ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
SiyahLepistes
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Ekim 2013 07:45
Toplam Mesaj:
77 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Muhammed Akdoğan
Doğum Tarihi:
02 Mart 1980
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
moscow blue lepistes
[QUOTE=cerkes266]beyler sizlere bir soru sormak ıstıyorum yenı balık alıcam fakat kırma olmasından korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu balıklar safkan mı ?[/QUOTE]
safkan diye birşey yok ille bir müddet sonra pislik atıcaktır ! alacağın balıkların kırçılsız yani dikkatlice bak üst yüzgeçlerinde kuyruklarında leke olmayanlarından alki en az oranda sorun olsun ! yavrularında leke verdiğinde üzülme lekelileri ayır ya birine ver yada ufakbir akvaryum yap değişik değişik türlerde orada çıksın. bakarsın daha hoş balıklar çıkar kısmet !
[QUOTE=cerkes266]beyler sizlere bir soru sormak ıstıyorum yenı balık alıcam fakat kırma olmasından korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu balıklar safkan mı ?[/QUOTE]
safkan diye birşey yok ille bir müddet sonra pislik atıcaktır ! alacağın balıkların kırçılsız yani dikkatlice bak üst yüzgeçlerinde kuyruklarında leke olmayanlarından alki en az oranda sorun olsun ! yavrularında leke verdiğinde üzülme lekelileri ayır ya birine ver yada ufakbir akvaryum yap değişik değişik türlerde orada çıksın. bakarsın daha hoş balıklar çıkar kısmet !
Hastalık Sonrası Arınmış Akvaryum ve Lepistesler
Aylarca süren Parazitler ile mücadele sonrası 2 cm ve altı 10 dişi 1 erkek tamamen sağlıklı canlılar ve akvaryum.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=phVCLIRw3D0[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=U1xIBQ1iCdE[/VID]
SiyahLepistes 2013-09-28 21:10:25
Aylarca süren Parazitler ile mücadele sonrası 2 cm ve altı 10 dişi 1 erkek tamamen sağlıklı canlılar ve akvaryum.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=phVCLIRw3D0[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=U1xIBQ1iCdE[/VID]
Sp'min karnı içinde doğru
[QUOTE=Vieja][QUOTE=furkanc35]Akvaryumcuya sordum karın çekmesi dedi çözümünü ise yemine sarımsak damlatmamı söyledi, yaptım. Akvaryuma attım ilerideki zamanda bakıcağız.[/QUOTE]
150 üstü lepistes den 14 tane anatank da kaldı eğer aynı tankda duruyorsa balığınız onu iyileştirene kadar hepsine az biraz takviye yapar o illet !
140 üstü kayıpdan alınan ders: yemmi yemiyor ? karnı içemi çöktü ? yüzgeci veya kuyruğumu eriyor ? acımayın ayırın akvaryumdan !
[QUOTE=Vieja][QUOTE=furkanc35]Akvaryumcuya sordum karın çekmesi dedi çözümünü ise yemine sarımsak damlatmamı söyledi, yaptım. Akvaryuma attım ilerideki zamanda bakıcağız.[/QUOTE]
Bu yöntem yem yiyorsa çözüm olur.
[/QUOTE]150 üstü lepistes den 14 tane anatank da kaldı eğer aynı tankda duruyorsa balığınız onu iyileştirene kadar hepsine az biraz takviye yapar o illet !
140 üstü kayıpdan alınan ders: yemmi yemiyor ? karnı içemi çöktü ? yüzgeci veya kuyruğumu eriyor ? acımayın ayırın akvaryumdan !
Balıklarım Yüzeyde Yüzüyor
[QUOTE=Emmanuel_Emenike] Vallahi akvaryum 60 lt. İçindekilerle birlikte 75 kg falan o akvaryum taşıması çok zor olur. Bir de kaza bela düşerse haydi felaket bu sefer olmaz o iş. Birkaç yerde buzla soğutulabileceğini okumuştum eğer öyle bir seçeneğim varsa nasıl yapmalıyım aydınlatır mısınız?[/QUOTE]
sürekli buz taşıman lazım 1 pet şişeyi dondurursun onu akvaryum zeminine bırakırsın bir diğerini donmaya bırakırsın buz çözülünce diğeriyle değiştirirsin tabi bunun için diğerinin donması gerekiyor.
ben bunu hiç denemedim fanda kullanmadım ama şunu söliyeyim mikrodalga fırın fanı ile iyi sonuçlar edinenler olmuş bu seçenek daha mantıklı gibi birde akvaryumunda bitki yoksa ışığını yemden yeme açar yemlerini yedikten sonra kaparsın buda ısıyı etkiler diğerlim bitkilerin var al bir pet şişeye 1 hafta pet şişede ışık görebilecekleri bir yer bul daha sonra ışığını ve bitkilerini tekrar aynı şekle çevirirsin. 28-29 c lepistes için fazla bir sıcaklık değil mesela ben bol yavru olunca yavru tankıyla uğraşamadım geçen kış tankın derecesini 27.5-28 civarına getirdim hem yaz sıcağı çarpmaz dedim hemde bol bol ürediler.
başka bir forumdan bir arkadaşın deneyimi :
Selamlar.
Bende de yaklaşık 400 lt lik bir resif akvaryumu var. Akvaryum iş yerim de en çok zaman geçirdiğim alt katta. Yani Çok fazla sıcak olmayan bir yer. Ancak Antalya da normal mevsim sıcaklıklarını düşünürsek buradaki suda 32-33 belkide daha fazla olabiliyor. O yüzden soğutucu kullanıyorum. Ancak 2 gündür test için soğutucuyu kapattım ve bildiğimiz mikrodalga fırın fanların dan aldım armatürle akvaryum arasına monte ettim. Fan dan çıkan soğuk hava akımı suyu yalayarak direk karşıya geçip ve t5 lerin yaydığı ısıyı da alıp götürüyor. Gayet başarılı oldu. Aynı zamanda bir üst katta yine bir akvaryumum var ancak tatlı su orası daha sıcak oluyor 38-39 dereceye kadar çıkıyor. Ona da aynı fan dan koydum ve şu anda su 27-28 de sabit ama hiç kapatmıyorum gece gündüz açık. Fanla soğutma deneyimiz başarılı olmuştur bilginize. Resif akvaryumundaki soğutucuyu hiç açmasam mı acaba
SiyahLepistes 2013-09-13 00:45:27
[QUOTE=Emmanuel_Emenike] Vallahi akvaryum 60 lt. İçindekilerle birlikte 75 kg falan o akvaryum taşıması çok zor olur. Bir de kaza bela düşerse haydi felaket bu sefer olmaz o iş. Birkaç yerde buzla soğutulabileceğini okumuştum eğer öyle bir seçeneğim varsa nasıl yapmalıyım aydınlatır mısınız?[/QUOTE]
sürekli buz taşıman lazım 1 pet şişeyi dondurursun onu akvaryum zeminine bırakırsın bir diğerini donmaya bırakırsın buz çözülünce diğeriyle değiştirirsin tabi bunun için diğerinin donması gerekiyor.
ben bunu hiç denemedim fanda kullanmadım ama şunu söliyeyim mikrodalga fırın fanı ile iyi sonuçlar edinenler olmuş bu seçenek daha mantıklı gibi birde akvaryumunda bitki yoksa ışığını yemden yeme açar yemlerini yedikten sonra kaparsın buda ısıyı etkiler diğerlim bitkilerin var al bir pet şişeye 1 hafta pet şişede ışık görebilecekleri bir yer bul daha sonra ışığını ve bitkilerini tekrar aynı şekle çevirirsin. 28-29 c lepistes için fazla bir sıcaklık değil mesela ben bol yavru olunca yavru tankıyla uğraşamadım geçen kış tankın derecesini 27.5-28 civarına getirdim hem yaz sıcağı çarpmaz dedim hemde bol bol ürediler.
başka bir forumdan bir arkadaşın deneyimi :
Selamlar.
Bende de yaklaşık 400 lt lik bir resif akvaryumu var. Akvaryum iş yerim de en çok zaman geçirdiğim alt katta. Yani Çok fazla sıcak olmayan bir yer. Ancak Antalya da normal mevsim sıcaklıklarını düşünürsek buradaki suda 32-33 belkide daha fazla olabiliyor. O yüzden soğutucu kullanıyorum. Ancak 2 gündür test için soğutucuyu kapattım ve bildiğimiz mikrodalga fırın fanların dan aldım armatürle akvaryum arasına monte ettim. Fan dan çıkan soğuk hava akımı suyu yalayarak direk karşıya geçip ve t5 lerin yaydığı ısıyı da alıp götürüyor. Gayet başarılı oldu. Aynı zamanda bir üst katta yine bir akvaryumum var ancak tatlı su orası daha sıcak oluyor 38-39 dereceye kadar çıkıyor. Ona da aynı fan dan koydum ve şu anda su 27-28 de sabit ama hiç kapatmıyorum gece gündüz açık. Fanla soğutma deneyimiz başarılı olmuştur bilginize. Resif akvaryumundaki soğutucuyu hiç açmasam mı acaba
Balıklarım Yüzeyde Yüzüyor
[QUOTE=Emmanuel_Emenike] Nasıl soğutabilirim ?[/QUOTE]
soğutucu almak istersen kalbin sağlamsa araştırmanı tavsiye ederim
akvaryum üst kapağı veya cam a fan monte edenlerde var. Araştırırsan net de bulursun.
akvaryumun hafif birşey ise havalar oda sıcaklığı 27-28 dereceyi gösterene kadar mekan değişikiği yapabilirsin mesela evin en serin yerine bırak tekrar alırsın yerine.
lepisteslein çoğu yüzeyde gezmeyi sever sağlıklı lepistes yüzeyde takılır zemine yüzer arar tarar oyalanır yüzeğe çıkar. önemli olan balığın hareketleri.
SiyahLepistes 2013-09-13 00:45:11
[QUOTE=Emmanuel_Emenike] Nasıl soğutabilirim ?[/QUOTE]
soğutucu almak istersen kalbin sağlamsa araştırmanı tavsiye ederim
akvaryum üst kapağı veya cam a fan monte edenlerde var. Araştırırsan net de bulursun.
akvaryumun hafif birşey ise havalar oda sıcaklığı 27-28 dereceyi gösterene kadar mekan değişikiği yapabilirsin mesela evin en serin yerine bırak tekrar alırsın yerine.
lepisteslein çoğu yüzeyde gezmeyi sever sağlıklı lepistes yüzeyde takılır zemine yüzer arar tarar oyalanır yüzeğe çıkar. önemli olan balığın hareketleri.
Su Sürekli Bulanık
[QUOTE=zhaiyuki]Arkadaşlar elimde ana tankımdan ayrı ufak bir akvaryumum var 35x20x30 boyutlarında iç filitre kullanıyorum sadece sabah tertemiz olan su akşam birden bire bulanıklaştı kirlendi filitre temizlemiyor diye içindeki süngerini temizledim akvaryumdaki suyun yarısını değiştirdim dip çekimi yaptım fakat hala su bulanık suyun kirlenmesine neden olan şeyi bulamadım sizce neden olabilir ?[/QUOTE]
sabah temiz olan su akşam bulanıksa akvaryum içerisindeki bir kütük veya taş,kaya veya platik malzeme salınım yapmıştır. etken bunlardan biri değilse evdeki diğer insanlara bir sorun belki misafirlerinizin çocukları kumu karıştırmıştır belkide akvaryuma birşey dökülmüştür.su düzeni saatler içerisinde kendi kendine bu şekilde bozulmaz.
SiyahLepistes 2013-09-12 23:57:24
[QUOTE=zhaiyuki]Arkadaşlar elimde ana tankımdan ayrı ufak bir akvaryumum var 35x20x30 boyutlarında iç filitre kullanıyorum sadece sabah tertemiz olan su akşam birden bire bulanıklaştı kirlendi filitre temizlemiyor diye içindeki süngerini temizledim akvaryumdaki suyun yarısını değiştirdim dip çekimi yaptım fakat hala su bulanık suyun kirlenmesine neden olan şeyi bulamadım sizce neden olabilir ?[/QUOTE]
sabah temiz olan su akşam bulanıksa akvaryum içerisindeki bir kütük veya taş,kaya veya platik malzeme salınım yapmıştır. etken bunlardan biri değilse evdeki diğer insanlara bir sorun belki misafirlerinizin çocukları kumu karıştırmıştır belkide akvaryuma birşey dökülmüştür.su düzeni saatler içerisinde kendi kendine bu şekilde bozulmaz.
Erkek ve Dişi ilişkisi
[QUOTE=theory]merhaba arkadaşlar benim erkek balığım dişilerle ilgilenmiyor bunun sebebi ne olabilir acaba? ayrıca 3 dişim var ve 3 tanesi de hamile sebep bu olabilirmi??[/QUOTE]
1 lepistesin yemi tükürmesinden dolayı balıklardaki iştahsızlığı gidermek için neler yapılması gerektiğini araştırdım karşıma meyan kökü çıktı. aldım ufak su petine 1 tutam attım su sararınca süzüp akvaryuma yarısını kullandım balıklarda (karantinadakiler dahil) canlanma var.tüm balıklara yeni yem verdiğimden yem atıp iştah konusunu denemedim. ph olayında bir yerde iniyor diğeri ise yükselttiğini söylemiş fakat balıkların dahada canlandığını kendim gördüm.
[QUOTE=theory]merhaba arkadaşlar benim erkek balığım dişilerle ilgilenmiyor bunun sebebi ne olabilir acaba? ayrıca 3 dişim var ve 3 tanesi de hamile sebep bu olabilirmi??[/QUOTE]
1 lepistesin yemi tükürmesinden dolayı balıklardaki iştahsızlığı gidermek için neler yapılması gerektiğini araştırdım karşıma meyan kökü çıktı. aldım ufak su petine 1 tutam attım su sararınca süzüp akvaryuma yarısını kullandım balıklarda (karantinadakiler dahil) canlanma var.tüm balıklara yeni yem verdiğimden yem atıp iştah konusunu denemedim. ph olayında bir yerde iniyor diğeri ise yükselttiğini söylemiş fakat balıkların dahada canlandığını kendim gördüm.
dayanıklı balık üretimi deneyim.
[QUOTE=armağan ilgar]Hayır başka balık yaşaqmıyor bakteri döngüsü mevcut düzenli su değişimi yapılıyor dinlendirilmiş ve ısıtılmöış su ile ayrıca bu uygun ortamda ölen lepistes sorununu bir çok kişi yaşıyor..
Dereceyi yazmayı unutmuşum 26 derece sabit.
[/QUOTE]
1-fanus ta rahat ediyorlar attığın yemleri düzenli olarak yiyorlar
2-filtreninde etkisi olabilir. benim ayrı beslediğim yavrular 40 günde 1cm üstüne çıkıyor anatankda ise saklandıkları için bu süre 3 katına çıkıyor.
[QUOTE=armağan ilgar]Hayır başka balık yaşaqmıyor bakteri döngüsü mevcut düzenli su değişimi yapılıyor dinlendirilmiş ve ısıtılmöış su ile ayrıca bu uygun ortamda ölen lepistes sorununu bir çok kişi yaşıyor..
Dereceyi yazmayı unutmuşum 26 derece sabit.
[/QUOTE]
1-fanus ta rahat ediyorlar attığın yemleri düzenli olarak yiyorlar
2-filtreninde etkisi olabilir. benim ayrı beslediğim yavrular 40 günde 1cm üstüne çıkıyor anatankda ise saklandıkları için bu süre 3 katına çıkıyor.
Kurtçuk
[QUOTE=Fearless38]Arkadaşlar geçenlerde akvaryum kapağını açtığımda 1cm büyüklüğünde kelebeğe benzeyen bir böceğin uçarak kaçtığını gördüm. Bugün kapağın altına baktığımda ıslak olan yerlerde siyah renk küçük kurtçuklar gördüm. Bu kurtçukların bu böcekle bir alakası varmıdır? Akvaryumda balık sayısı arttığı için yemlemeyide artırmıştım. Bu kurtçuklar kendiliğinden ürediyse gerçekten sorun. Böcek larvası ise sorun olmaz. İşin kötü tarafı su dışında yaşayabiliyor sanırım. Kendiliğinden üredilerse daha çoğalma ihtimali var elimden geldiğince temizledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı hiç. Daha önce akvaryum kapağının ıslak kalan yerlerinde böle kurtçuklar gören oldu mu?[/QUOTE]
Merhaba bahsettiğniz kelebeğe benzyen hayvanı yüzey bitkilerimin bol olduğu zamanlar canlı ve cansız olarak 3-4 kez akvaryum yüzeyinde bulmuştum sanırım onların oluşup üremesi için iyibir ortam oluşmuştu tank da sizinkide aynısıdır bakın isterseniz zararlı olacağını sanmam.
https://www.google.com.tr/search?q=helikopter+b%C3%B6ce%C4%9Fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xbspUsfxJYnUswbm7YCQAQ&ved=0CC4QsAQ&biw=1440&bih=828
[QUOTE=Fearless38]Arkadaşlar geçenlerde akvaryum kapağını açtığımda 1cm büyüklüğünde kelebeğe benzeyen bir böceğin uçarak kaçtığını gördüm. Bugün kapağın altına baktığımda ıslak olan yerlerde siyah renk küçük kurtçuklar gördüm. Bu kurtçukların bu böcekle bir alakası varmıdır? Akvaryumda balık sayısı arttığı için yemlemeyide artırmıştım. Bu kurtçuklar kendiliğinden ürediyse gerçekten sorun. Böcek larvası ise sorun olmaz. İşin kötü tarafı su dışında yaşayabiliyor sanırım. Kendiliğinden üredilerse daha çoğalma ihtimali var elimden geldiğince temizledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı hiç. Daha önce akvaryum kapağının ıslak kalan yerlerinde böle kurtçuklar gören oldu mu?[/QUOTE]
Merhaba bahsettiğniz kelebeğe benzyen hayvanı yüzey bitkilerimin bol olduğu zamanlar canlı ve cansız olarak 3-4 kez akvaryum yüzeyinde bulmuştum sanırım onların oluşup üremesi için iyibir ortam oluşmuştu tank da sizinkide aynısıdır bakın isterseniz zararlı olacağını sanmam.
https://www.google.com.tr/search?q=helikopter+b%C3%B6ce%C4%9Fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xbspUsfxJYnUswbm7YCQAQ&ved=0CC4QsAQ&biw=1440&bih=828
Arkadaşlar İlk Defa !
[QUOTE=lepisteshayranı]Sağol Kardeşim bende 50 lt almak istiyodum bide sorayım dedim aydınlattığın için teşekkür ederim birde Benim bir arkadaşda hava motoru yok yavru felanda aldı 3 aydır besliyor hava motoru şartmı ?[/QUOTE]
şelale aparatlı iç filtre alırsın hafif suyun üstüne cıkarırsın aparatı düşen su ile hava sorunuda ortadan kalkar baktın gece su sesi rahatsız etti ozaman hava motoru alırsın.
SiyahLepistes 2013-09-06 00:56:19
[QUOTE=lepisteshayranı]Sağol Kardeşim bende 50 lt almak istiyodum bide sorayım dedim aydınlattığın için teşekkür ederim birde Benim bir arkadaşda hava motoru yok yavru felanda aldı 3 aydır besliyor hava motoru şartmı ?[/QUOTE]
şelale aparatlı iç filtre alırsın hafif suyun üstüne cıkarırsın aparatı düşen su ile hava sorunuda ortadan kalkar baktın gece su sesi rahatsız etti ozaman hava motoru alırsın.
SON MESAJLAR
- 40x40 Utricularia High Tech Laterthanbefore, 02:36
Akvaryum Tanıtımı - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar KaanE, 02:32
Akvaryum Bilimi - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 01:19
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Melek Baligimin Solungac Yarasi Sos taskinramazan, 01:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor Eminator, 01:02
Labirentliler - Eurostar Hbl Ses Sorunu Ancher, 00:28
Yeni Üye Forumu - Bitki yaşlanınca ölürmü GhostKoi, 00:01
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:01
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Sorunu giyotyn, 23:51
Yosun - Ramirezi sfcscannow, 23:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 23:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Resimden Cinsiyet ShowaSanshoku, 23:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 2. El Dış Filtre Alınır Mı neomeo, 23:03
Filtreleme Seçenekleri - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:57
Yeni Üye Forumu - Panda Garra Rufa Hakkında Her Şey BLGHN, 21:56
Sazansıgiller Tanıtımı - Dedikodu Zamanı 2 Kara Karga, 21:49
Discus Tanıtımları - 2.el Şelale Filtre Alınırmı? bendeniztayfun, 21:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Molly Yavrularının Karnindaki Şişkinlik bendeniztayfun, 20:58
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Sisi bendeniztayfun, 20:53
Yeni Üye Forumu - Balık Cinsiyeti Alper Efe, 20:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 20:21
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 20:18
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Taha Yanık, 19:48
Labirentliler - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı giyotyn, 19:46
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Hastalık Nedeni Wish4fish, 18:23
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 17:30
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sizce Sağlam Mı ? Lovelepistes, 17:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Gün Boyu Suyun Dibinde Duruyor. Eminator, 17:22
Yeni Üye Forumu - Dış Filitre kadir_7, 16:30
Yeni Üye Forumu - Zebra Danio Kaannn455, 16:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 25x25 Karides Akvaryumu demian, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Neden Durgun Yasin034, 15:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Nesi Var Kaannn455, 15:01
Yeni Üye Forumu - Doğuracak Lepistes İçin Hazırladığım Akvaryum burakbyrs, 14:37
Yeni Üye Forumu - Ada La Plata Sand Meryemmm, 14:27
Bitki Akvaryumları Genel - 1 Haftalık Japon Yavrusu Taha Yanık, 13:59
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ne Zaman Doğurur zeyyk, 13:15
Yeni Üye Forumu - Karides Yemi Ve Balık ÇaĞRı, 12:37
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumum Azizdurdenn, 11:57
Akvaryum Tanıtımı - Hobi Köşem Taha Yanık, 11:22
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Taban Kurulumu MasterChief, 10:58
Taban ve Gübreleme - Keşke Biri Yem Organizasyonu Yapsa MasterChief, 10:52
Toplu Yem Alımı - Mobilyalı Akvaryum bendeniztayfun, 06:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Tavsiyeleriniz KaanE, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin PaPbRc, 02:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes Yavrularım Büyümüyor MiRY0, 02:31
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 01:16
Yeni Üye Forumu - İzmir'de Discus Üreticisi erdemizm, 01:03
Discus - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 00:34
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 01:33
- Led Driver 36-48w ilh4n 01:23
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 01:23
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 01:23
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:10
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 00:50
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 00:50
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 00:50
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 00:50
- Leptosoma Kitumba Yavrular koyu 23:51
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 22:56
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 22:56
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 22:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:47
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:39
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 22:17
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 22:17
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 22:17
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 22:04
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 21:49
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 21:40
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 21:40
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 21:40
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 21:40
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 21:24
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 20:55
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:55
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:44
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:44
- Co2 Regülatör Set egedin 20:10
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 19:42
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:37
- Fahaka Puffer etotek 18:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:34
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 18:33
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:15
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:15
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:58
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:58
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:58
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 17:54
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 17:54
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 17:54
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:45
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:45
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 17:30
- Boa - Black Galaxy Fishbone Aras5434 16:54
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 16:53
- Dennerle Akvaryum Furcifer 16:16
KULLANICILAR
- 46 Online Kullanıcı, 25 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.