Masaüstü USB Akvaryum Sizce Betta Balığı İçin Uygun mu?
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 21:51
Masanızda tek bir aksesuarda bir çok obje bir arada. Masa lambası , kalemlik, saat, termometre.,,,,
*Görenler bu akvaryuma bayılacak. Sevdiğinizin iş yerine daha orjinal daha estetik bir hediye ne olabilir ki?
*Masa Üstü Akvaryum Özellikleri:,,,
* Dijital Saat,,,
* Dahili su filtresi,,,
* DijitalTakvim,,,,
* LED Işık,,,
* Alarm,,
* Dinlendirici su sesi veren musluk,,
*Bilgisayarın usb çıkışından veya pil ile çalışabilir
Elimden geldiğince reklam yapmamaya çalıştım.Sizce Betta balığı beslenebilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 22:02
http://www.dailymotion.com/video/xm2ae9_alarm-saatli-ve-termometreli-usb-masaustu-akvaryumu_fun
Videodaki kalemliğin aynısı bence tek bir beta yaşayabilir.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 22:09
Bence piyasadan kaldırılması gerek sonuçta içine can girecek hiçbir canlının bu kadar küçük hacimde beslenilmesi her şeyden önce günahtır.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 23:12
Yan tarafının kalemlik olarak kullanılması balığı strese sokar içine takır tukur bişeyler koyup çıkaracaksınız balık tedirgin olur, keşke boşluk olan yeride akvaryuma katsalarmış bişeye benzermiş.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 22:02
Bence de kesinlikle olacak iş değil. Ne o öyle hayvanın canını ikinci plana atarak bir süsmüş gibi kullanmak. Hem bir akvarist doğayı taklit edebildiğince iyi bir akvaristtir. Biz hergün kendimizi geliştirerek daha iyiye gitmeye çalışıyoruz. Bu ise yapmaya çalıştığımızın tam tersi bir hareket bence.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 14:01
Balık ne suç işlemiş ki biz onu hücreye kapatalım.Yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.Hayvana eziyetten başka bir şey değil.
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 16:12
Ben şuana kadar hiçbir Beta balğını 5 litre içine koyduklarını görmedim. Akvaryumcularda hep bir bardağın içindeler.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 21:53
[QUOTE=PSYHOPAT]Arkadaşım sen onu alıcağına 25-30 litrelik bir akvaryum al neyi orda besliyosan besle[/QUOTE]
Hadi ya bilmiyorduk onda beslemeyi sağol.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 22:26
[QUOTE=serkankaanuygur]Ben şuana kadar hiçbir Beta balğını 5 litre içine koyduklarını görmedim. Akvaryumcularda hep bir bardağın içindeler. [/QUOTE]
Ben özellikle akvaryumcularda plastik bardağın içinde aylarca bettaların bekletilmesine deli oluyorum zati.
Ben özellikle akvaryumcularda plastik bardağın içinde aylarca bettaların bekletilmesine deli oluyorum zati.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2017 22:50
Fiyat ne kadar 47 tane alacağım