Meleklerle ilgili sorularınıza cevaplar
Teşekkür ederim mutlu bey.genel olarak akvaryumum 100*35*45h boyutlarında.eş tutmuş çiftlerim sizin dediğiniz şekilde 2 köşeyi sahiplenmiş durumda ve kalan diğer 3 yavru sayılacak melekler ortada.yumurta yeme konusuna gelince ;
Erkek üstünden geçti mi yumurtaların? --göremedim odada değildim.Teşekkür Edenler: [T]155003,KillLaKill[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ilginiz ve cevabiniz icin cok tesekkurler.
Saygilar
Mutlu bey ben video koymayı beceremedim ama dün akşam balıklarım cevabını verdi huninin üzerine 150 200 kadar yumurta bırakmışlar. Yanlız benim de size birkaç sorum olacak müsadenizle şimdi siz yumurtaları yüzdürme tekniğini kullanıyorum dediniz peki akvaryumunuzun suyu ozmoz cihazı kullanılarak düzenlenmiş su mu yoksa normal çeşme suyumu çünkü dün balıklarım yumurtladıktan sonra bazı yumurtalar beyazlamıştı bildiğim kadarıyla onlar ölü yumurtalar bende suyun uygun olmadığını düşünerek hemen ayrı bir akvaryuma diğer akvaryum suyuyla doldurup yumurtaları ayırdım. Ve içerisine metilen mavisi döktüm hatta fazla bile döktüm bence sonuç olarak yumurtaların hepsi beyazladı :( ilk kez melekten yumurta alınca heyecanlandım biraz bide 10 adet melek balığım var diğer balıkların yanında yumurtlama gerçekleştiği için ayırma gereği hissettim nedense ancak şimdi direk anaçları ayırmayı düşünüyorum akvaryumdan sizce nasıl olur bi batım yumurtayı heba ettik sonuçta sizce ozmoz cihazı almalımıyım veya tekrar yumutlarlarsa hiç müdahale etmemelimiyim şu an diğer balıklarımın yanında dursunmu balıklar biraz uzun oldu devrik cümleler falan herkezden çok özür diliyorum. Cevabınız için teşekkürler
Yem olarak önerebileceğin çeşit/marka var mı?
Şuan tetramin pul yem ve JBL novo vert veriyorum
Yem olarak önerebileceğin çeşit/marka var mı?
Şuan tetramin pul yem ve JBL novo vert veriyorum[/QUOTE]