Melek İmparatorluğu
Kapasite (litre):70Litre
Canlılar:3 Tane Melek (Pterophyllum scalare),3 Adet Leopar Danio(Brachydanio Frankei), 6 Adet Neon Tetra (Paracherodon İnnesi)
Malzemeler:Atman HF400 Şelale Filtre,Atman 400L/Saat İç filtre,Minijang 100W Isıtıcı
Akvaryum Bakımı:Her gün bakıyorumHaftada bir 15 Litre su değişimi olucak
Kullanılan Yemler:Tetra Min,Sera Discus Red,Sera Vipan,Sera Vipagran,Sera O-Nip
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Şu anlık yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şöyle boyu uzunca bitkilerden dikince daha güzel olur bence. İç filtre ve şelale filtre kullanmışsınız. İyi de olmuş.Ben zamanında 100 litre tanka 2 tane, fitre süngerlerini modifiye ettiğim iç filtre takmıştım yükek verim almıştım. Bir de iç filtreyi yan kullanmak yerine dik takarsanız kablonun o kalabalığından kurtulursunuz.Sonuçta 60 litre ile neler yapılmaz ki.Güzel olmuş
http://www.akvaryum.com/forum/ic_filtre_nasil_daha_verimli_kullanilir_k107526.asp?PN=1
Burada uzun zaman önce bir arkadaş filtreyle ilgili konu açmış inceleyin derim.
Şöyle boyu uzunca bitkilerden dikince daha güzel olur bence. İç filtre ve şelale filtre kullanmışsınız. İyi de olmuş.Ben zamanında 100 litre tanka 2 tane, fitre süngerlerini modifiye ettiğim iç filtre takmıştım yükek verim almıştım. Bir de iç filtreyi yan kullanmak yerine dik takarsanız kablonun o kalabalığından kurtulursunuz.Sonuçta 60 litre ile neler yapılmaz ki.Güzel olmuş
http://www.akvaryum.com/forum/ic_filtre_nasil_daha_verimli_kullanilir_k107526.asp?PN=1
Burada uzun zaman önce bir arkadaş filtreyle ilgili konu açmış inceleyin derim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
GÜNCELLEME: