ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
TanganikaEtcil
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Kasım 2015 02:49
Toplam Mesaj:
74 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ferhat AYHAN
Doğum Tarihi:
23 Şubat 1985
İl:
Istanbul
Meslek:
alçı pan, asma tavan
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ferhat AYHAN
Hobihaneci
Hobihaneci
SON 10 MESAJI
Pipo filtre
[QUOTE=FrkAslan]Anladım Ferhat bey teşekkür ederim. Benim dış filtrem olduğu için pipo filtreye gerek yok o zaman :) Aklımdaki bir soru işareti daha cevap buldu sayenizde :)[/QUOTE]
Elimden bir şey geldi ise ne ala iyi akvaristlere.
[QUOTE=FrkAslan]Anladım Ferhat bey teşekkür ederim. Benim dış filtrem olduğu için pipo filtreye gerek yok o zaman :) Aklımdaki bir soru işareti daha cevap buldu sayenizde :)[/QUOTE]
Elimden bir şey geldi ise ne ala iyi akvaristlere.
Pipo filtre
[QUOTE=FrkAslan]Herkese hayırlı günler sağlıklı hobiler. Benim aklıma şöyle birşey takıldı araştırmama rağmen tam cevap bulamadım. Genelde üretimhane tanklarında pipo filtre kullanılıyor. Hava tası veya değişik tür kullanmak balıkların üremelerini olumsuz mu etkiliyor ? Ben 120*50*50 tankımda hava motoru olarak atman a-6500 (60 cm hava tası ile), dış filtre olarakta aqua pro 800 kullanıyorum. Hava taşı yerine pipo filtre kullansam balıkların üremelerine herhangi bir faydası olur mu ? Bilgisini ve tecrübesini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.[/QUOTE]
[QUOTE=FrkAslan]Herkese hayırlı günler sağlıklı hobiler. Benim aklıma şöyle birşey takıldı araştırmama rağmen tam cevap bulamadım. Genelde üretimhane tanklarında pipo filtre kullanılıyor. Hava tası veya değişik tür kullanmak balıkların üremelerini olumsuz mu etkiliyor ? Ben 120*50*50 tankımda hava motoru olarak atman a-6500 (60 cm hava tası ile), dış filtre olarakta aqua pro 800 kullanıyorum. Hava taşı yerine pipo filtre kullansam balıkların üremelerine herhangi bir faydası olur mu ? Bilgisini ve tecrübesini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.[/QUOTE]
Pipo filitrenın amacı uretıcılerın kullanmadıgı dıs fılıtrenın tutması gereken bakterıyı tutmaya ve balıkların ıstedıgı bakterı kulturunu yaratmak ıcın ve suda pıslıgı emmesı ıcın kullanılır dıs fılıtrenın ıcınde bulunan pıyolojık sunger ve elyafda aynı gorevı yapar bu sebeple uretıcıler pıpo fılıtre kullanırlar.
Yeni Türler Sayfa 4 İstanbul Yenibosna Tanganika Üretimhanemiz.
[QUOTE=aquagokdemir]Maşallah .Bu kadar türe allah kolaylik versin .Allah girdiğiniz yolda utandırmasın.[/QUOTE]
[QUOTE=aquagokdemir]Maşallah .Bu kadar türe allah kolaylik versin .Allah girdiğiniz yolda utandırmasın.[/QUOTE]
Allah her kesın gonlune gore versın inşallah ıyı olur umudundayız bızde.
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
[QUOTE=GokselAydın]Allah nesemizi bozmasın Ferhat kardeşim. Demek istediğini şimdi daha iyi anladım. :)[/QUOTE]
Neşeli olki genç kalasın hobi ortamında artık çogu kısı tıcarı ıslere doktu sevılecek muhabbet edecek ınsanlara takılmak muhabbetımızı artırmak lazım.
[QUOTE=GokselAydın]Allah nesemizi bozmasın Ferhat kardeşim. Demek istediğini şimdi daha iyi anladım. :)[/QUOTE]
Neşeli olki genç kalasın hobi ortamında artık çogu kısı tıcarı ıslere doktu sevılecek muhabbet edecek ınsanlara takılmak muhabbetımızı artırmak lazım.
Yeni türler eklenmeye devam ediyor tam düzeni oturtamadım fakat nasipse eylul ayında komple akvaryumları cıkarıp kendınden sumplu setlere donucem temızlık bu sekılde baya masaketlı ve zaman ayırması zor hal alıyor.
Yeni türler eklenmeye devam ediyor tam düzeni oturtamadım fakat nasipse eylul ayında komple akvaryumları cıkarıp kendınden sumplu setlere donucem temızlık bu sekılde baya masaketlı ve zaman ayırması zor hal alıyor.
F0 Kasakalewe 9 dişi 2 erkek
F0 İkola kaizer 22 Dişi 4 erkek
F0 Red Chipmbi 10 Dişi 1 Erkek
F0 Duboisi Maswa 27 Dişi 5 Erkek
F0 Black Kriza 17 Dişi 3 Erkek
F1 Moba Yavru 30 Adet
L144 Longfin Blue eye 25 Adet Damızlık altı ve yavru
En Kısa Zamanda
F0 Sp Black Bemba Red 17 Dişi 3 erkek
Deniz akvaryumu mercan ve palyaço
Pet Shop Dedidigin Böyle Olur.
[QUOTE=masll]İnsan kafayı yer orada ne alacağını şaşırırsın :)[/QUOTE]
[QUOTE=masll]İnsan kafayı yer orada ne alacağını şaşırırsın :)[/QUOTE]
Birde gezenlere sor bır daha gıtmıcem her gıttıgımde tonla para gıdıyor dıyorlardır emınım :)
"Yaptım Olur İnşallah" dedik 1 yıl önce Bitkili Tankım
Abi yine döktürmüşün seni bazen örnek alıyorum bazende vaktim yok deyip geçiyorum eger tropheusdan vazgecebılırsem senı yanıma alıp kocaman bır karıdes ve farklım turler uretımhanesı kurucam :)
Abi yine döktürmüşün seni bazen örnek alıyorum bazende vaktim yok deyip geçiyorum eger tropheusdan vazgecebılırsem senı yanıma alıp kocaman bır karıdes ve farklım turler uretımhanesı kurucam :)
[QUOTE=GokselAydın]Bende dahil olmak üzere bugün Türkiye de moba dan düzenli yavru alan biri yok. Ama MOBA dan bahsediyorum. 45-50 günde bir 40-50 yumurta döken balıktan değil. Demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.
[QUOTE=Frontiben]Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
[QUOTE=EMRAH.Y] [QUOTE=Frontiben]Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
[QUOTE=GokselAydın]Bende dahil olmak üzere bugün Türkiye de moba dan düzenli yavru alan biri yok. Ama MOBA dan bahsediyorum. 45-50 günde bir 40-50 yumurta döken balıktan değil. Demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.
Abdullah abi, dediğin çok doğru. Yaz vakti yumurta dökm ve yavru alma konusunda bizim nadas tabir ettiğimiz bir zaman dilimi. Merak etme. Ağustos çıktıktan sonra gerek su şartları, gerekse sıcaklıklar istediğimiz kıvama gelecektir inşallah. O zaman ufak ufak yavruları görebiliriz.
Hayırlı ramazanlar.
[QUOTE=Frontiben]Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
Abim benim sana tavsiyem bu balıklara yem verme kuru yem sadece karides hamsi tekir somun tarzında dondurulmuş yem kullan eger şu balıkların üstüne türkiyede başka koloni olursa ben bir daha frontoza balıgı ile ilgilenmem gökhan özdemirin güngör baştunalinin ayhan kep in balılarınıda resimlerden veya canlı olarak görme imkanım oldu.
Ama artık frontozada sadece tek hedefim Kitumba yapmaktadır.
Bence kitumba formunda balıklardan sonra moba kapamba kalolo v.b. türler artık pasifime kaçıyor.
Tabii frontozadaki dalmaçyalı Black Widow larıda unutmamak lazım.
Almanya hollanda fransa gibi ülkelerde
Black widowların yavru fiyatları ortalama 1000 tl civarında satılmaktadır.
Kitumba yavruları 250 tl civarında satılmaktadır.
Mikula yavruları 250 tl civarında satılmaktadır.
Moba dan yavru almak artık avrupada ve ülkemizde basitleşmiş bir duruma gelmiştir.
Zoru başaran hobiciler olmak dilegi ile saglıklı hobiler.
[/QUOTE]
Ferhat bey merhaba,
Abdullah abi hobici. Üretimci değil. Böyle bir iddaası da yok .Kendisi ile yüz yüze tanışma fırsatım oldu. Şeker gibi bir adam. Tek zaafı var. O da moba. O yüzden söylediğiniz türlerin yavrusu ister 1000 TL olsun, ister 2000 TL. Benim gördüğüm Abdullah abi yine moba besler.
Not: Bu arada mikula yavrusu yurtdışında 250 TL demişsiniz. Avrupa ya gitmey gerek yok. İsteyene mikula yavrusu verebilirim. Hemde 250 TL ye değil. 65 TL ye. :)
Saygılar,
[/QUOTE]
Göksel abi eyw ben apdullah abı ıle saatlerce telefonda konusan bırısıyım elınde 3 - 5 adet akvaryumu mevcut ıllakıde bu turlerede bulassın ıstıyıorum bende yoksa yabancı bır kısı olsam bunları sarf etmem bıle apdullah abıyı abı gıbı sevdıgım ıcın hep telefondan taktık olmuyor :)
[QUOTE=EMRAH.Y] [QUOTE=Frontiben]Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
Abim benim sana tavsiyem bu balıklara yem verme kuru yem sadece karides hamsi tekir somun tarzında dondurulmuş yem kullan eger şu balıkların üstüne türkiyede başka koloni olursa ben bir daha frontoza balıgı ile ilgilenmem gökhan özdemirin güngör baştunalinin ayhan kep in balılarınıda resimlerden veya canlı olarak görme imkanım oldu.
Bence kitumba formunda balıklardan sonra moba kapamba kalolo v.b. türler artık pasifime kaçıyor.
Moba dan yavru almak artık avrupada ve ülkemizde basitleşmiş bir duruma gelmiştir.
[/QUOTE]
Abdullah abi MAŞALLAH ALLAH ğüle ğüle beslemeyi nasip etsin yavrular cok tatlı ya ben damızlıktan daha cok seviyorum yavru balıgı hepsi cok ğüzel MAŞALLAH.
[/QUOTE]
Ferhat bey mobadan yavru almak cok kolay demişsiniz bana ülkemizde mobadan düzenli yavru alan kişilerin sayısını parmakla gösterecek kadar azken nasıl kolay dersiniz buna anlam veremedim .
Şu anda mobadan yavru alabılecek rahat 50 kısı sayabılırım sanırım :) ama bu bır oz elestırı kendı adıma takı bendede mobaya karsı mukemmel bır tutku varken ınsanların farklı balıklarıda beslemelerı taraftarıyım apdullah abı mobanın tadını bılıyor farklı balıklarıda beslemesı tarafında oldugum ıcın apdullah abıye takılıyorum burası nese ortamı neşelenmek için sevdıgımız ınsanlara takılmamız kadar dogol bır sey olamaz. Saymamı ıstersen tek tek numaraları ıle bırlıkte en az 50 kısıye sızı ulastırabılırım moba beslemıs yavrusunu almıs ve artık baska turlere yonelmıs.
Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
Abdullah beyin yeni balıklarıda oldukça güzeldir benim ona tavsiyem şudur ki resimleri biraz daha uzaktan çekmesi kendisi hobiye öenm vermiş mükemmel bir kişidir. Yeni kolonisi taki eski kolonisine genç olmasına ragmen mükemmel görüntü sergilemişler.
Üretimhaneme yeni eklenen türlerle yeniden buradayım resimleri ekleyememiş olmamdan dolayı özür diliyorum makinem arızalı olması ile servistedir.
Üretimhaneme yeni eklenen türlerle yeniden buradayım resimleri ekleyememiş olmamdan dolayı özür diliyorum makinem arızalı olması ile servistedir.
Yeni Türlerimiz.
F0 Red Rainbow Kantalamba 15 Dişi 3 Erkek
F0 ve F1 İkola Kaizer 15 Dişi 3 Erkek
F0 Real İlangi Yellow 9 Dişi 2 Erkek
F0 ve F1 Black Kriza 2 Erkek 7 Dişi
F0 ve F1 Duboisi Maswa 1 Erkek 13 Dişi
Discus Yavruları 65 Adet
Frontoza Brundi 2 Erkek 11 Dişi
Frontoza Mpimbwe Blue 11 Dişi 1 Erkek
SON MESAJLAR
- Aydınlatma (power Led) iwagumi, 22:43
Aydınlatma - Betta Akvaryumum KaanE, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Ve Bakteri? Taha Yanık, 22:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Vitasand Dere Kumu Garip Cisim KaanE, 22:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - Power Led Dizilimi Onerisi. KaanE, 22:33
Aydınlatma - Oksijen Akvaryumun Heryerinde Aynı Mıdır? giyotyn, 22:24
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Baligimda Beyaz Leke Aqua Discovery, 22:11
Yeni Üye Forumu - Canlı Doğuranlar Ek Besin Takviyesi (bilgi) Ehtiyar, 21:54
Canlı Doğuranlar - Yavru Akvaryumum ataberk28, 21:39
Akvaryum Tanıtımı - Japonla Beslenecek Türler Emreözamisos, 21:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 21:12
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkilerde Aşırı Yosunlanma Oluyor Emreözamisos, 21:09
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Emreözamisos, 21:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Melek Balığı Litresi Taha Yanık, 20:52
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Hasta Taha Yanık, 20:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Japon Kafa Hastalığı Burakdasiva, 20:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Transgenetik Yavru Dip Cekim Atesufuk, 19:26
Amerikan Tetraları - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Mirza Adar, 18:25
Akvaryum Tanıtımı - Japon Yüzğeç Yırtılmasi AlperTr38, 17:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Anaerobik Bakteriler İçin Taban Kalınlığı Kaannn455, 16:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sump Lı Filtre Büyütülebilirmi? bendeniztayfun, 16:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Lepistes Yavrusu Orhan76, 16:29
Canlı Doğuranlar - Yapışık İkiz Vakası H.polat, 16:27
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Akvaryum Renk Ve Klor Kokusu mitii, 16:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ista Co2 Set 1lt Hk. egedin, 15:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Corydoras Yavrularının 1 Haftalık Hali Maverickse, 15:28
Kedi Balıkları Forumu - Cüce Bukalemun Ve Cüce Gecko Arayışındayım scorpion26, 14:56
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Akvaryum Kumu Muhammedbedri, 14:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Bozkurt88, 14:11
Yeni Üye Forumu - Yokluk İçinde Bir Maceaya Hazır Mısınız ? Aqua Discovery, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Rs AtlasPoyraz, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - 135 Litre Japon AlperTr38, 13:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkideki Lekeler Kaannn455, 12:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerim Çürüyor Ahmetaydin16, 12:39
Yeni Üye Forumu - Nerite Akvaryumun Dışına Çıkmış Mirza Adar, 12:33
Omurgasızlar - İç Filtre Akıntısına Basit Ve Etkili Çözüm MasterChief, 11:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Akvaryuma Beta Ekleyebilir Miyim? CrownBetta, 11:42
Yeni Üye Forumu - Zeolit Mi Orhan76, 11:36
Filtreleme Seçenekleri - Ramshorn Elma Salyangozum Bitkilere Yumurtladı Gökdeniz Kale, 11:08
Omurgasızlar Tanıtımı - Kakadu Ve Cüce Vatoz Birlikte Yaşar Mı ? kdrackgz, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taban Malzemesi Ve Bitki Seçimi Orhan76, 10:05
Bitki Akvaryumları Genel - Su Arıtma Cihazından Çıkan Atık Su aquariumlife, 10:01
Akvaryum Bilimi - Lepistes Dışkısı Bir Terslik Var Sanki Muhammedbedri, 09:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Erkek Lepistes Kuyruk Erimesi bendeniztayfun, 09:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunlar Yumurta Mı? MasterChief, 09:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 08:52
Akvaryum Tanıtımı - Ani Balık Ölümleri Angelguy, 05:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Bambu? Hidro Dinamik, 02:21
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum gattar5050, 01:58
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ultra Clear Akvaryum,apisto,l144 Tül yamansengonca 22:23
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 22:05
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 22:04
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:04
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 21:45
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 21:18
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 21:18
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 21:18
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 20:56
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 20:56
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 20:49
- Kriza Gold emree06 20:49
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W!!! JapoJupo 20:41
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:41
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:32
- 30 Cm Aquantum Sirius Rgb BywenzeL 20:32
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:08
- Apistogramma Sp. “steel Blue “ Sevkid 20:01
- Black Phantom Tetra Sevkid 20:01
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 19:54
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 19:54
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 18:46
- Karides Yemleri-3lü Bitki Budama Seti-karbolit… Dextran 18:46
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 18:41
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:18
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:03
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:03
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 17:39
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 17:39
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 17:18
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 17:15
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 17:15
- Erkek Tiger Endler metehan0106 17:07
- Moscow Dark Blue Lepistes-- Satıldı akomania 16:26
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 16:16
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 15:55
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 15:55
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 15:44
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 15:36
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 15:36
- Erkek Trifasciata Arıyorum rhn35 15:30
- Seachem Phosguard 1000 Ml Fosfat Silikat Tutucu DenizOlsam 15:17
- 25 Kg Civarı Vitasand 3 Mm Dere Kumu DenizOlsam 15:17
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 14:48
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 14:48
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 14:47
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:41
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:41
- Moli Plati Melek Gold Barbus CevdetSERBEST 14:41
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 14:13
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
Dextran,
Esakvarist,
mimar55,
Güntaç aytaç,
Koksal Gurkan,
otolkurt,
alpakalp,
delir,
vedat79,
batuak0,
iwagumi,
MiSoSiKiaN,
ahmetteke,
giyotyn,
Mertcanbostan,
Furcifer,
srnozcn,
omerkykn,
Gyro,
eeds,
Ehtiyar,
debamin,
KaanE,
Yasin034,
kadir_7,
Azizdurdenn,
efkango,
Samedserhatmemet,
ahmetfiratozkaya,
fetih6806,
vagus,
Budmo,
KemalC99,
UrasArt,
darkLightning0,
Alper Efe,
cankortan,
BabySoul,
MeteanYalim,
Tuna66,
mustafaolgun,
Aqua Discovery,
Taha Yanık,
sıtkı,
akesici,
rainman244,
Onur Alkan,
zekigonlum,
eymene,
hpehlivan,
Adem0674,
ALTEMUR,
bendeniztayfun,
em1nn,
Larvaklm,
Fish.01,
Rmert,
ataberk28,
Bysam,
ezc06,
dimbeleth,
Bozajuniors,
efsane07,
budak_murat,
Emreözamisos,
diaslayt,
jezey,
CenK,
Gökdeniz Kale,
hoca0666,
Başak u,
Mirza Adar,
reel_passion,
Reber07,
idiopatik,
demian,
Celaleddin,
yamansengonca,
Kaan*,
Numii,
Anti07,
erdalakçay,
Hidro Dinamik,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.