ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
shelcuk34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Ekim 2012 16:19
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
selçuk gökçen
Doğum Tarihi:
11 Mayıs 1992
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
selçuk gökçen
SON 10 MESAJI
Discus Tank Ölçüleri
Değerli bilgileriniz için teşekkür ediyorum.Sanırım bu işe bu akvaryumla başlamayalım.Daha büyük bi akvaryum alınca besleriz artık :)
Değerli bilgileriniz için teşekkür ediyorum.Sanırım bu işe bu akvaryumla başlamayalım.Daha büyük bi akvaryum alınca besleriz artık :)
Discus Tank Ölçüleri
Merhaba ;
Büyük bir hevesle discus beslemek istiyorum.Ama tankımın ölçüleri yeterli mi bilemiyorum.Tecrübeli arkadaşlardan biraz bilgi almak istiyorum.
Tank Ölçüleri : 85x31x45h
Dış Filtre : Jebo 815
Isıtıcı : 300 Watt Atman
Dekor : Mango kökü ve Hindistan cevizleri.
Merhaba ;
Büyük bir hevesle discus beslemek istiyorum.Ama tankımın ölçüleri yeterli mi bilemiyorum.Tecrübeli arkadaşlardan biraz bilgi almak istiyorum.
Tank Ölçüleri : 85x31x45h
Dış Filtre : Jebo 815
Isıtıcı : 300 Watt Atman
Dekor : Mango kökü ve Hindistan cevizleri.
Orta Amerikan Akvaryumda Bitki !...
Argus u çıkaracaksınızdır umarım.Anubias ve amazon yerinde olucaktır.
Argus u çıkaracaksınızdır umarım.Anubias ve amazon yerinde olucaktır.
130 LT Akvaryuma tür tavsiyesi.
130 lt de discus olmaz.Bricardhi ve calvus bakabilirsiniz.
130 lt de discus olmaz.Bricardhi ve calvus bakabilirsiniz.
10-15 LTLİK AKVARYUMDA 6 BALIK YAŞAR MI ?
Eziyet etme.O balıkları ver 1 tane beta ile bi kaç kök bitki al.
Eziyet etme.O balıkları ver 1 tane beta ile bi kaç kök bitki al.
Antik Roma Akvaryum ( 2.Projem )
Tebrik ediyorum sizi emeğinize sağlık.Video müzikleri spartacus dan alınma sanırım.
Tebrik ediyorum sizi emeğinize sağlık.Video müzikleri spartacus dan alınma sanırım.
Kakadu
İstanbul içinde kakadu bulabilir miyim tavsiye edebileceğiniz pet shop var mı?
İstanbul içinde kakadu bulabilir miyim tavsiye edebileceğiniz pet shop var mı?
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
[QUOTE=]ben 40 lt de 3d 2e zebra besliyorum yaklaşık 10 gündür.. akvaryumumun küçük ama durumları iyi görünüyor, fakat ben sıkılmaya başladım çünkü akvaryumun içinde sürekli bir yerlerde gizleniyorlar ve akvaryum boş görünüyor.. forumdan ve netten araştırdım 40 lt de 5 zebranın içine başka cins hiç bir balığı salmaya cesaret edemedim.. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.. akvaryumuma biraz hareket getirecek ve zebralarımla birlikte yaşayabilecek bi balık türü tavsiye edebilirmisiniz.. (ben pangasus düşünüyorum sizce nasıl olur?) ayrıca ileriki zamanlarda zebralarımın yavruları konusunda problemimde yok.. akvaryumum marketimin içinde kurulu ve müşterilerimden yavrulara talip olan çok.. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]
40 lt zebra için uygun değil 70lt + 1çift uygundur.ayrıca pengasusu öldürebilirler.
[QUOTE=SfenkS] Arkadaşlar merhaba bu surumu hastalıklar bölümüne de yazdım ama cevap bulamadım 4 adet çikletim var ve erkekte ve bir dişide bir hastalık var ama çözemedimforuma yazdıklarımı aynen buraya da yazıyorum
Canlıdaki Belirtiler: Erkeğin ağız çevresinde oyuk şeklinde yaralar göz çevresinde de aynı şekilde yaralar dişilerde de daha az ağız çevresinde aynı şekilde oyuk oyuk yaralar
Akvaryum Kapasitesi (litre):39 litre
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Amazon bitkisi 2 adet vatoz 4 adet ciklet
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Sıcaklık 28 derece
Filitrasyon: İç filtre ve hava motoru ile verilen hava
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Aqua mantar ilacı 2 gündür günde 22 damla
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : suyu 1 hafta önce değiştirdim ama hastalık önce de vardı.
Arkadaşlar kolay gelsin foruma yeni üye oldum ve akvaryumu yeni kurdum sayılır yaklaşık 1 aydır erkeğin ağız çevresinde oyuk oyuk yaralar oluşmaya başladı. Ben dedim ki heralde yerdeki taş ve kumları kazıyordu sürekli heralde ondan oldu dedim ama baktım artıyor gittim bir akvaryumcuya böyle böyle dedim mantar o dedi ve kullandığım ilacı verdi. 2 gündür kullanma kılavuzuna göre kullanıyorum ama balıklar daha bir durgunlaştı. Yemlemeyi az miktarda günde 2 defa yapıyorum ama yemiyolar bile acaba hastalıkları nedir ve doğru ilacımı kullanıyorum? Daha önce 7 balığım öldü ve bunları bir arkadaştan aldığım için kaybetmek istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
üstte yazdığım şekilde ilacı kullandım ama hala bi gelişme yok ve aynı şekilde devam ediyor ve bu arada 2 adet vatoz almıştım bu gün dikkat ettim onlarında yüzgeç ve kuyrukları gidiyor bu akvaryuma ne kullanmam lazım acaba ?? (videoda vatozun yüzgecinide çektim)
buu da resim ve videonun linki : https://rapidshare.com/files/457720902/zebra.rar
büyük resim eklmeyi başaramadığım için çektiğim resimleri ve bir videoyu rapidshareye attım ve linkini veriyorum (virüs falan aklınıza gelmesin sadece balıklarıma bi şey olmasın istiyorum)
[/QUOTE]
39 lt de bakmaya devam edersiniz daha çok hastalık görürsünüz tankınızda.70 lt ye 1 çift uygundur.
[QUOTE=]ben 40 lt de 3d 2e zebra besliyorum yaklaşık 10 gündür.. akvaryumumun küçük ama durumları iyi görünüyor, fakat ben sıkılmaya başladım çünkü akvaryumun içinde sürekli bir yerlerde gizleniyorlar ve akvaryum boş görünüyor.. forumdan ve netten araştırdım 40 lt de 5 zebranın içine başka cins hiç bir balığı salmaya cesaret edemedim.. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.. akvaryumuma biraz hareket getirecek ve zebralarımla birlikte yaşayabilecek bi balık türü tavsiye edebilirmisiniz.. (ben pangasus düşünüyorum sizce nasıl olur?) ayrıca ileriki zamanlarda zebralarımın yavruları konusunda problemimde yok.. akvaryumum marketimin içinde kurulu ve müşterilerimden yavrulara talip olan çok.. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]
40 lt zebra için uygun değil 70lt + 1çift uygundur.ayrıca pengasusu öldürebilirler.
[QUOTE=SfenkS] Arkadaşlar merhaba bu surumu hastalıklar bölümüne de yazdım ama cevap bulamadım 4 adet çikletim var ve erkekte ve bir dişide bir hastalık var ama çözemedimforuma yazdıklarımı aynen buraya da yazıyorum
Canlıdaki Belirtiler: Erkeğin ağız çevresinde oyuk şeklinde yaralar göz çevresinde de aynı şekilde yaralar dişilerde de daha az ağız çevresinde aynı şekilde oyuk oyuk yaralar
Akvaryum Kapasitesi (litre):39 litre
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Amazon bitkisi 2 adet vatoz 4 adet ciklet
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Sıcaklık 28 derece
Filitrasyon: İç filtre ve hava motoru ile verilen hava
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Aqua mantar ilacı 2 gündür günde 22 damla
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : suyu 1 hafta önce değiştirdim ama hastalık önce de vardı.
Arkadaşlar kolay gelsin foruma yeni üye oldum ve akvaryumu yeni kurdum sayılır yaklaşık 1 aydır erkeğin ağız çevresinde oyuk oyuk yaralar oluşmaya başladı. Ben dedim ki heralde yerdeki taş ve kumları kazıyordu sürekli heralde ondan oldu dedim ama baktım artıyor gittim bir akvaryumcuya böyle böyle dedim mantar o dedi ve kullandığım ilacı verdi. 2 gündür kullanma kılavuzuna göre kullanıyorum ama balıklar daha bir durgunlaştı. Yemlemeyi az miktarda günde 2 defa yapıyorum ama yemiyolar bile acaba hastalıkları nedir ve doğru ilacımı kullanıyorum? Daha önce 7 balığım öldü ve bunları bir arkadaştan aldığım için kaybetmek istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
üstte yazdığım şekilde ilacı kullandım ama hala bi gelişme yok ve aynı şekilde devam ediyor ve bu arada 2 adet vatoz almıştım bu gün dikkat ettim onlarında yüzgeç ve kuyrukları gidiyor bu akvaryuma ne kullanmam lazım acaba ?? (videoda vatozun yüzgecinide çektim)
buu da resim ve videonun linki : https://rapidshare.com/files/457720902/zebra.rar
büyük resim eklmeyi başaramadığım için çektiğim resimleri ve bir videoyu rapidshareye attım ve linkini veriyorum (virüs falan aklınıza gelmesin sadece balıklarıma bi şey olmasın istiyorum)
[/QUOTE]
39 lt de bakmaya devam edersiniz daha çok hastalık görürsünüz tankınızda.70 lt ye 1 çift uygundur.
450 lt lik akvaryuma tur onerisi
450 Ltde 2 tane astronot olabilir.yada Texas Jaguar Jack Demsey karması yapabilirsin.Yada çok güzel bir bitkili tank yaparsın.
450 Ltde 2 tane astronot olabilir.yada Texas Jaguar Jack Demsey karması yapabilirsin.Yada çok güzel bir bitkili tank yaparsın.
Olmesin lutfen yardim
[QUOTE=akaslu] [QUOTE=gurkooo]Kardeş anlattığını bende yaşadım.
Pengasius almıştım 14-15 saat kadar yaşadı,ölmeden önce filtrenin yanına gidiyordu orda duruyordu.İnşallah ölmez senin balık üzülüyor insan.
[/QUOTE]
hasta olan son baligim umarim olmez :( ilaca tepki veriyor gibi kuyruk kismi acilmaya basladi ve en azindan yemek yemeye devam ediyor. tesekkur ederim
Maalesef bu sabah ıtıbarıyle ayrı bır yere almak zorunda kaldım :( hareketsız yerde agzını acıp duruyor karnı sıstı. Ilgınc olan yuzgeclerı acıldı sanırım onu ıyılestırdım ama baska bır yerden vurdum busefer :(.
Ve oda oldu :([/QUOTE]
muhtemelen iç parazitten ölmüştür :( g.olsun
[QUOTE=akaslu] [QUOTE=gurkooo]Kardeş anlattığını bende yaşadım.
Pengasius almıştım 14-15 saat kadar yaşadı,ölmeden önce filtrenin yanına gidiyordu orda duruyordu.İnşallah ölmez senin balık üzülüyor insan.
[/QUOTE]
hasta olan son baligim umarim olmez :( ilaca tepki veriyor gibi kuyruk kismi acilmaya basladi ve en azindan yemek yemeye devam ediyor. tesekkur ederim
Maalesef bu sabah ıtıbarıyle ayrı bır yere almak zorunda kaldım :( hareketsız yerde agzını acıp duruyor karnı sıstı. Ilgınc olan yuzgeclerı acıldı sanırım onu ıyılestırdım ama baska bır yerden vurdum busefer :(.
Ve oda oldu :([/QUOTE]
muhtemelen iç parazitten ölmüştür :( g.olsun
SON MESAJLAR
- Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( aliefecilciler, 18:49
Labirentliler - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 18:11
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Işıklandırma Dexter85321, 18:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vuslat mmemati, 17:04
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozu Renk Sorunu Hidro Dinamik, 16:56
Omurgasızlar - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum mmemati, 16:45
Akvaryum Tanıtımı - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 16:45
Labirentliler Tanıtımı - Akvaryuma Balık Ekleme xellence07, 16:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ne Yapmalıyım?! Hamite07, 16:33
Yeni Üye Forumu - Ista 96gr Setin Limon Tuzu Sitrik Asit Dönüşümü darkaura, 16:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Elma Salyangozum Öldümü Acil Berkayv, 16:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Arka Köşe İç Sump Orhan76, 15:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Balık Hastalık Teşhisi Taha Yanık, 15:38
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Orhan76, 15:06
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Akvaryum Kurulumu Cem Altay, 14:03
Bitki Akvaryumları Genel - Glowfish Ve Akvaryumum Yiğit solak, 13:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yarasa Melek writer, 12:55
Fiyat Forumu - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 12:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Caridina Akvaryumu reprise, 12:20
Akvaryum Tanıtımı - Neon Tetra Gövde İçindeki Beyazlık Hasan usta, 12:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Ne Kadar Yem Atmalıyım? MasterChief, 11:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteslerim Ölüyor :( MasterChief, 11:14
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Çöpçü Baligi Yumurtasini Yer Mi ? Muhammedcay, 11:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hasta Ciklet Orhan76, 10:56
Yeni Üye Forumu - Transgenetik İle Hobiye Tekrar Dönüş Orhan76, 09:57
Akvaryum Tanıtımı - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi omerali06, 09:04
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Artemia Muhammedcay, 08:59
Canlı Doğuranlar - Sump Türü Seçimi Hakkında omerali06, 08:59
Filtre ve Sump Yapımı - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu omerali06, 08:43
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu Orhan76, 08:32
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - 80lt Filtreleme Bütçe 3000tl Orhan76, 08:23
Filtreleme Seçenekleri - Walstad 56. Gün Akvaryum Tanıtımı Ve Son Durum berkeyazer, 03:46
Akvaryum Tanıtımı - İç Filtre De Bioball Kullanılır Mı Emreözamisos, 02:55
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumumda Hangi Ürünleri Kullanmalıyım Emreözamisos, 02:53
Yeni Üye Forumu - Üçgen Kuyruklu Yavru BabySoul, 02:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Adaptasyonu? Sena Karaman, 01:48
Bitki Türleri ve Bakımı - Eloeda Vs Filtre baranerd, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 00:36
Akvaryum Tanıtımı - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo sadece soru, 00:14
Labirentliler - Bettamın Türü Ne Taha Yanık, 23:28
Yeni Üye Forumu - Bettamın Türü Ne? Neothauma, 22:58
Yeni Üye Forumu - Vatoz Balığımın Yüzgeci erenerturk, 22:45
Kedi Balıkları Forumu - Yengecimin Ortam Sıcaklığı İle İlgili Sorum Var BabySoul, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acele Edin Ölümler Başladı Muhammedbedri, 22:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 20:36
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Multikani Filter Dış Filtre 800 Litre Rüzgar.57, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam BabySoul, 20:08
Aydınlatma - Balığımın Dışkısı MustafaŞ, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Canlı Önerisi bendeniztayfun, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 19:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 18:35
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 18:35
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 18:31
- Otocinclus Arıyorum heydu 18:31
- Komple Set heydu 18:31
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 17:58
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 17:58
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:54
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:54
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:28
- Gold Poso (tavşan) Ve Siyah Tül Kuyruk Vatos yildiray71 17:23
- Akvaryum Malzemeleri kdrackgz 16:33
- Afrika Cichlidleri devito 16:33
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 16:08
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 15:32
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 15:32
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 15:22
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 15:14
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 15:07
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:54
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:54
- Kaliteli Malzemeler - Eheim,sera,matrix Vs. FurkanSehit 14:53
- Bitkili Tank İçin Aydınlatma Arıyorum Turkan06 14:33
- Mobilyalı Akvaryum Arıyorum Turkan06 14:32
- Axolotl Hcan 13:48
- Kiraz Karides serserimayin88 13:35
- Moscow Dark Blue Genç Lepistesler serserimayin88 13:35
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 13:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 13:10
- 🌲🌳🌲🌳🌲🌳high Tech Bitkiler Nadir Türler🌲🌳🌲 hasancn 12:51
- Hızlı Olan Alır :) Tek Paket Vardır.85 Kök hasancn 12:51
- Super Red Tül Damızlık Erkek Arıyorum. Veya Çift hasancn 12:51
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 12:47
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 12:47
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:45
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 12:35
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 12:35
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 12:09
- Stoklar Güncellendi Hobiciye Mdf Dolap Woodwork Can TEK 12:09
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 12:05
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 11:59
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 11:59
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 11:59
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 11:50
- Leptosoma Kitumba Firefighter 11:50
- 6 Adet Damizlik Altı 2e4d Ocellatus Gold abunil 11:42
- Christmas Moss Furkann 11:34
- Epey Miktarda Moss brkenginol 11:26
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 11:23
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 11:23
KULLANICILAR
- 156 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
Hsrt,
aXarayli,
armaganb,
Cardinalfish,
yavuzsezgin,
egeuchiha,
sıtkı,
tripatano,
İlkerSHN,
Öğretmen Ali,
kopruluonur,
Berkant,
nomercy,
Alberu,
mitii,
Angelguy,
MCY4,
otolkurt,
OnurBeyy,
ichmander,
-RBG-,
Dexter85321,
AbdullahKurcaduz,
cgdsdmr,
GkhaNLioN,
Canbudakkkk,
Golgeci,
Koksal Gurkan,
czafer58,
MiSoSiKiaN,
osmandbnl,
cyborghuman,
Blackheath,
Ehtiyar,
atiryaki,
tolga,
Rüzgar.57,
akvaryumodam,
BurakBayraktar,
xellence07,
Tulpar99,
giyotyn,
Vlademirol,
DenizUlucutsoy,
Yusakorkmaz,
şansal,
abunil,
Liga,
Ömer Faruk KAÇAR,
Bettasevdalisi,
Sütçü,
EyupAsik3452,
Sputnik,
Kaya0606,
Laterthanbefore,
evrimdoğanlar,
Smyrnax,
erosennin,
Furcifer,
yildiray71,
che41,
Gastropoda,
H.polat,
Haku,
sfcscannow,
Mirza Adar,
kn0w,
Ruzgar001,
muhammet abaci,
Best Fish,
Bayulker,
srnozcn,
Serkan0101,
mehmetsah1n,
cagrisw,
solidway,
erdalakçay,
dimbeleth,
Başak u,
UmitOnay,
SilverSharK35,
18Ahmet18,
MertSoyumert,
bugra_81,
laryscrl,
Hidro Dinamik,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.