Mangrove Bataklığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Konuyu hemen favorilerime ekliyorum.Şahane olmuş tam hayalimdeki bitkili tank.Paylaşım için çok teşekkürler.Söylenecek tek şey ekipmanların(ısıtıcı gibi) görünmemesine ve bitkilerin yerleşimi ve budanmasıyla tank derinlik hissini biraz daha artırabilseniz Takashi amcam bile kıskanır heralde
Kızmazsanız yeni fotoğrafı görünce eski makinanın kırıldığına sevindim diyeceğim.Şaka bir yana akvaryumda fotoğrafda çok güzel. Balık türlerinin bir kaçından vaz geçerseniz sanırım daha sade bir güzelliği olacak.
Konuyu hemen favorilerime ekliyorum.Şahane olmuş tam hayalimdeki bitkili tank.Paylaşım için çok teşekkürler.Söylenecek tek şey ekipmanların(ısıtıcı gibi) görünmemesine ve bitkilerin yerleşimi ve budanmasıyla tank derinlik hissini biraz daha artırabilseniz Takashi amcam bile kıskanır heralde
Kızmazsanız yeni fotoğrafı görünce eski makinanın kırıldığına sevindim diyeceğim.Şaka bir yana akvaryumda fotoğrafda çok güzel. Balık türlerinin bir kaçından vaz geçerseniz sanırım daha sade bir güzelliği olacak.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Işık sistemi hakkında bilgi verir misiniz?
Muzaffer Bey tankınız çok güzel olmuş.Acaba bende batı afrika biyotopumu bozup asya biyotopumu yapsam?
Işık sistemi hakkında bilgi verir misiniz?
[/QUOTE]Muzaffer Bey tankınız çok güzel olmuş.Acaba bende batı afrika biyotopumu bozup asya biyotopumu yapsam?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir