ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
çaylak_
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Kasım 2011 14:06
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
kemal bakus
Doğum Tarihi:
27 Kasım 1982
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kemal BAKUŞ
SON 8 MESAJI
bu gün dizayn ettiğim akvaryumum
[QUOTE=Konyali23]Daha karar vermek icin cok erken ,bence biraz daha büyümelerini beklemelisiniz.Ben olsam sari prensesleri ve vatozlari birakirdim.Tabi secim yine sizin. Sari prenses 1e 3 disi olacak sekilde birakilsin diyorlar genelde ama benim edindigim tecrubelere dayanarak 1e 4 disi gelecek sekilde 10 adet balik birakabilirsiniz. [/QUOTE]
[QUOTE=Konyali23]Daha karar vermek icin cok erken ,bence biraz daha büyümelerini beklemelisiniz.Ben olsam sari prensesleri ve vatozlari birakirdim.Tabi secim yine sizin. Sari prenses 1e 3 disi olacak sekilde birakilsin diyorlar genelde ama benim edindigim tecrubelere dayanarak 1e 4 disi gelecek sekilde 10 adet balik birakabilirsiniz. [/QUOTE]
Teşekkürler Bilal bey biraz balıkların büyümesini beklemek en mantıklısı en azından görüntü olur ve de en verimli balıkları seçmek daha kolay olur .
[QUOTE=by_yeg]Öncelikle hayırlı olsun.verdiğiniz ölçülere göre hacim 200 litre olmalı sanırım.balık sayısı biraz fazla sanki dediğiniz gibi tek türden devam etmek sağlıklı bir seçim olacak sanırım.saygılar[/QUOTE]ben de yavaş yavaş azaltıp tek türe çeviricem fakat henüz hangisi dişi hangisi erkek fazla anlamıyorum onun için biraz daha büyümelerini bekleyip tecrübeli bi arkadaşımla dişi ve erke sayılarını ayarlayıp sağlam bir koloni cıkartmak istiyorum sizce kaç dişiye kaç erkek bırakmalıyım acaba saygılarımla ....
[QUOTE=by_yeg]Öncelikle hayırlı olsun.verdiğiniz ölçülere göre hacim 200 litre olmalı sanırım.balık sayısı biraz fazla sanki dediğiniz gibi tek türden devam etmek sağlıklı bir seçim olacak sanırım.saygılar[/QUOTE]ben de yavaş yavaş azaltıp tek türe çeviricem fakat henüz hangisi dişi hangisi erkek fazla anlamıyorum onun için biraz daha büyümelerini bekleyip tecrübeli bi arkadaşımla dişi ve erke sayılarını ayarlayıp sağlam bir koloni cıkartmak istiyorum sizce kaç dişiye kaç erkek bırakmalıyım acaba saygılarımla ....
[QUOTE=Konyali23]Benim bir kac tavsiyem olacak.Öncelikle büyük kayalari cama o kadar yaklastirmayin. Zamanla cama yakin oldugu yerler yosun tutar. Ayrica o kadar yakin olmasi tehlikeli ,dip temizligi yaparken vs, tasi oynattiginizda cama temas edebilir. Ayrica o kayalari ben cok büyük buldum.Sahsen ben olsam kayalari daha kücük parcalara bölüp öyle eklerdim. Bu sekilde 3 tane büyük tas ne görüntü olarak nede güvenlik olarak iyi degil.Tabi yine sizin seciminiz .Ayrica dis filitrenin borusu o sekilde yamuk ve uzunlamasina hos durmamis. Bence onu tam köseye ve dik olacak sekilde boruyu kesip ayarlasaniz daha iyi olur. Genel görüntü itibari ile gözüme carpan noktalar bunlar.Düzeltirseniz daha hos bir seyir zevkini elde edersiniz.Hayirli olsun insaallah.
[/QUOTE]Öncelikle teşekkür ederim tavsiyelerinize uyum en kısa zamanda söylediğiniz şekle getirmeye çalışıcam .. sonuçta ben sizler kadar profösyönel olmadığım için sizlerden de aldığım tavsiyeler üzerine en uygun şekli yakalıyacağımı hissediyorum ..
[QUOTE=oscarus]Dekorunuz güzel olmuş ama sizin dekordan önce akvaryumda çözmeniz gereken problem; balıkların sayısı...
[/QUOTE]
[QUOTE=oscarus]Dekorunuz güzel olmuş ama sizin dekordan önce akvaryumda çözmeniz gereken problem; balıkların sayısı...
[/QUOTE] tavsiyeniz için teşekkür ederim bundan 4 ay önce bu balıkları aldığımda çok küçüktü ve de sayıları 10 ad yunus 40 ad sarı prenses ve 8 tane mavi prenses vardı daha önceden de bi arkadaşım azaltmamı sötlemişti ve de çevremdeki arkadaşlarıma hem akvaryum hobisini aşılamak hem de sağlam bi koloni bırakmak için azalttım ilerleyen günlerde tek bir tür bırakmayı düşünüyorum ...
[QUOTE=Konyali23]Benim bir kac tavsiyem olacak.Öncelikle büyük kayalari cama o kadar yaklastirmayin. Zamanla cama yakin oldugu yerler yosun tutar. Ayrica o kadar yakin olmasi tehlikeli ,dip temizligi yaparken vs, tasi oynattiginizda cama temas edebilir. Ayrica o kayalari ben cok büyük buldum.Sahsen ben olsam kayalari daha kücük parcalara bölüp öyle eklerdim. Bu sekilde 3 tane büyük tas ne görüntü olarak nede güvenlik olarak iyi degil.Tabi yine sizin seciminiz .Ayrica dis filitrenin borusu o sekilde yamuk ve uzunlamasina hos durmamis. Bence onu tam köseye ve dik olacak sekilde boruyu kesip ayarlasaniz daha iyi olur. Genel görüntü itibari ile gözüme carpan noktalar bunlar.Düzeltirseniz daha hos bir seyir zevkini elde edersiniz.Hayirli olsun insaallah.
[/QUOTE]Öncelikle teşekkür ederim tavsiyelerinize uyum en kısa zamanda söylediğiniz şekle getirmeye çalışıcam .. sonuçta ben sizler kadar profösyönel olmadığım için sizlerden de aldığım tavsiyeler üzerine en uygun şekli yakalıyacağımı hissediyorum ..
Kapasite (litre):220
Canlılar:
5 ad yunus 3 ad mavi prenses 20-25 ad sarı prenses 3 tane cüce vatos
Canlılar:
Balık sayınız oldukça fazla...
Aşağıdaki linkten balıkların büyüyeceği maksimum boya göre akvaryum hacmini hesaplayabilirsiniz.
Canlılar:
Canlılar:
Balık sayınız oldukça fazla...
Aşağıdaki linkten balıkların büyüyeceği maksimum boya göre akvaryum hacmini hesaplayabilirsiniz.
[QUOTE=levent1936]Işık mı sarı, su mu sarı, fotodan mı öyle anlayamadım...[/QUOTE]
[QUOTE=levent1936]Işık mı sarı, su mu sarı, fotodan mı öyle anlayamadım...[/QUOTE]
Işık beyaz frolasan lamba yukarıda da belirttiğim gibi su biraz bulanık sadece onun sebebi de iç dizaynı yeni değiştirdim sabaha kalmaz su kendi rengini alır yağrın akşam su oturunca yeni resimleri eklerim birde bu akvaryuma bitki ve ya daha değişik bir dekor eklemelimiyim?
görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla .....
Su biraz bulanık olabilir biter bitmez hemen paylaşmak istedim siz değerli ustalarımın da fikirlerini de almak istedim saygılarımla .....
Teşekkür ederim açıkçası bu benim ilk akvaryumum ve ilk balıklarım bunları 4 ay önce minicikken arkadaşımdan aldım vermeye yada satmaya kıyamıyorum ama biraz daha büyüsünler o zaman bek ki bi kısmını cıkartıp tek çeşit yaparım sizce hangi cinsi bırakıyım yada ilerliyen zamanlarda hangi cinsi tavsiye edersiniz saygılarımla...
Su biraz bulanık olabilir biter bitmez hemen paylaşmak istedim siz değerli ustalarımın da fikirlerini de almak istedim saygılarımla .....
Teşekkür ederim açıkçası bu benim ilk akvaryumum ve ilk balıklarım bunları 4 ay önce minicikken arkadaşımdan aldım vermeye yada satmaya kıyamıyorum ama biraz daha büyüsünler o zaman bek ki bi kısmını cıkartıp tek çeşit yaparım sizce hangi cinsi bırakıyım yada ilerliyen zamanlarda hangi cinsi tavsiye edersiniz saygılarımla...
[VID]http://www.izlesene.com/video/1004050-akvaryumum/5094761[/VID]Fotoğraf:
Boyut (cm):100*40*50
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
[VID]http://www.izlesene.com/video/1004050-akvaryumum/5094761[/VID]Fotoğraf:
Boyut (cm):100*40*50
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Ankarada Akvaryum taşı nasıl bulabiliriz ?
Selam sinana bey bu konuyu iyi ki açmışsınız k.örende oturuyorum ben de 3-4 ay önce 1000*40*50 lilk akvaryumu ma taş ve küp almaya ulusa gidecektim fakat ustalarımızın dediği gibi yapıp karşı yakada buluna peyzajcıları dolaşmaya kara verdim onların da dediği gibi orası daha bi hesaplı olur .
Selam sinana bey bu konuyu iyi ki açmışsınız k.örende oturuyorum ben de 3-4 ay önce 1000*40*50 lilk akvaryumu ma taş ve küp almaya ulusa gidecektim fakat ustalarımızın dediği gibi yapıp karşı yakada buluna peyzajcıları dolaşmaya kara verdim onların da dediği gibi orası daha bi hesaplı olur .
Ben akvaryumu 2. el aldığım için aldığım kişiden ne geldiyse onu kullandım fakat gördüm ki bunlr yeterli olmuyormuş mevcut taşları 3-4 arkadaşımın tavsiyesi üzerine dekore ettim fakat bi süre araştırma yaptım ve gördüm ki hepsi yanılmış yanlış dizayn etmişler.
öncelikle araştırmalarım şöyle oldu ben sarı prenses,yunus ve mavi prenses besliyorum şu an için ilerde değişe bilir :):) öncelikle bu balıklar nereden geliyor onu araştırdım ver de internetten belgesellerini izledim 1-2 haftas nasıl yaşarlar, nasıl beslenirler, nasıl korunurlar bu gibi bir çok konuyu araştırdım ve gözlemledim gördün ki bu arkadaşlarım sadece kulaktan dolma bilgilerle donatıldığını gördüm.
Kendi kafamda tasarladığım bi dekorasyon var 1-2 gün içinde hayata geçiricem tabi ki gerekli ekipmanları teymin ettikten sonra bu tasarladığım dekorasyon kendi doğal ortamları gibi olmasa da ona yakın bi ortam hazırlamayı ve de güzel bir görünüm elde etmeyi düşünüyorum iğşallah balıklarım kafamda tasarladığım ortamı sever ve mutlu olurlar ve tabi ki resimlerini paylaşıp siz değerli ustalarıma da fikirlerinizi alıcam saygılarımla .... Çaylak :):):):
Red parrot pellet food
Selam ben 3-4 ay önce 1000*40*50 ebatlarında bir tank kurdum 5 yunus 3 mavi prenses 20-25 e yakın sarı prensesim var sizler kadar bilgim yok henüz acıkçası işin acemisiyim ben de yeni aldım bu yemden yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum gözlemlerime göre balıklarım severek yiyor bu yemi renkleri eskisine göre daha parlak ve göz alıcı oldu. henüz yavru aşamasına gelmedim aama erkekler çiftleşmeye cok istekliler bi süre daha gözlemleyip sonuçlarına bakıcam tabi ki siz değerli büyüklerimin de fikirlerini almak isterim saygılarımla .......
Selam ben 3-4 ay önce 1000*40*50 ebatlarında bir tank kurdum 5 yunus 3 mavi prenses 20-25 e yakın sarı prensesim var sizler kadar bilgim yok henüz acıkçası işin acemisiyim ben de yeni aldım bu yemden yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum gözlemlerime göre balıklarım severek yiyor bu yemi renkleri eskisine göre daha parlak ve göz alıcı oldu. henüz yavru aşamasına gelmedim aama erkekler çiftleşmeye cok istekliler bi süre daha gözlemleyip sonuçlarına bakıcam tabi ki siz değerli büyüklerimin de fikirlerini almak isterim saygılarımla .......
SON MESAJLAR
- Tanganyika Cikletleri Neden Bu Kadar Az Popüler? 1Balikci, 17:01
Tanganyika Cichlidleri - Elma Salyangozu Yavrusu? visamlord, 16:59
Omurgasızlar - Ista 1lt Tup Dolumu rayed, 16:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Co2siz Arkaplan Ve Zemin Bitkisi Ömer Kaan, 16:56
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 16:34
Akvaryum Tanıtımı - Black Flame Ve Seiryu Stone İçin Kum Önerisi 1Balikci, 16:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Altın Oran caga71, 16:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3d Akvaryum Dekor Esedullah54, 16:26
Yeni Üye Forumu - 55 Litrelik Akvaryuma Hava Motoru Seçimi? Orhan76, 16:12
Sazansıgiller - Melek Balığım 1 Aydır Dipte Yüzemiyor . Yunus12345, 16:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Minik Lepistes Akvaryumum 1Balikci, 15:51
Akvaryum Tanıtımı - Altın Oran Fotografcılık caga71, 15:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sürecimdeki Sorunlar. (izmir) İnci Kefali, 15:24
Yeni Üye Forumu - Sunsun 603b Hakkında Mithrandirr, 15:01
Yeni Üye Forumu - Yem Tavsiyesi Orhan76, 15:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sakal Yosunu Mu? Ve Tedavi Yöntemi? ArifhbsAquatics, 14:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Görülen 11 Böcek Aguamentist, 14:47
Omurgasızlar - Tavsiye Aguamentist, 14:38
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Ehtiyar, 13:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zebra Danio Yumurtlama Sogan, 13:43
Sazansıgiller - Vadi AETHM, 13:14
Akvaryum Tanıtımı - Aquawing Aq301hf Şelale Filtre İyi Mi? yggdrasils, 12:42
Sazansıgiller - Bitki Solması Ehtiyar, 12:41
Yeni Üye Forumu - Yati kökü Seyit çağlar, 12:19
Bitki Akvaryumları Genel - Yine Mi Betta Splendens :) Fukushuu, 12:00
Labirentliler Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 11:30
Akvaryum Tanıtımı - Bacopa Monnieri Bakmak İçin Ne Yapmalıyım Yagiz55, 11:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Astra 2212 Dış Filtre Elektrik Kesilince Corumlu Kral, 11:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Meşe Yaprağı Koymak SaRCoPhiLiuS, 10:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bloody Mary Karides Serüvenim pilatin, 10:26
Akvaryum Tanıtımı - 750 Litre Karma Amerikan Akvaryumu neomeo, 09:37
Akvaryum Tanıtımı - 60*40*40 Akvaryuma Hangi Filtre Hainz, 09:21
Filtreleme Seçenekleri - Karides Akvaryumu Kurulumu visamlord, 08:52
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Dönüş BeyzPl, 07:48
Yeni Üye Forumu - İç Motor Seçiminde Tavsiye ahmetfiratozkaya, 07:36
Yeni Üye Forumu - Bettam Çok Kötü Durumda İskorpit, 06:38
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin İskorpit, 06:36
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - İç filtreyi kapatmak sorun yaratır mı? ahmetfiratozkaya, 06:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kara Su-2 KaanE, 05:23
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Filtre Seçimi Aquatıc, 01:17
Sazansıgiller - Yeni Akvaryum Ve Filtre Aquatıc, 00:04
Yeni Üye Forumu - Musluk Suyundan Osmosa Geçiş frenze, 00:00
Bitki Akvaryumları Genel - 90 Litre Düşük Destekli Bitkili Aquatıc, 23:59
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İzalasyon Esedullah54, 23:45
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Kültürüm Çöktü Pirelerim Aç Kalacak umutuyar, 23:44
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bitkilerin Cansızlaşması ercane, 23:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hangisini Tercih Etmeliyim ercane, 23:20
Yeni Üye Forumu - Japon Balıklarım Yem Attıktan Sonra Kovalaşıyorlar KaanE, 23:08
Sazansıgiller - Hava Motoru Neye Göre Seçilir? ercane, 23:02
Sazansıgiller
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- German Blue Tül Ramirezi Erkek FISHERMAN01 16:47
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 16:34
- 2 Adet Erkek Tam Damızlık Gökkuşağı Serdariekrem 16:34
- Yavru Blue Gen Jack Dempsey acvz06 16:32
- Black Flame Wood cagdas_0606 16:28
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 16:28
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:27
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:27
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:27
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:27
- Elma Salyangoz Yavruları Sogan 16:24
- Akvaryum İçin Herşey karadadas 15:32
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 14:53
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 14:50
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 14:50
- 2024 Yıl Sonu Kampanyası Akvaryum Arıtma Sistemler zafer3885 14:39
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 14:39
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:24
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 14:24
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:24
- 8 Adet Cüce Ornatus Golden Julie abunil 14:08
- Red Tuxedo Lepistes FarukGorgun 14:00
- Ücretsiz Saz FarukGorgun 14:00
- Karides Akvaryumu FarukGorgun 14:00
- Canlı Yem Un Kurdu 1000-500 Arası Adet 130tl Ylcnkyaa 13:49
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:36
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:36
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:36
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:09
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:09
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:09
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 13:07
- Apistogramma Agassizii Double Red yamansengonca 12:29
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 12:29
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:17
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:17
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:17
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 12:13
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum ozan_1903 12:13
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Güncellendi) serkancilek 11:54
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 11:48
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 11:48
- Germany Ramirezi tarikyksl 11:48
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 11:42
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Oase Aktif Toprak 6kg Samoo 11:41
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 11:27
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 11:21
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 11:14
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 11:14
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 88 Üye
Online Kullanıcılar
ampirikuk,
osmandbnl,
erkanmazici,
HuseyinColak57,
Akax,
İskorpit,
mustafatekeli,
DemAktas,
barskels,
sakal34,
B U N D Y,
Mikail Erdoğan,
Doğasa,
Sogan,
kopruluonur,
joko29,
oguzhn,
fotografcini,
caga71,
blueenzeru,
ozgurtpcogl,
Tataaa,
featmuco,
dblost06,
pilatin,
Koksal Gurkan,
xraycan,
HaydarGul,
vagus,
isssmailak,
nurtensultan,
drersayan,
ali,
nailsanver,
arukas,
Yunus12345,
Esedullah54,
Orhan76,
Meryemmm,
darkLightning0,
Oasis,
cpu1803,
Berkant,
Theguardian,
mitii,
OKIRATLI,
Balikcidede,
MiSoSiKiaN,
İsmail YILDIRIM,
ibrahimozg1,
Umt61,
Gursoyhasan,
peaceofnature,
DenizUlucutsoy,
akvatan,
sakpolat,
iwagumi,
Fırat pınar,
Kerems06,
oktay42,
Vlademirol,
umtbra,
Mertekmen,
Ehtiyar,
Redrainbow,
Kaya0606,
rccol,
Ramazan09,
Alikevicius43,
umutak,
ciways,
apistoman,
zekigonlum,
omerfiratgurbuz,
kolombo_449,
Anektod,
Tortuga4,
Lepistes..,
HayatımızBalık,
34hakanay,
mertt1925,
Pasnew,
Hidro Dinamik,
nisayılmaz,
NobleThoth,
Serdariekrem,
AQUAMANİA,
Alperen1234567,
forester64,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.