ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AkvaristAhmet58
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
54
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Ekim 2024 23:17
Toplam Mesaj:
347 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet Deniz
Doğum Tarihi:
20 Şubat 2002
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/156057.jpg[/img]
SON 10 MESAJI
Bazı Bitkilerde Kararma
Herkese merhabalar. 70x40x40 ölçülerinde akvaryumum var. 24 watt powerled ve 2 saniyede 1 damla karbondioksit desteği var. Haftada bir gün %20 kadar su değişimi ve günlük yalnızca 2.5 ml potasyum desteği veriyorum. Bazı bitkilerimde kararmalar başladı. Sağlıksız gözükmüyorlar ama geçmiş tecrübelerimden ilerleyen zamanda daha kötü bir hal alacağını tahmin ediyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Destekleriniz için teşekkürler.
Sevgiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/156057/290920241219211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/156057/290920241219231.jpg[/IMG]
Güncel
Herkese merhabalar. 70x40x40 ölçülerinde akvaryumum var. 24 watt powerled ve 2 saniyede 1 damla karbondioksit desteği var. Haftada bir gün %20 kadar su değişimi ve günlük yalnızca 2.5 ml potasyum desteği veriyorum. Bazı bitkilerimde kararmalar başladı. Sağlıksız gözükmüyorlar ama geçmiş tecrübelerimden ilerleyen zamanda daha kötü bir hal alacağını tahmin ediyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Destekleriniz için teşekkürler.
Sevgiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/156057/290920241219211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/156057/290920241219231.jpg[/IMG]
Güncel
Bitmek Bilmeyen İç Parazit
[QUOTE=AliKhan]10 litre karantina tankı için de olsa az geldi gözüme ama uygun başka kabınız yoksa karantina için 10 litreye 1/5 tablet flagyli ılık suda iyice eritip ekleyin. (Hapı parçalamadan o kadar ince kesmek imkansıza yakın. O yüzden tableti toz haline gelene kadar iyice ezip göz kararı beş eşit parça halinde öbeklerseniz uygun dozu yakalarsınız.) Pek çok tedavide olduğu gibi suyu ısıtmak tedaviye yardımcı olur. Akvaryumu balığı alıştırarak 28-30 dereceye kadar ısıtın. Akvaryumun iyi havalandırıldığından emin olun. 3 gün sonra gerekiyorsa yüzde 50 civarı su değişiminden sonra doz tekrarı yapın.
Bu sırada balıkların fazla strese girmemesi için hafif loş bir ortamda tutulmaları da iyi olur.
Not: Ben flagyli en son kafada delik hastalığına yakalanan meleğimi tedavi etmek için 200 litreye 3er gün arayla 3er tabletlik dozlar şeklinde uygulamış ve meleği kurtarmıştım. Sistemi sıfırlamak durumumda kaldım tabi.
Balık(larınız) şifa bulur inşallah...[/QUOTE]
Şuan da imkanlar dahilinde sadece 10 litrelik bir akvaryumum var. Hemen tedaviye başlaycağım. Teşekkürler.
Saygılar.
[QUOTE=AliKhan]10 litre karantina tankı için de olsa az geldi gözüme ama uygun başka kabınız yoksa karantina için 10 litreye 1/5 tablet flagyli ılık suda iyice eritip ekleyin. (Hapı parçalamadan o kadar ince kesmek imkansıza yakın. O yüzden tableti toz haline gelene kadar iyice ezip göz kararı beş eşit parça halinde öbeklerseniz uygun dozu yakalarsınız.) Pek çok tedavide olduğu gibi suyu ısıtmak tedaviye yardımcı olur. Akvaryumu balığı alıştırarak 28-30 dereceye kadar ısıtın. Akvaryumun iyi havalandırıldığından emin olun. 3 gün sonra gerekiyorsa yüzde 50 civarı su değişiminden sonra doz tekrarı yapın.
Bu sırada balıkların fazla strese girmemesi için hafif loş bir ortamda tutulmaları da iyi olur.
Not: Ben flagyli en son kafada delik hastalığına yakalanan meleğimi tedavi etmek için 200 litreye 3er gün arayla 3er tabletlik dozlar şeklinde uygulamış ve meleği kurtarmıştım. Sistemi sıfırlamak durumumda kaldım tabi.
Balık(larınız) şifa bulur inşallah...[/QUOTE]
Şuan da imkanlar dahilinde sadece 10 litrelik bir akvaryumum var. Hemen tedaviye başlaycağım. Teşekkürler.
Saygılar.
[QUOTE=AliKhan]Ağızdan ilaç enjeksiyonunun çok sağlıklı olmadığı düşüncesindeyim. Balığın ağzından sıktığınız ilacın ne kadarını yuttuğunu bilemezsiniz. Hiç yutmuyor bile olabilir. İlacın çoğu solungaçlardan yutulmadan atılıyordur. Özellikle de küçük balıklarda. Antibiyotik tedavisinde tedavi süresince bünyede belli dozda ilaç olması, dalgalanma olmaması önemlidir malum. Balığın ilaç yutturulmaya çalışılırken yaşadığı stres de cabası. Flagyl gibi iç parazit için son derece etkili bir antibiyotiğin işe yaramaması da ondandır bence. En etkili metod balık henüz yem kabul ederken ilaçlı su emdirilmiş yemle beslemek. Sera Baktotabs da olur tabi. Ama sadece ilaçlı yemle beslemelisiniz bir süre. Balık yem kabul etmiyorsa uygun dozda ilacı tüm akvaryumda (ya da duruma göre karantina tankında) uygulamanız gerekiyor. Böyle yaptığınızda balık yem yemiyorsa bile zamanla yeterince ilaç sindirim sistemine ve kanına karışır. Tabi yüksek dozda kullandığınız anti-baktriyel ya da anti-septik ilaçların yararlı bakterilerde de ciddi yıkıma yol açacağını dikkate alıp gerekli önlemi almanız şart. [/QUOTE]
Cevap için teşekkürler. 10 litrelik bir karantina tankına alsam, süreç nasıl ilerlemeli?
[QUOTE=AliKhan]Ağızdan ilaç enjeksiyonunun çok sağlıklı olmadığı düşüncesindeyim. Balığın ağzından sıktığınız ilacın ne kadarını yuttuğunu bilemezsiniz. Hiç yutmuyor bile olabilir. İlacın çoğu solungaçlardan yutulmadan atılıyordur. Özellikle de küçük balıklarda. Antibiyotik tedavisinde tedavi süresince bünyede belli dozda ilaç olması, dalgalanma olmaması önemlidir malum. Balığın ilaç yutturulmaya çalışılırken yaşadığı stres de cabası. Flagyl gibi iç parazit için son derece etkili bir antibiyotiğin işe yaramaması da ondandır bence. En etkili metod balık henüz yem kabul ederken ilaçlı su emdirilmiş yemle beslemek. Sera Baktotabs da olur tabi. Ama sadece ilaçlı yemle beslemelisiniz bir süre. Balık yem kabul etmiyorsa uygun dozda ilacı tüm akvaryumda (ya da duruma göre karantina tankında) uygulamanız gerekiyor. Böyle yaptığınızda balık yem yemiyorsa bile zamanla yeterince ilaç sindirim sistemine ve kanına karışır. Tabi yüksek dozda kullandığınız anti-baktriyel ya da anti-septik ilaçların yararlı bakterilerde de ciddi yıkıma yol açacağını dikkate alıp gerekli önlemi almanız şart. [/QUOTE]
Cevap için teşekkürler. 10 litrelik bir karantina tankına alsam, süreç nasıl ilerlemeli?
[QUOTE=soner322]Şüphelendiğiniz balığı ayrı bir yere alıp, havalandırın. Suyu fazla kirletmeyecek kadar az bir miktarda tableti ezerek suya katın. O illa ki yiyecektir.
Bir süre artemia, su piresi vesaire vermeyin. Sindirim zorluğu çekiyor, bitkisel beslenmekten zarar gelmez.
2-3 gün bu şekilde besleyin.
Genelde bu şekilde yapılıyor.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Saygılar
[QUOTE=soner322]Şüphelendiğiniz balığı ayrı bir yere alıp, havalandırın. Suyu fazla kirletmeyecek kadar az bir miktarda tableti ezerek suya katın. O illa ki yiyecektir.
Bir süre artemia, su piresi vesaire vermeyin. Sindirim zorluğu çekiyor, bitkisel beslenmekten zarar gelmez.
2-3 gün bu şekilde besleyin.
Genelde bu şekilde yapılıyor.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Saygılar
[QUOTE=soner322]Sera bakto tabs kullanmayı denediniz mi?
[/QUOTE]
Elimde var ama kullanmadım. Yönlendirebilir misiniz kullanımı konusundda rica etsem? Bir de yem yemeyen balığa sera bakto tabsi nasıl verebilirim? Söylediğim gibi lepistesimde yeme karşı ilgisizlik var maalesef.
[QUOTE=soner322]Sera bakto tabs kullanmayı denediniz mi?
[/QUOTE]
Elimde var ama kullanmadım. Yönlendirebilir misiniz kullanımı konusundda rica etsem? Bir de yem yemeyen balığa sera bakto tabsi nasıl verebilirim? Söylediğim gibi lepistesimde yeme karşı ilgisizlik var maalesef.
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: Halsizlik, dibe çökme, yeme karşı ilgisizlik
Akvaryum Kapasitesi (litre): 100
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Lepistes,kılıçkuyruk, plati, neon tetra, panda çöpçü ve L144 cüce vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 24 derece sabit sıcaklık
Filitrasyon: Lifetech 835
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Düzenli olarak az miktarda sıvı gübre
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): Haftada bir kez %30 civarı su değişimini aksatmadan yapıyorum. Balıklarımı güvenilir petshoplardan temin ettiğim kaliteli yemlerle, artemia ve su piresiyle besliyorum.
Herkese selam. 100 litre akvaryumumda canlı doğuran, tetra ve dip balıkları beslemekteyim. Akvaryum kurulalı 3 ay oldu ve kurulduğu günden beri bazı balıklarımı kaybettim. Özellikle ölen L144'lerde iç parazit olduğunu düşünüyorum. Akvaryumum bitkili ve filtrasyonu iyi durumda. Kullandığım yemler Atakan Petshoptan alındı ve cam kavanozlarda muhafaza ediliyor. Haftada bir kez sarımsaklı yem veriyorum. Su piresi, artemia gibi canlı yemlerle de beslenmelerini destekliyorum. Ama hastalıktan bir türlü kurtulamadım. Şuanda dişi lepistesim ve cüce vatozumda da iç parazit olduğunu düşünüyorum. Daha önceki ağızdan flagy enjeksiyonu denemem işe yaramamıştı ve bir erkek kılıçkuyruğumu kaybettim. İç paraziti balıklarımı tanktan ayırmadan tedavi etmenin bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: Halsizlik, dibe çökme, yeme karşı ilgisizlik
Akvaryum Kapasitesi (litre): 100
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Lepistes,kılıçkuyruk, plati, neon tetra, panda çöpçü ve L144 cüce vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 24 derece sabit sıcaklık
Filitrasyon: Lifetech 835
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Düzenli olarak az miktarda sıvı gübre
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): Haftada bir kez %30 civarı su değişimini aksatmadan yapıyorum. Balıklarımı güvenilir petshoplardan temin ettiğim kaliteli yemlerle, artemia ve su piresiyle besliyorum.
Herkese selam. 100 litre akvaryumumda canlı doğuran, tetra ve dip balıkları beslemekteyim. Akvaryum kurulalı 3 ay oldu ve kurulduğu günden beri bazı balıklarımı kaybettim. Özellikle ölen L144'lerde iç parazit olduğunu düşünüyorum. Akvaryumum bitkili ve filtrasyonu iyi durumda. Kullandığım yemler Atakan Petshoptan alındı ve cam kavanozlarda muhafaza ediliyor. Haftada bir kez sarımsaklı yem veriyorum. Su piresi, artemia gibi canlı yemlerle de beslenmelerini destekliyorum. Ama hastalıktan bir türlü kurtulamadım. Şuanda dişi lepistesim ve cüce vatozumda da iç parazit olduğunu düşünüyorum. Daha önceki ağızdan flagy enjeksiyonu denemem işe yaramamıştı ve bir erkek kılıçkuyruğumu kaybettim. İç paraziti balıklarımı tanktan ayırmadan tedavi etmenin bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Albino Ful Platinum Lepistes
[QUOTE=MertSoyumert]Eğer birden fazla küçük tankınız veya akvaryumu bölme imkanınız var ise şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/profesyonel_olarak_lepistes_yetistirmek_k767932.asp[/URL]
Özellikle backcrossing yöntemini araştırın. [/QUOTE]
Teşekkürler. Backcrossing yöntemi daha önceleri epey kafa patlattığım bir konu ama maalesef aile evinde pek giremiyorum o konulara.
Saygılar.
[QUOTE=MertSoyumert]Eğer birden fazla küçük tankınız veya akvaryumu bölme imkanınız var ise şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/profesyonel_olarak_lepistes_yetistirmek_k767932.asp[/URL]
Özellikle backcrossing yöntemini araştırın. [/QUOTE]
Teşekkürler. Backcrossing yöntemi daha önceleri epey kafa patlattığım bir konu ama maalesef aile evinde pek giremiyorum o konulara.
Saygılar.
[QUOTE=tosyalı]2 aydan sonra çiftleşme olacağı için acele etmenize gerek yok o zamana kadar erkek olanı başka bölme yada başka akvaryuma ayırabilirsiniz seçici üretim her zaman iyidir en iyi erkeği seçerek yola devam ederseniz 2 sene önce çıkardığım bu gibi güzel balıklar çıkarırsınız [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/77392/121020190831481.jpg[/IMG][/QUOTE]
Seçici üretim aklımda yoktu ama düşünebilirim. Gözüme kestirdiğim 2-3 tane yavru var diğerlerinden daha iri daha hareketli [:)))] özel ilgi gösterilebilir. Balığınız çok çok güzelmiş umarım ben de bu rengi elde edebilirim.
Saygılar. [EDIT]AkvaristAhmet58,2022-03-13 23:18:35[/EDIT]
[QUOTE=tosyalı]2 aydan sonra çiftleşme olacağı için acele etmenize gerek yok o zamana kadar erkek olanı başka bölme yada başka akvaryuma ayırabilirsiniz seçici üretim her zaman iyidir en iyi erkeği seçerek yola devam ederseniz 2 sene önce çıkardığım bu gibi güzel balıklar çıkarırsınız [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/77392/121020190831481.jpg[/IMG][/QUOTE]
Seçici üretim aklımda yoktu ama düşünebilirim. Gözüme kestirdiğim 2-3 tane yavru var diğerlerinden daha iri daha hareketli [:)))] özel ilgi gösterilebilir. Balığınız çok çok güzelmiş umarım ben de bu rengi elde edebilirim.
Saygılar. [EDIT]AkvaristAhmet58,2022-03-13 23:18:35[/EDIT]
Akvaryumum Da Dert
[QUOTE=Kerem şenocak]Akvaryumda 43 litre suyum var ama suyu sapsarıydi bende ilaç aldım su berraklaştırici (crystalpro) saat 17:10 da 3ml damlattim (45) damla 1 saat sonra hiç bir değişiklik olmadı sinirlendim biraz daha sıktım ama fazla sıktım suda beyaz bulut oluştu 1 saat sonra su tertemiz oldu ama dipte bembeyaz bişiler vardı kumun üstünde kumun üstünü elimle temizledim ama şu yine sarılasti sonra gene sıktım ondan yine fazla oldu ama bu sefer hiç birşey olmadı sadece beyaz bulutlar oldu saat şuanda 20:23 lütfen yardım edin bir türlü olmuyor[/QUOTE]
Merhaba. Akvaryumun fotoğrafını eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Yeni kurulan akvaryumlarda suyun bulanık olması normal bir durumdur. Bakteri kültürü oturduktan sonrasında su berraklaşacaktır. Bakteri kültürü olmadan 1 litre su berraklaştırıcı da ekleseniz fayda etmeyecektir.
Saygılar.
[QUOTE=Kerem şenocak]Akvaryumda 43 litre suyum var ama suyu sapsarıydi bende ilaç aldım su berraklaştırici (crystalpro) saat 17:10 da 3ml damlattim (45) damla 1 saat sonra hiç bir değişiklik olmadı sinirlendim biraz daha sıktım ama fazla sıktım suda beyaz bulut oluştu 1 saat sonra su tertemiz oldu ama dipte bembeyaz bişiler vardı kumun üstünde kumun üstünü elimle temizledim ama şu yine sarılasti sonra gene sıktım ondan yine fazla oldu ama bu sefer hiç birşey olmadı sadece beyaz bulutlar oldu saat şuanda 20:23 lütfen yardım edin bir türlü olmuyor[/QUOTE]
Merhaba. Akvaryumun fotoğrafını eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Yeni kurulan akvaryumlarda suyun bulanık olması normal bir durumdur. Bakteri kültürü oturduktan sonrasında su berraklaşacaktır. Bakteri kültürü olmadan 1 litre su berraklaştırıcı da ekleseniz fayda etmeyecektir.
Saygılar.
[QUOTE=Sheyda27]10 günlükken ayırnanıza gerek yok çiftleşme olgunluğuna en az 1-2 aylıkken geliyorlar
Ki onda da cinsiyetleri gayet belirgin oluyor.[/QUOTE]
Teşekkürler. Daha önceleri de lepistes besledim lakin tamamen beyaz olduğunda işler biraz karışıyor. 2. ayı beklemek sanırım en garantisi olacak. Fanus projenize yazma fırsatım olmadı ama denk gelmişken söyleyeyim müthiş bir çalışma olmuş. İştahımı fazlasıyla kabarttı fanuslara karşı. Elinize sağlık.
Saygılar.
[QUOTE=Sheyda27]10 günlükken ayırnanıza gerek yok çiftleşme olgunluğuna en az 1-2 aylıkken geliyorlar
Ki onda da cinsiyetleri gayet belirgin oluyor.[/QUOTE]
Teşekkürler. Daha önceleri de lepistes besledim lakin tamamen beyaz olduğunda işler biraz karışıyor. 2. ayı beklemek sanırım en garantisi olacak. Fanus projenize yazma fırsatım olmadı ama denk gelmişken söyleyeyim müthiş bir çalışma olmuş. İştahımı fazlasıyla kabarttı fanuslara karşı. Elinize sağlık.
Saygılar.
SON MESAJLAR
- Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti Tataaa4325, 17:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığım Sağlıklımı İnci Kefali, 16:47
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Acemifilkulak, 16:29
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkilerim Gelişmiyor bora881, 16:20
Yeni Üye Forumu - Bitkinin Türü Ne Ve Sağlıklımı Gül, 16:12
Bitki Akvaryumları Genel - Dişi Lepistesim Dipte Duruyor Kuyruğu Yılık Furkan2020, 16:09
Canlı Doğuranlar - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Frkn, 15:54
Forum ve Site Hakkında - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var Hidro Dinamik, 15:17
Filtreleme Seçenekleri - Mini Akvaryum Kaanmntc, 14:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Hareketsiz Kuyruğunda Yırtılma Var ArjenB, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum, Masasından Geniş Olursa darkaura, 13:09
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Filtre Borusundaki Dereceyi Nasıl Çıkartabilirim? neomeo, 12:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Green Terrror İçin Yem Tavsiyesi Orhan76, 11:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Kuma Sürtünme,kaşınma Karakus7, 10:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Kurulum İnci Kefali, 09:52
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 09:44
Akvaryum Tanıtımı - Cam Ve Kayalarda Beyaz Nokta Ve Yosun Berkay45, 09:44
Bitkili Akvaryum Canlıları - Lepistes Yavrularim Buyumuyor MasterChief, 09:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Malzeme Sıralaması Quersian, 09:23
Bitki Akvaryumları Genel - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred ogurcay, 08:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Balığı Aldım Bilgi Alabilir Miyim Flashh, 08:16
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi Aguamentist, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Düzeni Ve Yemleme Hakkında aquanaps, 06:12
Yeni Üye Forumu - 30c New Betta Scape joko29, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Karbonatli Beyaz Silis Kum UEK, 22:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3 Sepetli Dış Filtre Malzeme Dizilimi prostyle, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Deneyim ShrimpMaster, 22:06
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Lowtech Akvaryumda Hangi Co2 Yöntemi Ehtiyar, 21:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 21:08
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Japonla Bakılabilecek Bitki Türleri Ehtiyar, 20:59
Sazansıgiller - Akvaryum Ve Dış Filtre Yeterliligi Memo45, 20:17
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Neden Ölüyor? Goldfish2000, 20:07
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımın Nesi Var Alalı 2 Gün Oldu AmatorBetaci, 20:02
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası AliHan, 18:28
Güney Amerikan Cichlidleri - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Yusef, 18:00
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Artemiası - Fairy Shrimp Kranyum, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesler Çok Durgun balıkreis25, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Küp Akvaryum İçin Tür Önerisi Orhan76, 17:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyet Ayrımı balıkreis25, 16:44
Yeni Üye Forumu - Turuncu Sakura Mı Kiraz Karides Mi Ehtiyar, 16:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Duvara Gömme Akvaryum Nasıl Yapılır? Muhammedcay, 15:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı - İlk Akvaryum-salya Sorunu hoddog, 15:39
Yeni Üye Forumu - Kurtcuklar UEK, 15:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vampir Yengeçler Ömer t, 15:19
Omurgasızlar - Vatoz ve Çöpçü akvaryumuna Tuz atılır mı ? Ömer t, 15:09
Kedi Balıkları Forumu - Balıklarım Da Parazit Var Ölüyorlar neomeo, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Vatozun Türü Ne 125 Litre İçin Uygun Mu tunahannn28, 13:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 750 Litrelik Akvaryumda Yeşil Su Sorunu Firat35, 13:25
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulanık Gibi Bettacifaho, 11:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 17:31
- Channa Stewartii rseven 17:28
- 100-300 W Isıtıcı rseven 17:28
- Sumplı Üçlü Set Akvaryum 150x50x50 rseven 17:28
- Similis-speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 17:12
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 17:12
- L144 Ve Süper Red Düz Yavrular 2 Cm HugoSanchez 16:49
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:30
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:30
- Uyguna Sıfır 500ml Seachem Phosphorus Gübreler TayfunSylkn 16:07
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 16:04
- Sunsun 603b Dış Filtre AtlasPoyraz 16:03
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 15:20
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 15:02
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:02
- Lepistes Kolonisi Karışık Boy fisherman1907 14:50
- 3 Adet Eş Tutmuş Damızlık Melek Balığı fisherman1907 14:49
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:28
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:28
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 14:28
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:28
- Tilki Kuyruğu Mertlantis 13:45
- Hbwhite Lepistes Mertlantis 13:45
- 2.67 Tüp Furcifer 12:53
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 12:53
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 12:48
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:46
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:38
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 12:21
- Eheim Compact On 5000 & Eheim Stream On 3500 Esakvarist 12:21
- 1e2d L15, L66, L76 Pleco Takımlar. L401 F0 Yavrusu voltran 12:11
- L66 Tam Boy Damızlık Baskın Yavru Bakmış Erkek. voltran 12:11
- Epey Miktarda Moss brkenginol 12:07
- Eheim 2217 Dış Filtre Ve Media Set kovarinko 11:04
- Akvaryumlar , Ekipman , Bitkiler... kovarinko 11:04
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 10:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:23
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 10:15
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:15
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:15
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:15
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:15
- Boyu Me 350 Ve Şelale Filtre Yemleme Makinesi kazbek1 10:10
- Oscar - Astronot Cichlid demg 09:58
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:45
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 09:39
- Halfmoon Ve Plakat Erkek Bettalar aupqua 09:39
KULLANICILAR
- 169 Online Kullanıcı, 92 Üye
Online Kullanıcılar
Tuby,
Hoppala,
ardaagnaday,
KaanE,
ERSENS38,
reco77,
tanganyika_fish,
karidesrehberi,
Liga,
oktay42,
egedin,
Orhan76,
kopruluonur,
Hoper,
AmatorBetaci,
İnci Kefali,
Quersian,
mar76,
cyilmaz10,
Mikail Erdoğan,
TayfunSylkn,
Sogan,
Umt61,
13 Ağustos,
bawyerank,
HasanAkgul28,
MiSoSiKiaN,
exfish,
ciways,
Soriski,
osmandbnl,
kubilaykoparan,
ATIL,
şansal,
Koksal Gurkan,
cory94,
bora881,
hoddog,
AtlasPoyraz,
mrhllunl,
devko,
Smokie,
reprise,
MamiAdana01,
Akax,
mmemati,
Nyassa10,
Ehtiyar,
cyborghuman,
mozbay1907,
ertuğrull,
ozanguppy,
UEK,
mustafaalmac,
barskels,
erdalakçay,
Tranb,
serdarasci,
Acemifilkulak,
Aquacoholic,
Baris124,
Astro_4787,
erdadagli,
Bert034,
esensml,
Furcifer,
Mderhan,
HaydarGul,
Rafayel,
Yldz06,
mbehzat,
otolkurt,
Kaya ankara,
HugoSanchez,
omer09,
ahmetfiratozkaya,
İlkerAyas,
Ekremblkn37,
isssmailak,
koraykbl,
ÖzcanÖzkan,
sumutlu,
farabix13,
OsSee,
Ugur79,
karaeskii,
ThanatoZek,
İlksen Şahin,
EKAR,
Ege2804,
dark blue,
Gursoyhasan,
ozan_1903,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.