ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
H.Gürlerköy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Aralık 2016 11:19
Toplam Mesaj:
100 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hüseyin Gürlerköy
Doğum Tarihi:
12 Temmuz 1972
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Hüseyin Gürlerköy
AKVARYUM SEVDASI...
SON 10 MESAJI
Ben Yaptım Oldu Mantığına Dikkat !
[QUOTE=omerfc][QUOTE=onuruygun] [QUOTE=oğuzhan bey]Bencede çünku bazıları japon balığı moli kıçkuyruk plati yaşar diyor sonrada koyanların balıkları ölüyor.Ama bencede akvaryum hacimleri abartılıyor 1 pegasus için 2000 lt lik akvaryummu olur?Ben 15 ltde 2 pegasus besliyorum bişey olmadı.[/QUOTE]
Bazıları da 15 litrede pangasius yaşar diyor sonra da koyanların balıkları ölüyor. (Cümleyi tanıdınız mı?)
Ben yaptım oldu mantığının sakatlığına en iyi örneği kendinizden vermişsiniz.
Pangasius için kimi zaman 2000 litre bile çok çok küçük gelir.
Örnek:
Pangasius gigas: ---Boyu 3 metreyi geçer. Dünyanın en büyük tatlısu balıklarından biridir.
Pangasius sanitswongsei(challenger)--- Boyu 2,5 metreyi bulabilir.
Pangasius pangasius:
Genç bir birey. (Adam değil balıktan bahsediyorum.)
Tabii bunlar tam 15 litrede bakılacak balıklardır. Hatta yalnız kalmasın diye 2 tane koyulacak balıklardır. En doğrusunu yapmışsınız, hepimiz böyle yapalım.
[/QUOTE]
[QUOTE=omerfc][QUOTE=onuruygun] [QUOTE=oğuzhan bey]Bencede çünku bazıları japon balığı moli kıçkuyruk plati yaşar diyor sonrada koyanların balıkları ölüyor.Ama bencede akvaryum hacimleri abartılıyor 1 pegasus için 2000 lt lik akvaryummu olur?Ben 15 ltde 2 pegasus besliyorum bişey olmadı.[/QUOTE]
Bazıları da 15 litrede pangasius yaşar diyor sonra da koyanların balıkları ölüyor. (Cümleyi tanıdınız mı?)
Ben yaptım oldu mantığının sakatlığına en iyi örneği kendinizden vermişsiniz.
Pangasius için kimi zaman 2000 litre bile çok çok küçük gelir.
Örnek:
Pangasius gigas: ---Boyu 3 metreyi geçer. Dünyanın en büyük tatlısu balıklarından biridir.
Pangasius sanitswongsei(challenger)--- Boyu 2,5 metreyi bulabilir.
Pangasius pangasius:
Genç bir birey. (Adam değil balıktan bahsediyorum.)
Tabii bunlar tam 15 litrede bakılacak balıklardır. Hatta yalnız kalmasın diye 2 tane koyulacak balıklardır. En doğrusunu yapmışsınız, hepimiz böyle yapalım.
[/QUOTE]
balık isterse 5 metre olsun küçük akvaryumda bakılırsa tek zararı boyunun kısa kalması olur her canlı böyledir yaşadığı alan ne kadarsa ona uyum sağlar
[/QUOTE]
O zaman siz de 3 mt2 oda da devamlı yaşayın bakalım kaç gün dayanacaksınız.Uygun hacimde birbirinle uyumlu türler bakılmalı,bu balıkların sağılığı için gereklidir..Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım,yazık olur, balıklar da canlıdır...
Tropheus Su Değişim Oranı
Haftalık % 20 su değişimi yeterlidir,% 10 % 10 da yapılabilir bir hafta değişim için.Dinlenme için su içinde bir hava taşı olması sudaki klorun uçmasına, suyun daha iyi değişime hazır olmasına faydalıdır.48 saatte su değişime hazır hale gelir.Tabiki dinlenme aşamasında bekletme bidonu ya da tankının üstü açık olması lazım..Sağlıklı balıklar dilerim..
Haftalık % 20 su değişimi yeterlidir,% 10 % 10 da yapılabilir bir hafta değişim için.Dinlenme için su içinde bir hava taşı olması sudaki klorun uçmasına, suyun daha iyi değişime hazır olmasına faydalıdır.48 saatte su değişime hazır hale gelir.Tabiki dinlenme aşamasında bekletme bidonu ya da tankının üstü açık olması lazım..Sağlıklı balıklar dilerim..
akvaryem.com gerçekten bukadar kusursuz firma yok
Akvaryem dürüst esnaftır,sorun olduğunda iadesini de,değişimini de yapar..Ceylan beyle hiç yüzyüze karşılaşmadım yaklaşık 1.5 yıldır herşeyi onlardan aldım,öyle bir hal aldıki ben onlara güveniyorum onlar bana artık..Ben para dahi yollayamadığım zamanda dahi kargo gelmişti,sonra parayı havale etmiştim.
Gördüğüm esnaflar arasında işine dört elle sarılan,ilgili,dürüst en iyilerdendir..
Sorun yaşadığınızı söylüyorsanız faturasını,makbuzunu vs. lütfen paylaşın..
Ben bunu beğenmedim dediğim ya da kargo da dökülmüş dediğinizde Ceylan beyin yapıcı,ticaretine sahip çıkan davranışı ile mutlaka karşılaşırsınız..Benim verdiğim paradan fazlası Ceylan bey den çıkmıştır..
Burada yazmayan,yazılmayan çokça iyi alışverişleri olmuştur..
Kimse olmayan,asılsız şeylerle sadece karalamak için çaba göstermesin,her yönden insafsızlık olur ve vebali büyüktür..
Allah kimseyi gaflete,hataya düşürmesin.Allah dürüst,iyi niyetli insanların işini gücünü arttırsın..
Akvaryem dürüst esnaftır,sorun olduğunda iadesini de,değişimini de yapar..Ceylan beyle hiç yüzyüze karşılaşmadım yaklaşık 1.5 yıldır herşeyi onlardan aldım,öyle bir hal aldıki ben onlara güveniyorum onlar bana artık..Ben para dahi yollayamadığım zamanda dahi kargo gelmişti,sonra parayı havale etmiştim.
Gördüğüm esnaflar arasında işine dört elle sarılan,ilgili,dürüst en iyilerdendir..
Sorun yaşadığınızı söylüyorsanız faturasını,makbuzunu vs. lütfen paylaşın..
Ben bunu beğenmedim dediğim ya da kargo da dökülmüş dediğinizde Ceylan beyin yapıcı,ticaretine sahip çıkan davranışı ile mutlaka karşılaşırsınız..Benim verdiğim paradan fazlası Ceylan bey den çıkmıştır..
Burada yazmayan,yazılmayan çokça iyi alışverişleri olmuştur..
Kimse olmayan,asılsız şeylerle sadece karalamak için çaba göstermesin,her yönden insafsızlık olur ve vebali büyüktür..
Allah kimseyi gaflete,hataya düşürmesin.Allah dürüst,iyi niyetli insanların işini gücünü arttırsın..
F0 İKOLA KESKİN BANTLAR
Maşallah balıklarınız çok güzelller,kriza sevdasından vazgeçip ikola alacağım nerdeyse.Çok güzeller,ben çok beğendim..
Maşallah balıklarınız çok güzelller,kriza sevdasından vazgeçip ikola alacağım nerdeyse.Çok güzeller,ben çok beğendim..
F0 İTHALATLARI NEDEN AZALDI?
Bence de İthalat yapılmalı,siz bakmıyorsunuz sanırım formları bile düzgün olmayan balıkları kaça satmaya çalışıyorlar.Valizle kaçak yollarla gelen balıkların ithalat yapan vergi ödeyen şirketlerin de daha yüksek fiyatlara çeşitli atraksiyonlar ile (F 0 ama belgesi yok ben balığa bakarım,alışmış balık vs. gibi) satmaya çalışanlar var malesef.Daha önceleri ilangi,duboisi,şimdilerde kiriza türevleri..Bence düzenli ithalat yapan vergisini ödeyen,belgeli balık satışı yapan şirketlerden balık alınmalı F 0 isteniyorsa,ancak balık çok güzel olur f kaç olduğu belli bile değildir alınır o ayrı bir konu,herkesin keyfi zevki başkadır buna da kimse engel olamaz..Keşke Almanya gibi,Çek cumhuriyeti gibi soğuk iklim ülkelerinin yaptığını biz yapabilsek,Çukurova gibi 4 mevsimi sıcak olan bölgemizde bzi akvaryum balıklarını üretsek ithalat yaparak,iharacat yaparak saydığım ülkeler yerine biz dünya ya satsak..Devlet bu alandaki pazardan,dönen paradan haberi yok ya da ilgilenmiyor sanırım..(Not:Bir kaç cesur girişimcimiz var onlarında hakkını yememek lazım.Herşeye rağmen yapıyorlar,helal olsun onlara..)
Bence de İthalat yapılmalı,siz bakmıyorsunuz sanırım formları bile düzgün olmayan balıkları kaça satmaya çalışıyorlar.Valizle kaçak yollarla gelen balıkların ithalat yapan vergi ödeyen şirketlerin de daha yüksek fiyatlara çeşitli atraksiyonlar ile (F 0 ama belgesi yok ben balığa bakarım,alışmış balık vs. gibi) satmaya çalışanlar var malesef.Daha önceleri ilangi,duboisi,şimdilerde kiriza türevleri..Bence düzenli ithalat yapan vergisini ödeyen,belgeli balık satışı yapan şirketlerden balık alınmalı F 0 isteniyorsa,ancak balık çok güzel olur f kaç olduğu belli bile değildir alınır o ayrı bir konu,herkesin keyfi zevki başkadır buna da kimse engel olamaz..Keşke Almanya gibi,Çek cumhuriyeti gibi soğuk iklim ülkelerinin yaptığını biz yapabilsek,Çukurova gibi 4 mevsimi sıcak olan bölgemizde bzi akvaryum balıklarını üretsek ithalat yaparak,iharacat yaparak saydığım ülkeler yerine biz dünya ya satsak..Devlet bu alandaki pazardan,dönen paradan haberi yok ya da ilgilenmiyor sanırım..(Not:Bir kaç cesur girişimcimiz var onlarında hakkını yememek lazım.Herşeye rağmen yapıyorlar,helal olsun onlara..)
İlangi'ye Veda.. Yeni tür yakında...
Maşallah Erman balıkların gayet güzeller,spotlarda parlayan ya da fotoşopla ampul gibi yapılan balıklardan değiller.Sağlıklı ve bolca yavrulu balıklar dilerim..
Maşallah Erman balıkların gayet güzeller,spotlarda parlayan ya da fotoşopla ampul gibi yapılan balıklardan değiller.Sağlıklı ve bolca yavrulu balıklar dilerim..
Tropheus Black Kriza 18D+3E (yeni fotolar eklendi)
Maşallah Orçun akvaryumunda balıklarda çok güzel, Allah nazardan saklasın. Sende oldukları ve çok iyi bakacağına inandığım için verdim bu güzelleri,yoksa asla vermezdim. Ama hala özlüyorum yalan değil. Gelip arada görmem lazım kuzularımı, sakın kimseye verme yavrularımı.
Bülent ÖNER 2014-06-06 19:14:43
Maşallah Orçun akvaryumunda balıklarda çok güzel, Allah nazardan saklasın. Sende oldukları ve çok iyi bakacağına inandığım için verdim bu güzelleri,yoksa asla vermezdim. Ama hala özlüyorum yalan değil. Gelip arada görmem lazım kuzularımı, sakın kimseye verme yavrularımı.
Bitki Seram-ümit Birkol
Cesurca ve çok güzel düşünmüşsünüz,başarılar dilerim..Çalışmak ve üretmek zorundayız,tüket tüket nereye kadar Tüketen ülkelere üretimi arttırıp satmamız lazım,en iyi şekilde ancak böyle gelişiriz..
Cesurca ve çok güzel düşünmüşsünüz,başarılar dilerim..Çalışmak ve üretmek zorundayız,tüket tüket nereye kadar Tüketen ülkelere üretimi arttırıp satmamız lazım,en iyi şekilde ancak böyle gelişiriz..
SON MESAJLAR
- 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Mirza Adar, 18:25
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığım Hasta Hasan usta, 18:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Power Led Dizilimi Onerisi. BabySoul, 18:11
Aydınlatma - Japon Yüzğeç Yırtılmasi AlperTr38, 17:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Melek Balığı Litresi bendeniztayfun, 17:14
Yeni Üye Forumu - Anaerobik Bakteriler İçin Taban Kalınlığı Kaannn455, 16:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sump Lı Filtre Büyütülebilirmi? bendeniztayfun, 16:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Lepistes Yavrusu Orhan76, 16:29
Canlı Doğuranlar - Yapışık İkiz Vakası H.polat, 16:27
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Akvaryum Renk Ve Klor Kokusu mitii, 16:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerde Aşırı Yosunlanma Oluyor bendeniztayfun, 15:55
Yeni Üye Forumu - Lepistes Baligimda Beyaz Leke Esenger, 15:54
Yeni Üye Forumu - Ista Co2 Set 1lt Hk. egedin, 15:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Corydoras Yavrularının 1 Haftalık Hali Maverickse, 15:28
Kedi Balıkları Forumu - Canlı Doğuranlar Ek Besin Takviyesi (bilgi) Ehtiyar, 15:16
Canlı Doğuranlar - Cüce Bukalemun Ve Cüce Gecko Arayışındayım scorpion26, 14:56
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Akvaryum Kumu Muhammedbedri, 14:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japonla Beslenecek Türler Dexter85321, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Bozkurt88, 14:11
Yeni Üye Forumu - Yokluk İçinde Bir Maceaya Hazır Mısınız ? Aqua Discovery, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Rs AtlasPoyraz, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - 135 Litre Japon AlperTr38, 13:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin 1Balikci, 13:10
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkideki Lekeler Kaannn455, 12:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerim Çürüyor Ahmetaydin16, 12:39
Yeni Üye Forumu - Nerite Akvaryumun Dışına Çıkmış Mirza Adar, 12:33
Omurgasızlar - İç Filtre Akıntısına Basit Ve Etkili Çözüm MasterChief, 11:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Akvaryuma Beta Ekleyebilir Miyim? CrownBetta, 11:42
Yeni Üye Forumu - Zeolit Mi Orhan76, 11:36
Filtreleme Seçenekleri - Ramshorn Elma Salyangozum Bitkilere Yumurtladı Gökdeniz Kale, 11:08
Omurgasızlar Tanıtımı - Kakadu Ve Cüce Vatoz Birlikte Yaşar Mı ? kdrackgz, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taban Malzemesi Ve Bitki Seçimi Orhan76, 10:05
Bitki Akvaryumları Genel - Su Arıtma Cihazından Çıkan Atık Su aquariumlife, 10:01
Akvaryum Bilimi - Lepistes Dışkısı Bir Terslik Var Sanki Muhammedbedri, 09:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Vitasand Dere Kumu Garip Cisim bendeniztayfun, 09:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Erkek Lepistes Kuyruk Erimesi bendeniztayfun, 09:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunlar Yumurta Mı? MasterChief, 09:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 08:52
Akvaryum Tanıtımı - Ani Balık Ölümleri Angelguy, 05:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Bambu? Hidro Dinamik, 02:21
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum gattar5050, 01:58
Akvaryum Tanıtımı - 5cm Astranot-oscar Balığı GhostKoi, 01:39
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı HOPPALA, 01:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Yavrularım Kabız Oluyor CrownBetta, 01:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu KaanE, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Marimo Ball Yanına Hangi Tür Salyangoz Konur Bozajuniors, 23:29
Omurgasızlar - 200 Litre Ultra Low Tech Bitkili Tankım Dorduncuadam, 23:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Hava Motoru 1Balikci, 21:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - 100x40x40 Cm Kendim Akvaryum İçin Öneriler! giyotyn, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sıfırdan Yeni Bitkili 80 Lt Kurulumu - Öneriler Zireal, 20:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:18
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:03
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:03
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 17:39
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 17:39
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 17:18
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 17:15
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 17:15
- Erkek Tiger Endler metehan0106 17:07
- Moscow Dark Blue Lepistes-- Satıldı akomania 16:26
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 16:16
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 15:55
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 15:55
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 15:44
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 15:36
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 15:36
- Erkek Trifasciata Arıyorum rhn35 15:30
- Seachem Phosguard 1000 Ml Fosfat Silikat Tutucu DenizOlsam 15:17
- 25 Kg Civarı Vitasand 3 Mm Dere Kumu DenizOlsam 15:17
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 14:48
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 14:48
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 14:47
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:41
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:41
- Moli Plati Melek Gold Barbus CevdetSERBEST 14:41
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 14:13
- Limnophila Sessiliflora Esakvarist 14:13
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:44
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:44
- 100x50x50 Mobilyalı Akvaryum Ulker 13:38
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 13:24
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 13:24
- Satılık 80 Cm İthal Jınlong Re5830 Akvaryum Ankara Kibele 13:22
- Dere Kumu Lazim Ankara Kibele 13:22
- Adetli Termostatlı Isıtıcılar, Mini İç Filtreler, Kibele 13:22
- Akvaryumlar- Malzemeler - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 13:18
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 13:18
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 13:18
- Akvaryum Ve Çeşitli Malzemeler ataberk28 13:10
- Kan Kırmızı Kılıçlar salihclk 12:58
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 12:15
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:14
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 11:46
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 11:46
- Keitir Stone “ücretsiz İhtiyaç Sahibine” 1Balikci 11:43
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 11:31
- Prl Smiley Caridina Karides barsbingul 11:30
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 11:30
- Fırsat Tilki Kuyruğu 15dal50tl Cabomba 8dal50tl Aquarist101 11:29
KULLANICILAR
- 132 Online Kullanıcı, 72 Üye
Online Kullanıcılar
metinozzaim,
Hiko,
ahmetteke,
esperaldes,
Rafayel,
BabySoul,
Hasan usta,
dimbeleth,
-RBG-,
1Balikci,
efkango,
UrasArt,
Azizdurdenn,
nurtensultan,
kabaktadi,
Budmo,
EyupAsik3452,
srnozcn,
Enes Yıldırım,
DTxLorD,
omerali06,
Canbudakkkk,
Blackpearl34,
Kaannn455,
enes2334,
alecozan,
Koksal Gurkan,
staha,
otolkurt,
tolga_o6_tolga,
Reber07,
Nyassa10,
Furkann,
wbthnokur,
MiSoSiKiaN,
Kaya0606,
mitii,
sıtkı,
Zytrec,
ArifhbsAquatics,
Antepli,
Mertcanbostan,
Acemi balıkcı28,
recep3410,
Gursoyhasan,
slymnkzly,
Baris124,
TayfunKs28,
AtlasPoyraz,
Hidro Dinamik,
Başak u,
erdalakçay,
kerem1135,
Muhammedbedri,
Enyaler12,
HaydarGul,
Cikletseverahmet,
Mirza Adar,
eyupbardak32,
qwertyu,
sinor,
ciways,
erent43,
haibes,
Ehtiyar,
Gyro,
reano,
Umit2003,
Kuzey 01,
Behlultan,
ogurcay,
Okannnnnn,
Firefighter,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.