen Balıklar...
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 16:00
[QUOTE=Emin_Paşa][QUOTE=kaan07] [QUOTE=Emin_Paşa][QUOTE=kaan07]Abi senin balıklarına bitiyorum resmen süper. [/QUOTE]
Heyacandan bişey yazamandım çok memnun olurum abi valla böle insanlar kaldımı forumda
[/QUOTE]
Çoooooooooookkk çooooookkkkk teşekkür ederim Emin abi en çok beslemek istedim türlerden biriydi.
Çok teşekkrü ederim.
ÇArşamba geliyor çok teşekkür ederim.
kaan07 2009-11-12 16:11:01
Kaan sana hediye Mpanga yollayım istermisin?
[/QUOTE]Heyacandan bişey yazamandım çok memnun olurum abi valla böle insanlar kaldımı forumda
[/QUOTE]
Tamam kaan güle güle sağlıkla besle haftaya çarşamba balıklarını yolluyorum..
[/QUOTE]Çoooooooooookkk çooooookkkkk teşekkür ederim Emin abi en çok beslemek istedim türlerden biriydi.
Çok teşekkrü ederim.
ÇArşamba geliyor çok teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 19:06
Emin abi senin mpangalar durmuyorlar galiba sürekli yavruluyorlar haftaya inşallah bende alıcam senden mpangalarımı.Sana bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum.Kaan bu arada gözün aydın kardeşim.Böyle abiler bu forumda oldukça sırtımız yere gelmez bizim.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 20:58
[QUOTE=maxrex]Emin abi senin mpangalar durmuyorlar galiba sürekli yavruluyorlar haftaya inşallah bende alıcam senden mpangalarımı.Sana bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum.Kaan bu arada gözün aydın kardeşim.Böyle abiler bu forumda oldukça sırtımız yere gelmez bizim.
Saygılar.
[/QUOTE]kaan07 2009-11-13 13:32:55
Saygılar.
[/QUOTE]
Doğru kardeşim Öle böle abiler oldukça sırtımız yere gelmez bizde hobiye 10 elle değil 20 elle tutunuruz.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2009 17:02
Teşekkürler Dostlar..
Harun abi çok teşekkür ederim, herşey yolunda ve çok güzel.. bu ara sana gene uğrayacam sanırım.. başını ağrıtıyorum ama kusura bakma.. :))
Teşekürler Tekin bey Mpanga elimden geldiğince gençlere vermeye çalışıyorum, ama şu ara o kadar çok isteyen olduki malesef kalmadı :))
Bu arada boş geçmeyelim bir kaç Magunga dişi Fotoğrafı ekleyeyim..
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2009 17:08
Emin abi senin bütün balıklarına baktıkça içim açılıyor gerçekten.Harika bir dişiye benziyor.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2009 17:33
Saulosi-Sarı prenses gibi balıklar, çoğu zaman hobicilerin yanlış beslemesi sonucu, güzel sarı renklerini kaybetmekteler, ama Msoboların en güzel tarafı, Saulosi ve SP gibi büyüdükçe yada yanlış beslenme sonucu, oluşan siyahlıkları veya renk solukluğu sorunu ile karşılaşmaması.
Msobo her zaman mükemmel sarılığı ile göz doldurmaya devam edecektir... Emin bey bana sözünüz vardı, msobo verecektiniz.Umarım bunca güzel ve gerçekleri yansıtan yazıdan sonra, msobo alırım.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 12:08
[QUOTE=serhan54]Çok güzel mpangalar...[/QUOTE]
Sanada gönderirim merak etme Mpanga, ama sabır göstermen gerek şuan elimde hiç yok.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 12:10
[QUOTE=Emin_Paşa][QUOTE=serhan54]Çok güzel mpangalar...[/QUOTE]
Sanada gönderirim merak etme Mpanga, ama sabır göstermen gerek şuan elimde hiç yok.
[/QUOTE]
Mpanga ama ne mpanga..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 12:54
Bize maasallah demekten baska birsey dusmuyor,ben daha hobiye basliyamadim ama baliklariniza hayran kaldim.ALLAH nazarlardan saklasin.
saygilarÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir