Malawi'ye Elveda Tropheus'a Merhaba Resimleri ve Videosu Sayfa:1-3
Kapasite (litre):330
Canlılar:20 adet Tropheus Kasakawale
Malzemeler:Eheim 2227,300 Watt,İç Filtre,40-45 kg Silis Kum,İrili ufaklı oval kayalar
Akvaryum Bakımı:%30 dip çekimi haftalık
Kullanılan Yemler:Nls Thera +A,Dainichi Veggie Fx,Sera Flora,Tropical Spirulina Super Forte Granul ve Pul,Sera Spirulina Tablet,Nls Cichled Formula,Tetra Provegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera Aquatan,Nitrivec,Filter Biostart
Bu hobiye başladığım günden beri Malawi besliyordum sarı prenses, mavi prenses, snow prenses, auratus, yunus, ahli, portakal prenses daha aklıma gelmeyen bir cok tür besledim şuanda elimde sarı prenses ve mavi prenses kolonisi vardı hatta mavi prenseslerimden birinin ağzı doluydu ama ''kaan.b.'' nickli kardeşim kaan BURUCUOĞLU'nun ısrarları, ballandıra ballandıra anlattıkları şeylere daha fazla dayanayıp tamamıyla oturmuş akvaryumumu bozup tropheus'a geçtim. Öncelikle bana karşı maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen kaan BURUCUOĞLU'na (kaan.b.), hem yardımları hemde balıkları için olcay murtekin abime ve ayrıca bilgilerini benden hiç esirgemeyen yılmaz temel abime çok çok teşekkür ederim.
Lafı çok uzatmadan, akvaryum kurulumuyla ilgili bir kaç fotograf;
Eski Tankımdan Bir Hatıra
Tropheus'a Geçmeye Karar Verdikten Sonra Balıklarımı Satıp Akvaryum Boşalttım Birkaç Fotoğraf
Kaan Kardeşimle Yeni Akvaryumumu Kuruluma Başladım Birkaç Kare
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayırlı olsun. Benim de tropheusa geçeceğim zaman beslemek istediğim türlerden biri. Kazasız beslemniz dileklerimle.
Çok uğraştık çok yorulduk umarım allah yüzümüzü kara çıkartmaz, dekoruda tamamladıktan sonra harikulade bir akvaryum olucağına eminim. inş. bu emeklerinin karşılığını bol bol yavruyla alırsın kardeşim allah utandırmasın vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınızı esirgemediğinizden ötürü ((: ve dekoru yerleştirdikten sonra bir resim bir kök anubias eklicem ((:
[/QUOTE]
Teşekkürler abi ama evet yavru olucaklar büyüdükçe onla 2 erkek 10 dişi bir koloni bırakmayı planlıyorum ama şuanda tek endişem büyük kayaları eminönünde bir yeşillikten topladım kaynar suyla temizledim 1 gece bol bol kaya tuzu attığım suda beklettim ama birkaç kahverengi iz var hala üstlerinde kazımakla bile çıkmadı sorun olur mu salınım yapıcak bir durumu olur mu suya ki 1 hafta boyunca içine 2 tane mavi prensesimi atıp deneme yapıcam ama bir sormak istedim
Ayrıca yavrularımın damızlıkları ve kendi tanklarından birkaç fotoğraf;