Melek Balıklarımın Ve Erkeğin Yumurtaları Yemesi
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:06
[QUOTE=erhanyan]
Benimkiler de dış filtre emiş borusuna yumurtladılar. Çıkarsa yumurtalar filtreyi kapatacagım. Ama Kumsuz akvaryum daha iyi üretim için. Sayısal kaybı en aza indirmek açısından.[/QUOTE]
ben diğer canlılar olduğu için kapamadım sonucta tüm süreç 5 günü buluyor bu kadar zaman kapalı kalması iyi olmazdı. Zaten yavrular var diye temizlik yapamıyorum iyice içi pislendi. BU arada hala foto bekliyorum [;)]
Benimkiler de dış filtre emiş borusuna yumurtladılar. Çıkarsa yumurtalar filtreyi kapatacagım. Ama Kumsuz akvaryum daha iyi üretim için. Sayısal kaybı en aza indirmek açısından.[/QUOTE]
ben diğer canlılar olduğu için kapamadım sonucta tüm süreç 5 günü buluyor bu kadar zaman kapalı kalması iyi olmazdı. Zaten yavrular var diye temizlik yapamıyorum iyice içi pislendi. BU arada hala foto bekliyorum [;)]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:07
[QUOTE=umitbalcin]
ben diğer canlılar olduğu için kapamadım sonucta tüm süreç 5 günü buluyor bu kadar zaman kapalı kalması iyi olmazdı. Zaten yavrular var diye temizlik yapamıyorum iyice içi pislendi. BU arada hala foto bekliyorum [;)][/QUOTE]
Akşam atayım yumurtaları görünce aklımdan çıkmış[:)][EDIT]erhanyan,2017-07-06 16:15:46[/EDIT]
ben diğer canlılar olduğu için kapamadım sonucta tüm süreç 5 günü buluyor bu kadar zaman kapalı kalması iyi olmazdı. Zaten yavrular var diye temizlik yapamıyorum iyice içi pislendi. BU arada hala foto bekliyorum [;)][/QUOTE]
Akşam atayım yumurtaları görünce aklımdan çıkmış[:)][EDIT]erhanyan,2017-07-06 16:15:46[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:10
Filtreyi tamamen kapatmak yerine ucuna bir süreliğine pipo filtre süngeri takılabilir. Yavruları tanktan alınca eski sisteme tekrar dönersiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:16
[QUOTE=ceyh]Filtreyi tamamen kapatmak yerine ucuna bir süreliğine pipo filtre süngeri takılabilir. Yavruları tanktan alınca eski sisteme tekrar dönersiniz.[/QUOTE]
Elyafı değiştirmem lazım zaten.
Elyafı değiştirmem lazım zaten.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:23
[QUOTE=ceyh]Filtreyi tamamen kapatmak yerine ucuna bir süreliğine pipo filtre süngeri takılabilir. Yavruları tanktan alınca eski sisteme tekrar dönersiniz.[/QUOTE]
aa bu güzel fikir aklıma gelmedi bende takayım en azından yavrular içine kaçmaz
aa bu güzel fikir aklıma gelmedi bende takayım en azından yavrular içine kaçmaz
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:27
[QUOTE=umitbalcin]
aa bu güzel fikir aklıma gelmedi bende takayım en azından yavrular içine kaçmaz[/QUOTE]
Orda da kalabilir sünger. Yavrular için besin kaynağıdır.
aa bu güzel fikir aklıma gelmedi bende takayım en azından yavrular içine kaçmaz[/QUOTE]
Orda da kalabilir sünger. Yavrular için besin kaynağıdır.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:29
Dış filtrede çabuk tıkanabilir ama evet yavrularınn ayrılacağı tanka alınırsa besin de olacaktır.
Beğenenler: [T]180384,erhanyan[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:32
[QUOTE=erhanyan]Kaçıncı günde çatlamıştı yumurtalar[/QUOTE]
2,5 günde çatladılar
2,5 günde çatladılar
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:34
[QUOTE=umitbalcin]
2,5 günde çatladılar[/QUOTE]
Dün akşam yumurta dizmişlerdi bakalım umudum yok benim. :)
Takribi kaç tane var şuan sizin
2,5 günde çatladılar[/QUOTE]
Takribi kaç tane var şuan sizin
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:38
[QUOTE=erhanyan]
Takribi kaç tane var şuan sizin[/QUOTE]
Bende yanılmıyorsam 6 yada 7. dişizlerinde yumurtalar çatladı ondan öncekileri yazmıştım hep yemişlerdi :)
Takribi kaç tane var şuan sizin[/QUOTE]
Bende yanılmıyorsam 6 yada 7. dişizlerinde yumurtalar çatladı ondan öncekileri yazmıştım hep yemişlerdi :)
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:40
[QUOTE=umitbalcin]
Bende yanılmıyorsam 6 yada 7. dişizlerinde yumurtalar çatladı ondan öncekileri yazmıştım hep yemişlerdi :)[/QUOTE]
100 tane var mı çatlayan.
Bende yanılmıyorsam 6 yada 7. dişizlerinde yumurtalar çatladı ondan öncekileri yazmıştım hep yemişlerdi :)[/QUOTE]
100 tane var mı çatlayan.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 16:42
[QUOTE=erhanyan]
100 tane var mı çatlayan.[/QUOTE]
şuan kalan tyavru sayısı tahminimce 30-50 arası dün daha çoktu ama sabah baktığımda (işe giderken) balıklar azalmıştı
100 tane var mı çatlayan.[/QUOTE]
şuan kalan tyavru sayısı tahminimce 30-50 arası dün daha çoktu ama sabah baktığımda (işe giderken) balıklar azalmıştı
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 17:01
[QUOTE=umitbalcin]
şuan kalan tyavru sayısı tahminimce 30-50 arası dün daha çoktu ama sabah baktığımda (işe giderken) balıklar azalmıştı[/QUOTE]
Baya fire var sanırım.
şuan kalan tyavru sayısı tahminimce 30-50 arası dün daha çoktu ama sabah baktığımda (işe giderken) balıklar azalmıştı[/QUOTE]
Baya fire var sanırım.