ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Malawi Male
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Aralık 2014 14:01
Toplam Mesaj:
63 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Çetin Korucu
Doğum Tarihi:
12 Temmuz 1977
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Çetin Korucu
80*35*50
80*35*50
SON 10 MESAJI
Hepsiburada.com
Hepsiburada.com a en son gönderdiğim şikayet mesajı bakalım ne cevap gelecek
[QUOTE=Malawi Male] Hepsiburada.com a en son gönderdiğim şikayet mesajı bakalım ne cevap gelecek
BeZGiN 2013-07-08 14:37:29
Hepsiburada.com a en son gönderdiğim şikayet mesajı bakalım ne cevap gelecek
İLGİLİ SİPARİŞ NUMARASI İLE SATIN ALMIŞ OLDUĞUM ÜRÜNLE BİRLİKTE GÖNDERMENİZ GEREKEN HEDİYELERİ 7-8 KEZ SİKAYETTE BULUNMAMA EKSİK ÜRÜN FORMU DOLDURMAMA DEFALARCA MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BİLDİRİMDE BULUNMAMA RAĞMEN BIRAKIN ÜRÜNLERİ GÖNDERMEYİ DÖNÜŞ YAPIP BİR BİLGİ VERME ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADINIZ. GEÇEN SENEDE TELEVİZYON SATIN ALDIK ONUNDA İLANINDA BELİRTTİĞİNİZ DUVARA ASKI APARATINI GÖNDERMEDİNİZ YİNE BİLGİ VERMEME RAĞMEN HİÇ BİR GERİ DÖNÜŞTE BULUNMADINIZ ...
YAPTIĞIM BEDDUANIN HUKUKİ OLARAK KARŞILIĞI:
T.C. YARGITAY
Ceza Genel Kurulu
Esas: 2001/9-132
Karar: 2001/155
Karar Tarihi: 03.07.2001
ÖZET : Bir eylemin hukuk düzeni tarafından cezalandırılması ancak onu hukuka uygun kılan diğer bir anlatımla hukuka aykırılığı ortadan kaldırmayan bir nedenin bulunmasına bağlıdır. Bu bağlamda hakaret ve sövme suçlarında hukuka uygunluk nedenlerinden birini oluşturan ve düşünceyi açıklama ve yayma özgürlüğünün vasıtalarından olan eleştiri hakkı üzerinde durulmalıdır.
Sarfedilen "Allah belasını versin" sözleri tanrısal ceza dileme, beddua anlamında olup, tahkir ve tezyif içerdiğinden sözedilemez.
Demokratik bir hukuk devletinde, kamu görevini üstlenenleri denetlemek, faaliyetlerini değerlendirmek ve eleştirmek kaynağını Anayasadan alan düşünceyi açıklama özgürlüğünün sonucudur; Eleştirinin sert bir üslupla yapılması, kaba olması ve nezaket sınırlarını aşması, eleştirenin eğitim ve kültür düzeyine bağlı bir olgu ise de kurumlar eleştirilirken görüş açıklama niteliğinde bulunmayan, küçültücü, aşağılayıcı ifadeler kullanılmamalı, düşünceyi açıklama sınırları içinde kalınmalı, başka bir anlatımla onların saygınlığını zedeleyici veya yok edici, varlık nedenini tartışılır hale getiren hareketlerden kaçınılmalıdır.
(765 S. K. m. 158, 159, 480, 482) (647 S. K. m. 4)
T.C. YARGITAY
Ceza Genel Kurulu
ÖZET : Bir eylemin hukuk düzeni tarafından cezalandırılması ancak onu hukuka uygun kılan diğer bir anlatımla hukuka aykırılığı ortadan kaldırmayan bir nedenin bulunmasına bağlıdır. Bu bağlamda hakaret ve sövme suçlarında hukuka uygunluk nedenlerinden birini oluşturan ve düşünceyi açıklama ve yayma özgürlüğünün vasıtalarından olan eleştiri hakkı üzerinde durulmalıdır.
Sarfedilen "Allah belasını versin" sözleri tanrısal ceza dileme, beddua anlamında olup, tahkir ve tezyif içerdiğinden sözedilemez.
Demokratik bir hukuk devletinde, kamu görevini üstlenenleri denetlemek, faaliyetlerini değerlendirmek ve eleştirmek kaynağını Anayasadan alan düşünceyi açıklama özgürlüğünün sonucudur; Eleştirinin sert bir üslupla yapılması, kaba olması ve nezaket sınırlarını aşması, eleştirenin eğitim ve kültür düzeyine bağlı bir olgu ise de kurumlar eleştirilirken görüş açıklama niteliğinde bulunmayan, küçültücü, aşağılayıcı ifadeler kullanılmamalı, düşünceyi açıklama sınırları içinde kalınmalı, başka bir anlatımla onların saygınlığını zedeleyici veya yok edici, varlık nedenini tartışılır hale getiren hareketlerden kaçınılmalıdır.
[QUOTE=Malawi Male] Hepsiburada.com a en son gönderdiğim şikayet mesajı bakalım ne cevap gelecek
İLGİLİ SİPARİŞ NUMARASI İLE SATIN ALMIŞ OLDUĞUM ÜRÜNLE BİRLİKTE GÖNDERMENİZ GEREKEN HEDİYELERİ 7-8 KEZ SİKAYETTE BULUNMAMA EKSİK ÜRÜN FORMU DOLDURMAMA DEFALARCA MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BİLDİRİMDE BULUNMAMA RAĞMEN BIRAKIN ÜRÜNLERİ GÖNDERMEYİ DÖNÜŞ YAPIP BİR BİLGİ VERME ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADINIZ. GEÇEN SENEDE TELEVİZYON SATIN ALDIK ONUNDA İLANINDA BELİRTTİĞİNİZ DUVARA ASKI APARATINI GÖNDERMEDİNİZ YİNE BİLGİ VERMEME RAĞMEN HİÇ BİR GERİ DÖNÜŞTE BULUNMADINIZ ...
YAPTIĞIM BEDDUANIN HUKUKİ OLARAK KARŞILIĞI:
T.C. YARGITAY
Ceza Genel Kurulu
[/QUOTE]
T.C. YARGITAY
Ceza Genel Kurulu
Hepsiburada.com
Bu konuyu güncel tutuyorum hediyeleri gönderdikleri zamana kadar
Bu konuyu güncel tutuyorum hediyeleri gönderdikleri zamana kadar
Güngören Bağcılar
Arkadaşlar Güngören'e yeni taşındım daha önce İzmir'de oturuyordum Güngören ve çevresindeki arkadaşlarla tanışmak isterim tankı boşaltmıştım şimdi Acısu türleri beslemeyi düşünüyorum görüşmek üzere..
Arkadaşlar Güngören'e yeni taşındım daha önce İzmir'de oturuyordum Güngören ve çevresindeki arkadaşlarla tanışmak isterim tankı boşaltmıştım şimdi Acısu türleri beslemeyi düşünüyorum görüşmek üzere..
Hepsiburada.com
Zübeyr bey iade süresi geçti zaten o süre içinde hediyeleri en kısa zamanda göndereceğiz dedikleri için iade etmedim ayrıca ben bu filtreyi cazip hediyeleri için aldım neden iade edeyim bu tarih oldu hiç haber yok.BeZGiN 2013-06-26 13:37:44
Zübeyr bey iade süresi geçti zaten o süre içinde hediyeleri en kısa zamanda göndereceğiz dedikleri için iade etmedim ayrıca ben bu filtreyi cazip hediyeleri için aldım neden iade edeyim bu tarih oldu hiç haber yok.
Hepsiburada.com
Hediyelerden bir haber yok. Fakat kardeşim ne tedarik edilemeyen malzemelermiş yaa Rus uzay istasyonu Mir'den Huble teleskobu için yedek parça isteseydik şimdiye kadar o bile gelirdi yani.Malawi Male 2013-06-07 23:24:58
Hediyelerden bir haber yok. Fakat kardeşim ne tedarik edilemeyen malzemelermiş yaa Rus uzay istasyonu Mir'den Huble teleskobu için yedek parça isteseydik şimdiye kadar o bile gelirdi yani.
Hepsiburada.com
Arkadaşlar bu kadar gün sonra ''Malzemeler tedarik sürecinde elimize ulaştığı zaman tarafınıza gönderilecektir'' diye bir e-mail atmışlar bu sitenin hediyeli falan filan diyerek sattığı ürünleri kanıp almayın 2 ay oldu alalı hediyelerin ne zaman geleceği belli değil.
Arkadaşlar bu kadar gün sonra ''Malzemeler tedarik sürecinde elimize ulaştığı zaman tarafınıza gönderilecektir'' diye bir e-mail atmışlar bu sitenin hediyeli falan filan diyerek sattığı ürünleri kanıp almayın 2 ay oldu alalı hediyelerin ne zaman geleceği belli değil.
Ultra Mega Köşe Takımım,Yeni Resim ve video.Sy:15
Yavuz bey tankların üçünde de tropheus mu besleyeceksiniz? Mesela birini Amerikan biyotopu yapsanız diğerine de ender bulunan ranchu-oranda gibi balıklar koysanız hani dünyanın dört bir tarafından 3 kesit.Yada acısu balıkları düşünebilir siniz mono çok güzel olur mesela.
Malawi Male 2013-05-26 23:59:24
Yavuz bey tankların üçünde de tropheus mu besleyeceksiniz? Mesela birini Amerikan biyotopu yapsanız diğerine de ender bulunan ranchu-oranda gibi balıklar koysanız hani dünyanın dört bir tarafından 3 kesit.Yada acısu balıkları düşünebilir siniz mono çok güzel olur mesela.
Mesela:
2. Mesela:
Japon Balığına Geçmeli miyim?
[QUOTE=tlgtck] Japon balıgı akvaryumları ve Sazansıgiller başlıgını takip edin. Uzakdogu'Da müthiş güzellikte balıklar var ama onlar Türkiye'ye gelmiyor..
Bu türlerin bakımı,Türkiye'ye getirtilmesi,su şartları,beslenmesi konusunda Yabancı sitelerin takip edilmesi gerekiyor.
Japonlar dip yemleme tarzı,yemler ıslatılarak verilir. Yemi suya atınca yem dibe çökmelidir. Japonlar için Hikari Sınkıng Food var ama o da Türkiye'de yok..Akvaryumlarda çok az sayıda Japon olmalıdır. Jponlar çok dışkılar,kafa kadar büyür,su degerlerinden hemen etkilenir. BU sebeple 50 Litreye 1 balık civarı konması en iyisidir..
İzmir-Calvus akvaryuma Ranchular geliyor. Bundan sonra istenen türlerin gelme ihtimali var ama istediginiz türü bulmadan balıkları degiştirmeyin.
Özellikle İthal Japonlar en hassas türlerdir.. Ciklete benzemez..
İstenen türler Türkiye'ye gelmiyor bir tek Calvus akvaryum Ranchuları getirdi. Şu an Calvus da bu balıkalrdan elinde vardı. Bu hafta geldi zaten. Calvustan gelen balıklarda da kayıplar,ölümler oldu
Süslü Goldfish türleri çok zor bir türdür. İtlatı kaldıramıyorlar. Su sıcaklıgı ,su sertligi degişimlerini. Dıscus'dan bile zordur. Dıscus yaşar sadece renk kaybı olur ama Japon hasta olup kolayca ölür.
[/QUOTE]
[QUOTE=tlgtck] Japon balıgı akvaryumları ve Sazansıgiller başlıgını takip edin. Uzakdogu'Da müthiş güzellikte balıklar var ama onlar Türkiye'ye gelmiyor..
Bu türlerin bakımı,Türkiye'ye getirtilmesi,su şartları,beslenmesi konusunda Yabancı sitelerin takip edilmesi gerekiyor.
Japonlar dip yemleme tarzı,yemler ıslatılarak verilir. Yemi suya atınca yem dibe çökmelidir. Japonlar için Hikari Sınkıng Food var ama o da Türkiye'de yok..Akvaryumlarda çok az sayıda Japon olmalıdır. Jponlar çok dışkılar,kafa kadar büyür,su degerlerinden hemen etkilenir. BU sebeple 50 Litreye 1 balık civarı konması en iyisidir..
İzmir-Calvus akvaryuma Ranchular geliyor. Bundan sonra istenen türlerin gelme ihtimali var ama istediginiz türü bulmadan balıkları degiştirmeyin.
Özellikle İthal Japonlar en hassas türlerdir.. Ciklete benzemez..
İstenen türler Türkiye'ye gelmiyor bir tek Calvus akvaryum Ranchuları getirdi. Şu an Calvus da bu balıkalrdan elinde vardı. Bu hafta geldi zaten. Calvustan gelen balıklarda da kayıplar,ölümler oldu
Süslü Goldfish türleri çok zor bir türdür. İtlatı kaldıramıyorlar. Su sıcaklıgı ,su sertligi degişimlerini. Dıscus'dan bile zordur. Dıscus yaşar sadece renk kaybı olur ama Japon hasta olup kolayca ölür.
[/QUOTE]
Sorularıma çok açık bir cevap çok teşekkür ederim.
Japon Balığına Geçmeli miyim?
[QUOTE=alp98]Bence bu akvaryumunuzu bozmayın.Öncelikle 40lt bir akvaryum alıp japon balıkları hakkında biraz tecrübe edinin sonra akvaryumunuzu büyütür asıl japonlarınızı atarsınız.
Malawi Male 2013-05-26 17:23:09
[QUOTE=alp98]Bence bu akvaryumunuzu bozmayın.Öncelikle 40lt bir akvaryum alıp japon balıkları hakkında biraz tecrübe edinin sonra akvaryumunuzu büyütür asıl japonlarınızı atarsınız.
Gelelim japonların neye ihtiyaç duyduklarına:Japon balıkları barışçıl balıklardır,bu balıkların artısı ise çok mükemmel seyir zevki olması ve aşırı tatlı olmalarıdır, eksileri ise doymak bilmeyen bir türdür mesela yem attınız sonra aradan 10 dakikda geçmeden bir daha yem atın bir daha o yeme aynı şekilde atılacaklardır bu balıklar doymak bilmeyen bir türdür ve onları çok iyi ve çeşitli beslemelisiniz ve ölçüyü iyi ayarlamalısınız çünkü bu balıklarda tokluk hissi yoktur,ekstradan bu balıklara 2 haftada bir kaynatılmış kabukları soyulmuş bezelye taneleri ile besleyiniz fakat buradada balık başına bir bezelye düşecek şekilde bezelye atmayı unutmayın dediğim gibi bu balıkları doyuramazsınız.
Japon balığı akvayumunun filtreleme sistemini ise size şelale filtre ve hava taşları ile halledebilirsiniz.
Bu balıklar suyuda oldukça kirletirler bunuda haftada bir %15 dip çekimi ile altından kalkabilirsiniz.
Kendi bilgilerimdir alıntı değildir...
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Alp bey öncelikle teşekkürler akvaryumu taşınacağım için boşaltacağım yeni evde tekrardan kuracağım için tür değiştirmeyi düşünüyorum hatta yenilik iyidir hep malawi besledim malawi bakımı kolaydır mesela ısıyı 25 derecelerde sabit tutup tuz oranını ayarladınızmı pek bir sorun çıkmaz çıksada basın tuzu tanka düzenli dip çekimiyle birlikte hemen toparlanır balık peki bu goldfishlerde de aynımı iyi cins balıklarda hastalanma riski sıklığı nedir? Yemleme konusu problem değil ama şunu merak ediyorum japonlar için neden pond yem diye bir yem üretilmiş ve bu kullanılıyor yemin yapısı ıslandığı zaman balığın kabız olmasına çok elverişli bunun yerine mesela Dainichi color supreme ve Veggie kullanılsa sağlık ve renk yönünden çok daha iyi olmaz mı?Not: Dış filtre kullanıyorum.
SON MESAJLAR
- 1 Metre Uzunlugunda Bombeli Akvaryum Filtre adil09, 22:56
Yeni Üye Forumu - Lepistesim Doğum Yapmıyor GhostKoi, 22:55
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - lepistesler ısıtıcısız yaşarmı? GhostKoi, 22:51
Canlı Doğuranlar - Erkek Beta Balığım Yat Yattı bendeniztayfun, 22:47
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim ( Medaka İthalatı ) scorpion26, 22:24
Yeni Üye Forumu - Balığım Hamile Mi Kadnezar, 22:13
Yeni Üye Forumu - Kök Tavsiyesi Taha Yanık, 21:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Filtre Kullanımı Samet03, 21:46
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı KaanE, 21:30
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Balığımda Pamukçuk Bir Türlü Geçmedi Ehtiyar, 21:27
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Yumurta Döllenmemesi kemallllll, 21:20
Yeni Üye Forumu - Kendin Yap Işık DrCinar, 21:16
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Clown Killifish Neothauma, 20:51
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Akvaryumda Planarya Sorunu Aqua Discovery, 20:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Filtre Öneri Lepistes.., 20:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Canlı Yem Denemesi scorpion26, 20:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 19:59
Bitki Akvaryumları Genel - And Discus For All giyotyn, 19:24
Discus - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 19:16
Labirentliler - Dinlenmiş Suyu Akavryum Isısına Getirmek ? GhostKoi, 19:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Falez Taşı GkhaNLioN, 19:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Dış Parazit Temizliği neomeo, 18:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tasarımı Hk. ÇaĞRı, 17:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karıdes Akvaryumu İçin Bitkiler (co2 Desteği Yok ) ÇaĞRı, 17:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dekorasyon Konusu SilverSharK35, 17:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Bitkimdeki Siyah Şeyler KaanE, 17:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Düzenleyici Fırat pınar, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Mk3248, 16:43
Yeni Üye Forumu - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 16:41
Canlı Doğuranlar - Lepistes Yavruları Mk3248, 16:41
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 16:01
Akvaryum Tanıtımı - Sıfırdan Kurulum sfcscannow, 15:32
Yeni Üye Forumu - Power Led Yapımı Hakkında Destek ercane, 15:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Karidesler Neden Öldü Sizce ? Aguamentist, 14:41
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Fırat pınar, 12:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı bendeniztayfun, 11:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Plati Fırat pınar, 11:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hightech Kurulum Ve Sonrası ss23, 11:36
Bitki Akvaryumları Genel - 200lt Akvaryumda Ne Beslenebilir Utku_kerem, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus Ciklet Kafada Delikler Orhan76, 10:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Platiler SaRCoPhiLiuS, 10:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Bitkili Deneyimim Ehtiyar, 02:28
Yeni Üye Forumu - Membran Arızalı Mı? giyotyn, 00:03
Filtreleme Seçenekleri - Nano Bloody Mary twinsoul, 23:42
Akvaryum Tanıtımı - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum Babakızakvarist, 23:24
Yeni Üye Forumu - İs Yerinde İlk Bitkili Denemem,son Video2. Sayfada Oğuz Erman, 23:22
Akvaryum Tanıtımı - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) Akvarist Batuhan, 23:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepisteslerim Ölüyor :( Babakızakvarist, 23:14
Yeni Üye Forumu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 23:07
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 22:47
- Amazon Hançeri - Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 22:33
- Gold Head Muzi bettanganyika 22:26
- Malawi Erkekler AlisBaba 22:15
- Dış Filtreler AlisBaba 22:15
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:06
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:06
- Mikro Kurt wallece 21:56
- Akvaryum Isıtıcıları blokurlu 21:22
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 21:22
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 20:52
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 20:52
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:46
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 20:29
- Leptosoma Kitumba Firefighter 20:29
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 20:29
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 20:01
- Subulata Ve Saz Bitkisi Sadan 20:01
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 19:46
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 19:46
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 19:46
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 19:31
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 19:31
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 19:31
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 19:31
- Fırsat Tilki Kuyruğu 15dal50tl Cabomba 8dal50tl Aquarist101 19:28
- 20 Karides 150tl Aquarist101 19:28
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:19
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:19
- Saz Bitkisi selfish 19:16
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 19:03
- Kriza Gold emree06 19:03
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:46
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:46
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 18:41
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 18:41
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 18:34
- Christmas Moss Furkann 18:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 18:20
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 18:20
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 17:33
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:30
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 17:06
- Co2 Regülatör Set egedin 16:58
- Altın Kafa Melekler Tekin35 16:53
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 16:14
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 16:14
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 16:12
KULLANICILAR
- 140 Online Kullanıcı, 76 Üye
Online Kullanıcılar
canrsln,
Koksal Gurkan,
Oscarlarim,
Redrainbow,
gulperhastasi,
efkango,
recepbal,
Taha Yanık,
asplant,
aktugsedat,
Osmanosman06,
HaydarGul,
Dr-Muhammet,
Gyro,
Ebubekir ATAR,
KaanE,
ArifhbsAquatics,
grendel1984,
Alberu,
Sütçü,
Rüzgar.57,
HbWhiteSevdam,
Payitaht,
cnylcn,
ozelturlepistes,
baljek,
darkaura,
DTxLorD,
Ehtiyar,
FISHERMAN01,
arapaima,
omerkykn,
cyapıcı,
Mrnight,
Samet03,
Budmo,
barsbingul,
izzettanju,
JrMartini,
Cancan3506,
chimera59,
Serkan Aykın,
Şevki37,
kemallllll,
Fırat pınar,
Laetacara,
bendeniztayfun,
UrasArt,
Hidro Dinamik,
wallece,
muratdeg,
idiopatik,
Kanuni.,
BRHNSNMZ,
Aggressive32,
Balikcidede,
erdo_bg,
Lina Shrimps,
Tulpar99,
Balik76,
mitii,
afk43,
FULL RED MEHMET,
valarmorghulis12,
ozgurtpcogl,
egeuchiha,
MertSoyumert,
Sy2717,
ataberk28,
HarunYILDIRIM,
MysticArts,
diaslayt,
kaanarslln,
Lepistes..,
ahm335,
oktay42,
kayraa,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.