ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
goldii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Haziran 2014 02:16
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
YİĞİT YİĞİT
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
YİĞİT YİĞİT
SON 10 MESAJI
Bir Başka Dünyanın En Son Videosu Syf 56'da
[QUOTE=muratcem55][QUOTE=zehredar]Murat abi çoğu insanın sahip olmak istediği akvaryumun ve tatlı balıkların var çok güzel görünüyo herşey..Nazar değmesin maşallah diyelim :)[/QUOTE]
[QUOTE=cnk52]Maşallah çok güzel akvaryum ya. :)[/QUOTE]
[QUOTE=goldii]Maşallah çok güzeller.Siz de benim gibi bir türlü ranchu bulamayanlardansınız herhalde. [/QUOTE] Teşekkür ederim.Ben orandaları daha çok seviyorum ranchunun ne olduğunu Samsun'da bilen akvaryumcu pek bulamazsınız.Hatta Ranchu dediğiniz zaman hangi yem markası diye bile sordular.İzmir'de Calvus akvaryum çok güzel ranchular getiriyor bulamamanıza şaşırdım doğrusu.Facebook sayfası veya formu takip ederseniz mutlaka rastlarsınız yeni parti gelen balıklardan ranchu mutlaka bulursunuz.[/QUOTE]
[QUOTE=muratcem55][QUOTE=zehredar]Murat abi çoğu insanın sahip olmak istediği akvaryumun ve tatlı balıkların var çok güzel görünüyo herşey..Nazar değmesin maşallah diyelim :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim Aydın.Sende kendini geliştirdiğinde sana da formları güzel cins balıklar ayarlarız.Daha güzelleri senin olur inşallah.
[QUOTE=cnk52]Maşallah çok güzel akvaryum ya. :)[/QUOTE]
Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun.İstanbul'da daha büyük bir akvaryum kurup arayıp da bulamadığınız güzel balıkları bulur sağlıklı kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz inşallah.
[QUOTE=goldii]Maşallah çok güzeller.Siz de benim gibi bir türlü ranchu bulamayanlardansınız herhalde. [/QUOTE] Teşekkür ederim.Ben orandaları daha çok seviyorum ranchunun ne olduğunu Samsun'da bilen akvaryumcu pek bulamazsınız.Hatta Ranchu dediğiniz zaman hangi yem markası diye bile sordular.İzmir'de Calvus akvaryum çok güzel ranchular getiriyor bulamamanıza şaşırdım doğrusu.Facebook sayfası veya formu takip ederseniz mutlaka rastlarsınız yeni parti gelen balıklardan ranchu mutlaka bulursunuz.[/QUOTE]
Haberim var; alana saygı duyuyorum ama ben aşırı pahalı buluyorum fiyatları.Siyah olsa belki verebilirdim o ücreti.
Kocaeliden Merhaba
Akvaryumunuz çok güzel hayırlı olsun.Arka fonu düz seçerseniz daha güzel olacağı kanaatindeyim.Zaten akvaryum dekoru hareketlli taşlar var arkada yapay taşlar çok yapay kalmış, sade deniz manzarası yada düz mavi fon daha iyi olur bu da benim önerim.
Akvaryumunuz çok güzel hayırlı olsun.Arka fonu düz seçerseniz daha güzel olacağı kanaatindeyim.Zaten akvaryum dekoru hareketlli taşlar var arkada yapay taşlar çok yapay kalmış, sade deniz manzarası yada düz mavi fon daha iyi olur bu da benim önerim.
Bir Başka Dünyanın En Son Videosu Syf 56'da
Maşallah çok güzeller.Siz de benim gibi bir türlü ranchu bulamayanlardansınız herhalde.goldii 2014-04-30 21:19:52
Maşallah çok güzeller.Siz de benim gibi bir türlü ranchu bulamayanlardansınız herhalde.
japon akvayumum
[QUOTE=illiyuanka]Yiğit bey MaşAllah balıklarınız çok güzel Allah nazarlardan saklasın .Balık sayısını 8'e düşürerek iyi yapmışsınız ama 85 litrede 8 adet japon balığı yine biraz fazla olmuş.Balık sayısını 4'e düşürebilirseniz çok iyi olur ama ben bu balıkları vermeye kıyamazdım.Sağlıklı balıklar dilerim. [/QUOTE]
goldii 2014-04-20 14:16:38
[QUOTE=kralexxx]Maşallah çok güzel akvaryum, 2 büyük balık daha çıksa 2 kökte anubias eklesen hersey daha güzel olur sanki[/QUOTE]
[QUOTE=illiyuanka]Yiğit bey MaşAllah balıklarınız çok güzel Allah nazarlardan saklasın .Balık sayısını 8'e düşürerek iyi yapmışsınız ama 85 litrede 8 adet japon balığı yine biraz fazla olmuş.Balık sayısını 4'e düşürebilirseniz çok iyi olur ama ben bu balıkları vermeye kıyamazdım.Sağlıklı balıklar dilerim. [/QUOTE]
Teşekkür ederim. Ben de bu saatten sonra balık azaltmayı düşünmüyorum. Kıyamıyorum çünkü zaten bir sürü dağıttım.Onu bile düşünerek yaptım. Kalanlar mutlu yerlerinde şimdilik sıkıntı yok.
[QUOTE=kralexxx]Maşallah çok güzel akvaryum, 2 büyük balık daha çıksa 2 kökte anubias eklesen hersey daha güzel olur sanki[/QUOTE]
Hasan Bey, anubias konusunda haklısınız, hala ekleyemedim; önce sayının azaltmaya baktım ama şu an gayet uygun alacağım. Balık azaltmayı daha fazla düşünmüyorum dediğim gibi ayrılanlara zor kıydım.Bunlar en sevdiklerim hangisini yollayayım;hiç yollayamam zaten kalanlar çok kalabalık akvaryumda sıkıntısı olmayan balıklardı şimdi sayı da azaldı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Bol havalandırma ve düzenli su değişimleriyle iyi gidiyor.Bu sayıyla devam edelim kayıp olursa başka sebepten ki inşallah olmaz;ekleme yapmam.
japon akvayumum
Arkadaşlar balık sayımı nihayet 8'e düşürebildim. Calico oranda öldü diğerleri sağlıklıydı ve ben bazılarını dağıttım.Bu da akvaryumun son hali:
Arkadaşlar balık sayımı nihayet 8'e düşürebildim. Calico oranda öldü diğerleri sağlıklıydı ve ben bazılarını dağıttım.Bu da akvaryumun son hali:
Bunlarda benim japonlar.. Bismillah dedik...
balıklarınız ryukin değil yavru thai oranda sağlıklı günlerde besleyin
balıklarınız ryukin değil yavru thai oranda sağlıklı günlerde besleyin
japon akvayumum
[QUOTE=okty] Maşallah Allah nazardan saklasın.Her ne kadar akvaryum hacmine göre balık sayınız çok olmasına ve buna rağmen,9 ay gibi uzun denebilecek bir zamanda problemsiz beslemenizden dolayı sizi,bu güne kadar yapıcı eleştirileriyle,karşısındakine değer vererek yardımcı olan arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ediyorum.Ama balıklar gelişmeye büyümeye başladıkça akvaryumunuzdaki canlıları riske atmamak için ya balık sayınızda yada akvaryumunuzu değiştirmekte fedakarlık etmeniz gerekecek.Bu arada akvaryumunuzun karşıdan çekilmiş resmini ve bir de video eklerseniz daha iyi olacağı düşüncesindeyim. [/QUOTE] Teşekkür ederim Oktay Bey.Akvaryumun uzaktan fotosunu koymuştum ama silinmiş.Galiba o dönem tüm arkadaşlarımızın fotoları silinmiş.Hacim ve sayı konusunda haklısınız. Kısa vade de balık sayımı azaltma yoluna gideceğim.O zaman fotoyu da eklerim.Daha iyi olacak inşallah.
[QUOTE=okty] Maşallah Allah nazardan saklasın.Her ne kadar akvaryum hacmine göre balık sayınız çok olmasına ve buna rağmen,9 ay gibi uzun denebilecek bir zamanda problemsiz beslemenizden dolayı sizi,bu güne kadar yapıcı eleştirileriyle,karşısındakine değer vererek yardımcı olan arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ediyorum.Ama balıklar gelişmeye büyümeye başladıkça akvaryumunuzdaki canlıları riske atmamak için ya balık sayınızda yada akvaryumunuzu değiştirmekte fedakarlık etmeniz gerekecek.Bu arada akvaryumunuzun karşıdan çekilmiş resmini ve bir de video eklerseniz daha iyi olacağı düşüncesindeyim. [/QUOTE] Teşekkür ederim Oktay Bey.Akvaryumun uzaktan fotosunu koymuştum ama silinmiş.Galiba o dönem tüm arkadaşlarımızın fotoları silinmiş.Hacim ve sayı konusunda haklısınız. Kısa vade de balık sayımı azaltma yoluna gideceğim.O zaman fotoyu da eklerim.Daha iyi olacak inşallah.
japon akvayumum
[QUOTE=didem demirci]Arkadaşlar merhabalar, bende kendime bir akvaryum oluşturuyorum. Ama gerekli malzemeler nedir ne değildir bana soyleyebilir misiniz. Ilk başta japon baligi alacagim. Akvaryum aldim dun, bugun filtre almak istiyorum vr birde ısıtıcı.. bunlar yeterli midir?[/QUOTE] Didem Hanım akvaryumu imkanlarınız dahilinde olabildiğince büyük almaya çalışın.Japon balıkları fazla su hacmini gerektiriyor.Balık başına Kadir Beyin de dediği gibi 20 lt're düşerse gayet iyi olur.Isıtıcıyı 24'e sabitlerseniz kışın gece sıcaklık kayıplarında balıklar etkilenmeyip beyaz beneğe yakalanmaz.Ancak kışın doğalgaz sürekli yanıyorsa ya da oda sıcaklığı düşmüyorsa ısıtıcı alınmayadabilir. Koşullara bağı tercih sizin.Kum olarak hagen siyah kum alabilirsiniz bitki ekecekseniz yada daha açık renkli kumlar var bitki ekilebilen dere kumu vs onlardan da tercih edebilirsiniz.İç filtre düşünüyorsanız ben eheim 2012 pick up kullanıyorum çok memnunum su berrak, çok sessiz çalışıyor ve oldukça az enerji tüketiyor.Dış filtreleri diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsiniz. Hava motoruda alabilirsiniz hava taşıyla hem akvaryumu havalandırıyor hem de ışıkla beraber güzel bir dekor.Arka fonu da sade deniz mavisi falan alırsanız daha şık olacaktır hem göz yormaz hem de balıklar daha çok kendini gösterir.Akvaryumu kurduktan sonra en az bir hafta beklemenizi sonra balık almanızı öneririm akvaryum otursun.Temizlik açısından ve atıkları yeme açısından elma salyangozunu da öneririm. Benim diyeceklerim bunlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
[QUOTE=didem demirci]Arkadaşlar merhabalar, bende kendime bir akvaryum oluşturuyorum. Ama gerekli malzemeler nedir ne değildir bana soyleyebilir misiniz. Ilk başta japon baligi alacagim. Akvaryum aldim dun, bugun filtre almak istiyorum vr birde ısıtıcı.. bunlar yeterli midir?[/QUOTE] Didem Hanım akvaryumu imkanlarınız dahilinde olabildiğince büyük almaya çalışın.Japon balıkları fazla su hacmini gerektiriyor.Balık başına Kadir Beyin de dediği gibi 20 lt're düşerse gayet iyi olur.Isıtıcıyı 24'e sabitlerseniz kışın gece sıcaklık kayıplarında balıklar etkilenmeyip beyaz beneğe yakalanmaz.Ancak kışın doğalgaz sürekli yanıyorsa ya da oda sıcaklığı düşmüyorsa ısıtıcı alınmayadabilir. Koşullara bağı tercih sizin.Kum olarak hagen siyah kum alabilirsiniz bitki ekecekseniz yada daha açık renkli kumlar var bitki ekilebilen dere kumu vs onlardan da tercih edebilirsiniz.İç filtre düşünüyorsanız ben eheim 2012 pick up kullanıyorum çok memnunum su berrak, çok sessiz çalışıyor ve oldukça az enerji tüketiyor.Dış filtreleri diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsiniz. Hava motoruda alabilirsiniz hava taşıyla hem akvaryumu havalandırıyor hem de ışıkla beraber güzel bir dekor.Arka fonu da sade deniz mavisi falan alırsanız daha şık olacaktır hem göz yormaz hem de balıklar daha çok kendini gösterir.Akvaryumu kurduktan sonra en az bir hafta beklemenizi sonra balık almanızı öneririm akvaryum otursun.Temizlik açısından ve atıkları yeme açısından elma salyangozunu da öneririm. Benim diyeceklerim bunlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
japon akvayumum
[QUOTE=adige42]Sayıyı azaltmanızda ciddi anlamda fayda var,mümkün mertebe her balık için minumum 20 litreden aşağıya inmeyelim.Ne onlar ne biz üzülelim
[QUOTE=adige42]Sayıyı azaltmanızda ciddi anlamda fayda var,mümkün mertebe her balık için minumum 20 litreden aşağıya inmeyelim.Ne onlar ne biz üzülelim
İsminiz yazmadığı için isminizle hitap edemiyorum goldii Bey/Bayan
[/QUOTE] İsmim Yiğit :) Kadir Bey bazı sitelerde 10 litre yeterli yazıyor. Ben kısa vadede o üç balığı çıkarıp 10 litreye düşüreyim de gerisi allahkerim:)japon akvayumum
[QUOTE=ALPEREN1075] Tebrik ederim MAŞALLAH nazar değmesin sağlıklı görünüyorlar. Kayıpsız uzun güzel yılları birlikte geçirmenizi dilerim.[/QUOTE] Teşekkür ederim iyi temennileriniz için. Keşke hepimizkiler kayıpsız yaşasa yaşlılıktan ölse ben de çok isterim doğrusu.
[QUOTE=adige42]Maşaallah güzel balıklar,sağlıklı bir şekilde uzun süre sizlerle olur umarım.Balık sayınız hacminize göre biraz fazla sanırım değil mi?[/QUOTE] Teşekkür ederim Kadir Bey esas sizinkilere kocaman bir maşşallah .Evet fazla açıkçası 3 tane düz japon var bir tanesi çok büyük onlar çıksa süper olacak biraz rahatlama olacak ama çıkaramıyorum,evdekiler; biz onları çok seviyoruz diyorlar. Bende böyle olunca, bol havalandırma yaparak,2 haftada bir yüzde 25'lik su değişimini ve filtre temizliğini aksatmayarak idare ediyorum.Balıkların yarısı küçük boy olduğundan bir sıkıntı yok şimdilik ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem.goldii 2013-10-12 22:44:27
[QUOTE=ALPEREN1075] Tebrik ederim MAŞALLAH nazar değmesin sağlıklı görünüyorlar. Kayıpsız uzun güzel yılları birlikte geçirmenizi dilerim.[/QUOTE] Teşekkür ederim iyi temennileriniz için. Keşke hepimizkiler kayıpsız yaşasa yaşlılıktan ölse ben de çok isterim doğrusu.
[QUOTE=adige42]Maşaallah güzel balıklar,sağlıklı bir şekilde uzun süre sizlerle olur umarım.Balık sayınız hacminize göre biraz fazla sanırım değil mi?[/QUOTE] Teşekkür ederim Kadir Bey esas sizinkilere kocaman bir maşşallah .Evet fazla açıkçası 3 tane düz japon var bir tanesi çok büyük onlar çıksa süper olacak biraz rahatlama olacak ama çıkaramıyorum,evdekiler; biz onları çok seviyoruz diyorlar. Bende böyle olunca, bol havalandırma yaparak,2 haftada bir yüzde 25'lik su değişimini ve filtre temizliğini aksatmayarak idare ediyorum.Balıkların yarısı küçük boy olduğundan bir sıkıntı yok şimdilik ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem.
SON MESAJLAR
- Gulper Catfish Tavsiye gulperhastasi, 02:46
Yeni Üye Forumu - Trans Genetiklerim Yumurta Dökmedi. xellence07, 02:02
Yeni Üye Forumu - 10 Litreye 100 W Isıtıcı xellence07, 01:51
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum xellence07, 01:48
Yeni Üye Forumu - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme Göksel D, 01:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 01:45
Bitki Akvaryumları Genel - Mosnter Akvaryumum (07) xellence07, 01:34
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor ciciolmesinlutfn, 01:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Mi Var Balığımda ciciolmesinlutfn, 01:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Orandam Yüzmüyor ciciolmesinlutfn, 01:08
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary bendeniztayfun, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Kendin Yap Işık Kaya Özyurt, 00:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 00:32
Labirentliler - İlk Canlı Yem Denemesi MasterChief, 00:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ramirezi FISHERMAN01, 00:18
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar Yiğit solak, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü cihatkaraca, 23:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vuslat Aplot, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Smart 25 Watt Isıtmıyor CevdetSERBEST, 23:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 22:25
Yeni Üye Forumu - Oranda Japonlar İçin Kum Ve Taş Tavsiyesi Emrkymc, 22:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aleminyum Çerçeveli Akvaryum. karabacakriza, 22:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kökü Aşırı Pamuklanma Ve Kumdaki Garip KaanE, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam KaanE, 22:02
Aydınlatma - 70 Lt Dış Filtre Tavsiyesi Mirza Adar, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungaçta Beyaz Noktalar Mirza Adar, 21:39
Sazansıgiller - Lepistes Yavruları akvaryumodam, 21:37
Yeni Üye Forumu - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? akvaryumodam, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Tds Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı ArifhbsAquatics, 21:14
Bitki Akvaryumları Genel - Discus Akvaryumu İçin Gerekenler draff10, 20:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Balığı Yusuf3861, 20:45
Yeni Üye Forumu - Bu İki Şelale Filtreden Hangisi Daha İyidir? Vlademirol, 20:45
Filtreleme Seçenekleri - Ceviz Yaprağı Ve Dalı Tulpar99, 20:27
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri poyraz43, 20:19
Omurgasızlar - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? Mirza Adar, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60p Bitkili Eminsalih, 20:07
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 240 Lt Lik Tankımda Ne Besleyebilirim xellence07, 20:04
Yeni Üye Forumu - Melek Lavralarını Yaşatms Hamite07, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 17:34
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklar Yem Yemiyor Talhabey12, 17:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Kireç Balık Varken Temizlenirmi Sadullah016, 17:21
Yeni Üye Forumu - Busblue Acara Kara Karga, 17:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Plati Fırat pınar, 17:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi srnozcn, 17:03
Taban ve Gübreleme - Amatörce Bitki Denemem Srdr.Betta, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi kdrackgz, 16:25
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Öneri Ehtiyar, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) faithNiel, 16:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 03:29
- Channa Golden Limbata okan169 02:29
- İki Katlı Beyaz Mobilyalı Akvaryum okan169 02:29
- Discus Ve Oscar okan169 02:29
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 01:27
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 01:26
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 01:25
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 01:25
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:18
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 01:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:00
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:00
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 00:46
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 00:46
- Co2 Regülatör Set egedin 00:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:26
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:26
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:47
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:31
- 100*40*30h Cama Cam Show Akvaryumu Takas genesiss 23:17
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 22:55
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 22:55
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 22:49
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 22:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 22:41
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:41
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:11
- Mikro Kurt wallece 22:05
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 21:52
- Christmas Moss Furkann 21:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:14
- Dış Filtreler AlisBaba 21:14
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 21:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 21:10
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:54
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 20:50
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 20:50
- Weeping Moss Bysam 20:50
- Apistogramma HarunYILDIRIM 20:48
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:35
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 20:35
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:35
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:30
KULLANICILAR
- 37 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.