ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Gattz
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
65
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Nisan 2016 13:46
Toplam Mesaj:
278 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Samet ERYAVUZ
Doğum Tarihi:
31 Ocak 1985
İl:
Ankara
Meslek:
Bilgisayar Mühendisi - Oracle Veritabanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/156079.jpg[/img]
Samet ERYAVUZ
High-tech Bitkili
SON 10 MESAJI
Fluval Eheim Jbl Hangi Dış Filtre Ve Model
Merhaba ;
100 x 50 x 50 akvaryumumda JBL CristalProfi e1501 kullanıyorum. Yüksek filtrasyon tercih ettiğimden dolayı bunu seçtim. Filtrasyonundan gerçekten çok memnumun. Düşük elektrik sarfiyatıda diğer güzel yanı.
Sepet içerikleride geniş epey alıyor. Tavsiye ederim.
Not : Saatte 1500 Litre çeviriyor. Fazla gelebilir debisi. Ben şelale aparatı ile kullanıyor , cam ve yüzeye veriyorum çıkış tarafını bu sayede akvaryumda akıntı olmuyor ve o2 kazanımı yapıyorum.
Merhaba ;
100 x 50 x 50 akvaryumumda JBL CristalProfi e1501 kullanıyorum. Yüksek filtrasyon tercih ettiğimden dolayı bunu seçtim. Filtrasyonundan gerçekten çok memnumun. Düşük elektrik sarfiyatıda diğer güzel yanı.
Sepet içerikleride geniş epey alıyor. Tavsiye ederim.
Not : Saatte 1500 Litre çeviriyor. Fazla gelebilir debisi. Ben şelale aparatı ile kullanıyor , cam ve yüzeye veriyorum çıkış tarafını bu sayede akvaryumda akıntı olmuyor ve o2 kazanımı yapıyorum.
Jbl Cristal Profi E1501 Aşırı Sesli Çalışma
Bilal bey dış filtrenizi biraz sağa sola sallayın havayı atmasını daha rahat sağlayabilirsiniz.
Petgarden her türlü maduriyeti giderip üstüne yaptığı jestlerle hobicilerin gönüllerini her zaman almaktadır. İyi günlerde kullanın filtrenizi çok memnun kalacaksınız.
Bilal bey dış filtrenizi biraz sağa sola sallayın havayı atmasını daha rahat sağlayabilirsiniz.
Petgarden her türlü maduriyeti giderip üstüne yaptığı jestlerle hobicilerin gönüllerini her zaman almaktadır. İyi günlerde kullanın filtrenizi çok memnun kalacaksınız.
Bitkili Akvaryum Dış Filtre Öneri
JBl e 1501 cyristal profi kullanıyorum ve çok memnumum. 250 litre tanka fazla geldi ama size tam gelir.Kesinlikle tavsiye ederim.
Surface skimmera bagladım debide hiçbir problem yok.
JBl e 1501 cyristal profi kullanıyorum ve çok memnumum. 250 litre tanka fazla geldi ama size tam gelir.Kesinlikle tavsiye ederim.
Surface skimmera bagladım debide hiçbir problem yok.
İsta Seramik Difüzör Çalışmıyor.
Diffizöre gerekli basınç sağlanmıyor olabilir , yahut diffizörde problem olabilir.
Diffizörünüzün markası nedir ?
Diffizöre gerekli basınç sağlanmıyor olabilir , yahut diffizörde problem olabilir.
Diffizörünüzün markası nedir ?
Bitkili Akvaryum Bulanıklık Sorunu
Geçen hafta aynı durumu yaşadım ve sağlam hobici tarafından ve bu sorunları hep yaşayan birisinden reeflowers remalgae ürününü duydum. Elimde vardı nadrde olsa kullanıyordum. Üzerinde yazan gibi kullandım ve ışıkları kapattım. Sabah kalktım akvaryum cam gibiydi. Ne bulanıklık , ne yeşil su sorunu kalmamıştı. Ardından su değişimi yaptım ( %20 oranında ) ve 1 haftadır hala cam gibi suyum.
Bu ürün balıklara ve bitkilere zarar vermiyor ancak karides,kerevit,salyangozlar vs gibi şeyler varsa ya çıkarın öyle kullanın yada hiç kullanmayın çünkü öldürüyor. Çıkarma imkanınız yoksa UV filtre en temiz yol. Başka yollarda denedim sporları tamamen yok edemiyorsunuz ve tekrarlıyor.
Bu arada Ramalgae ürünün kullanırken akvaryum bulunan canlılar ;
30 adet Neon Tetra , 5 adet kiraz karides , 6 adet ramirezi yavru , 3 adet sae , 3 adet yavru cüce vatoz , 5 adet komando çöpçü.
Balıklara hiç bir şey olmadı. Daha oncede cok kullandım. Ancak şüpheniz olursa yarım doz kullanıp deneyin.
Kayıplar : 1 adet kırmızı karides
Geçen hafta aynı durumu yaşadım ve sağlam hobici tarafından ve bu sorunları hep yaşayan birisinden reeflowers remalgae ürününü duydum. Elimde vardı nadrde olsa kullanıyordum. Üzerinde yazan gibi kullandım ve ışıkları kapattım. Sabah kalktım akvaryum cam gibiydi. Ne bulanıklık , ne yeşil su sorunu kalmamıştı. Ardından su değişimi yaptım ( %20 oranında ) ve 1 haftadır hala cam gibi suyum.
Bu ürün balıklara ve bitkilere zarar vermiyor ancak karides,kerevit,salyangozlar vs gibi şeyler varsa ya çıkarın öyle kullanın yada hiç kullanmayın çünkü öldürüyor. Çıkarma imkanınız yoksa UV filtre en temiz yol. Başka yollarda denedim sporları tamamen yok edemiyorsunuz ve tekrarlıyor.
Bu arada Ramalgae ürünün kullanırken akvaryum bulunan canlılar ;
30 adet Neon Tetra , 5 adet kiraz karides , 6 adet ramirezi yavru , 3 adet sae , 3 adet yavru cüce vatoz , 5 adet komando çöpçü.
Balıklara hiç bir şey olmadı. Daha oncede cok kullandım. Ancak şüpheniz olursa yarım doz kullanıp deneyin.
Kayıplar : 1 adet kırmızı karides
Tunç Sönmezoğlu'na Ulaşabilen
[QUOTE=SnakeDoc]Kendisinden daha önce sıvı gübre almıştım size benzer bir durumla bende karşılaştım. Yakın zamanda ise BC karbon almak için çekine çekine mail attım çok düşünerek ama sonuç yine aynı.10 günde ürün elime geçti. Samet bey dediklerinize harfiyen katılmaktayım. Satıcı bu işi hobici olarak görebilir fakat bizimde tek işimiz akvaryum değil. Bizde işlerimizi malum durumlara göre ayarlayıp planlar yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla bu gibi mağduriyetler yaşayan çok. Madem böyle bir durum söz konusu ilanına en geç 3 iş günü ibaresi koymaması gerekir. Parasını geçtim,hadi geç göndermesini de anladım bari en azından bu durumdan dolayı bir mail at ve özür dile. İşim vardı yollayamadımdan daha güzel cevaplar verilebilir![/QUOTE]
Katılıyorum. Neyse yapacak bişey yok artık. Biz madurlar olarak seçme şansımızı verilen hizmetlere göre seçeceğiz artık.
[QUOTE=SnakeDoc]Kendisinden daha önce sıvı gübre almıştım size benzer bir durumla bende karşılaştım. Yakın zamanda ise BC karbon almak için çekine çekine mail attım çok düşünerek ama sonuç yine aynı.10 günde ürün elime geçti. Samet bey dediklerinize harfiyen katılmaktayım. Satıcı bu işi hobici olarak görebilir fakat bizimde tek işimiz akvaryum değil. Bizde işlerimizi malum durumlara göre ayarlayıp planlar yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla bu gibi mağduriyetler yaşayan çok. Madem böyle bir durum söz konusu ilanına en geç 3 iş günü ibaresi koymaması gerekir. Parasını geçtim,hadi geç göndermesini de anladım bari en azından bu durumdan dolayı bir mail at ve özür dile. İşim vardı yollayamadımdan daha güzel cevaplar verilebilir![/QUOTE]
Katılıyorum. Neyse yapacak bişey yok artık. Biz madurlar olarak seçme şansımızı verilen hizmetlere göre seçeceğiz artık.
[QUOTE=capo di capi]Samet Bey haklısınız.. Kendisi ne kadar işinin ehli de olsa size karşı biraz duyarsız davranmış. [/QUOTE]
Yapacak bişey , diyecek söz yok artık bu saatten sonra. İşi yapıosan ya tam yapacaksın yada yapmayacaksın. Kendi hayat görüşümdür.
[QUOTE=pelerinlikedi]Klor giderici su düzenleyici almıştım Tunç Bey' den, ürünü bir yıl kullandım. Bir gün merak ettim ve suyu çubukla tahlil ettim, su klorlu çıktı. Kendisine mail de atıp sordum ama dönmedi. Belki de skt vardı ürünün, bilmiyorum belli değil....[/QUOTE]
Hadi ya üzüldüm bu duruma ..
[QUOTE=capo di capi]Samet Bey haklısınız.. Kendisi ne kadar işinin ehli de olsa size karşı biraz duyarsız davranmış. [/QUOTE]
Yapacak bişey , diyecek söz yok artık bu saatten sonra. İşi yapıosan ya tam yapacaksın yada yapmayacaksın. Kendi hayat görüşümdür.
[QUOTE=pelerinlikedi]Klor giderici su düzenleyici almıştım Tunç Bey' den, ürünü bir yıl kullandım. Bir gün merak ettim ve suyu çubukla tahlil ettim, su klorlu çıktı. Kendisine mail de atıp sordum ama dönmedi. Belki de skt vardı ürünün, bilmiyorum belli değil....[/QUOTE]
Hadi ya üzüldüm bu duruma ..
[QUOTE=yas400]Samet Bey bir mağduriyetiniz olduğu ortada peki değerlendirecek olursak değdi mi peki bu kadar başınızı ağrıttığınıza. Gübrelerin performansını değerlendirebilecek kadar zaman olmadı belki ama.[/QUOTE]
Hocam dediğiniz gibi 2 günde bir düzenli kullanıyorum. Fayda gördüm mü gözle görülür evet gördüm. Fotosentez sıkıntım baş göstermişti. Forumda açtığım fotosentez sonucu kalkan kütük isimli başlıktaki fotosentezi Micro element bittikten sonra azalmaya , tabiri caizse fokurdama kayboldu. 1 haftadır fokurdama olmasada ciddi fotosentez görmekteyim. Özellikle micralarda , chrismass mosslarda ve javalarda. Tek eksiğim şuan potasyum bitti ve kendime yapacağımdan almıyorum. Potasyumuda eklersem aynı derece fotosenteze ulaşabileceğim gibi duruyor. Ankara'da ikamet ettiğimden dolayı Göktürk Seyhan'ın gübrelerine açıkçası devam edeceğim. Üst fotosentezi ve gelişimleri onun gübrelerinle gördüm.
[QUOTE=yas400]Samet Bey bir mağduriyetiniz olduğu ortada peki değerlendirecek olursak değdi mi peki bu kadar başınızı ağrıttığınıza. Gübrelerin performansını değerlendirebilecek kadar zaman olmadı belki ama.[/QUOTE]
Hocam dediğiniz gibi 2 günde bir düzenli kullanıyorum. Fayda gördüm mü gözle görülür evet gördüm. Fotosentez sıkıntım baş göstermişti. Forumda açtığım fotosentez sonucu kalkan kütük isimli başlıktaki fotosentezi Micro element bittikten sonra azalmaya , tabiri caizse fokurdama kayboldu. 1 haftadır fokurdama olmasada ciddi fotosentez görmekteyim. Özellikle micralarda , chrismass mosslarda ve javalarda. Tek eksiğim şuan potasyum bitti ve kendime yapacağımdan almıyorum. Potasyumuda eklersem aynı derece fotosenteze ulaşabileceğim gibi duruyor. Ankara'da ikamet ettiğimden dolayı Göktürk Seyhan'ın gübrelerine açıkçası devam edeceğim. Üst fotosentezi ve gelişimleri onun gübrelerinle gördüm.
Sadece bende iz element aldım kendisinden mecburiyetten.
Sadece bende iz element aldım kendisinden mecburiyetten.
Reeflowers Natural Aquasand Beyaz Kum Hakkında...
Merhabalar ;
Kaç cm kum için kaç kg kum gerekli olacağını hesaplamak için link.
http://www.akvaryum.com/Hesaplayici/filtrasyon_isitici_kum.asp
Merhabalar ;
Kaç cm kum için kaç kg kum gerekli olacağını hesaplamak için link.
http://www.akvaryum.com/Hesaplayici/filtrasyon_isitici_kum.asp
SON MESAJLAR
- Dekorasyon Konusu Muhammedbedri, 15:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Vlademirol, 15:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Su Ekleme Ve Değişimde Arıtma Suyu Göksel D, 15:02
Yeni Üye Forumu - Bitki Önerisi bendeniztayfun, 15:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kribensis Çifti İçin 60lt,bitkili Akvaryum Göksel D, 15:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu Berraklığı Sorunu DanChi, 14:46
Bitki Akvaryumları Genel - Motorlu Pipo Filtre Kaannn455, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akrilik Akvaryum Matlık, Çizik Giderme Parlatma bendeniztayfun, 14:36
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary AbdullahKurcaduz, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Betta Splendens MasterChief, 13:47
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Experience150 60x40x40 Akvaryuma Yeterli Mi? Emresrsln, 13:40
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin GkhaNLioN, 13:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Seyyar Sump Tavsiyesi BATU, 13:20
Yeni Üye Forumu - Bu Beyaz Benek Mi ? Ali Selim Kadan, 12:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Tavsiye Canbudakkkk, 12:15
Yeni Üye Forumu - Eheim Experience 250 Mi Aquel Ultramax 1000 Mi? Emresrsln, 12:11
Yeni Üye Forumu - Beta Baligim İcin Napabilirim Kuyruk Erimesi Var BeyzPl, 10:39
Yeni Üye Forumu - Plakatımın Bir Gözü Yok Üremesinde Sakınca Olurmu ArifhbsAquatics, 10:38
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu Hakkında. dimbeleth, 10:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları Bakımı Dexter85321, 09:38
Yeni Üye Forumu - Askı Filtre Yetermi Orhan76, 08:49
Yeni Üye Forumu - Sessiz Ve Güçlü Hava Motoru Sobo Sb-688 Aguamentist, 06:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Termometrem De Sorun Mu Var ? MasterChief, 05:12
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Eşleme Sonucu Ne Oluşabilir? KaanE, 03:43
Labirentliler - Aksolotl Akvaryumu Sisli Su MasterChief, 01:22
Yeni Üye Forumu - Askı Filtre Yetermi MasterChief, 00:39
Canlı Doğuranlar - Yunus Cikletlerim Yavru Vermiyor Ne Yapmalıyım MasterChief, 00:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Tür Önerisi bendeniztayfun, 00:28
Akvaryum Tanıtımı - Melek Balığı Takası Mantıklımı Larvaklm, 00:13
Yeni Üye Forumu - Ters Ozmoz Ro Cihazı bendeniztayfun, 23:39
Yeni Üye Forumu - Brichardi Ujiji Yavruları Hakkında koc006, 23:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 23:24
Bitki Akvaryumları Genel - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Mirza Adar, 23:16
Akvaryum Tanıtımı - Betta Bilgi Taha Yanık, 23:05
Labirentliler - Power Led Dizilimi Onerisi (tamamlandı) srnozcn, 23:01
Aydınlatma - Hastalik Sonrasi Akvaryum BabySoul, 22:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph Metre ArifhbsAquatics, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - 50x40x40 Low Tech Bitkili Ehtiyar, 21:41
Akvaryum Tanıtımı - Kribensis Üretim JAT.SKY, 21:22
Yeni Üye Forumu - Merhaba Akavaryumdaki Hepsi Lepistesmi Trakyalı2259, 21:16
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Cinsi giyotyn, 20:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Dökülür Mü ? Utku_kerem, 20:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Membran Arızalı Mı? bendeniztayfun, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Bu Yemler İş Görür Mü? Ehtiyar, 20:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarım aliefecilciler, 19:57
Labirentliler Tanıtımı - Isıtıcım Sığmıyor. Yiğit solak, 19:47
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum mmemati, 19:43
Akvaryum Tanıtımı - Balığıma Ölüyor Dexter85321, 19:33
Yeni Üye Forumu - Buda Benim Bitkili Akvaryumum mali37, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin BurakCL, 19:07
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Erkek Electrick Blue Araca (eba) Takas (canlı Doğr kadirik 15:09
- Karışık Cichledler vseckn 15:03
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 15:03
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:29
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:29
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:29
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:29
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:29
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:17
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:17
- Moli Plati Gold Barbus CevdetSERBEST 14:16
- L144 Takım, Süper Red Çiftler Ve Tek Süp. Red Dişi ersin ün 14:11
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 13:55
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 13:55
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 13:55
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 13:46
- Limnophila Sessiliflora Esakvarist 13:46
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 13:32
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 13:32
- Çok Uygun Fiyat Acil Flowerhorn Thai Silk 16cm Behlultan 13:06
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:05
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:05
- Kan Kırmızı Kılıçlar salihclk 13:01
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 12:26
- Özel Tür Bitkiler sakal34 12:24
- 100*50*45 Extra Clear Rodajlı Sevkid 12:15
- Ücreti Makul Fiyatta Yada Ücretsiz Canli Doğuran A Yörükbeyi64 12:14
- Ultra Clear Akvaryum,apisto,l144 Tül yamansengonca 12:12
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 12:11
- Ates Neon Karides omersayar 12:11
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 12:08
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 12:08
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 11:45
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:39
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 11:39
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 11:24
- Spotted Angelfish Hiko 11:24
- Deniz Ve Salyangoz Kabuğu Hiko 11:24
- Whitefin Rosy Tetra Hiko 11:24
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:04
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 11:04
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 10:42
- Akvaryumlar- Malzemeler - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:11
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:11
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:11
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 10:04
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 10:03
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 10:03
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:44
- Elinizde Bakamadığınız Fazla Canlı Doğuran Var Mı? murat efe 09:29
KULLANICILAR
- 176 Online Kullanıcı, 96 Üye
Online Kullanıcılar
KafKasap,
Mert Kayış,
Balikcidede,
bendeniztayfun,
NobleThoth,
Dexter85321,
laryscrl,
m.emrre0,
efkango,
JapoJupo,
ZET,
gokhan59,
valarmorghulis12,
Zytrec,
vahitender,
czafer58,
Orhan76,
KÇetintaş,
kn0w,
Hidro Dinamik,
Şevki37,
Budmo,
hasancn,
ELART,
FatihBezirgan,
MustafaŞ,
tunahanoztekin,
otolkurt,
-RBG-,
Bettasevdalisi,
MiSoSiKiaN,
morfimorfi,
osmandbnl,
vseckn,
HOPPALA,
AbdullahKurcaduz,
Lofta,
hakanbjk93,
D_osman,
demian,
gavaser,
Haku,
mercedesclk,
Gökdeniz Kale,
Ehtiyar,
Blackheath,
Öğretmen Ali,
Alberu,
atiryaki,
Muhammedbedri,
İsmail YILDIRIM,
Reber07,
oguzhanns,
Kaannn455,
joe-kr,
İlksen Şahin,
CRD,
Göksel D,
Didon,
akomania,
yavuzsezgin,
ataberk28,
34hakanay,
bilkan,
MCY4,
palankesli,
Cem Altay,
JrMartini,
DanChi,
Anti07,
Naim,
Kemalk41,
ersin ün,
ArifhbsAquatics,
Rüzgar.57,
OrdiBuko,
Muhammedcay,
İskorpit,
Yasin034,
gyunda,
Kaya0606,
TCERKEĞİ,
quest,
senol74,
the__legend,
DenizUlucutsoy,
Ahmetaydin16,
Haluk0651,
Abdulsamet...,
Burakt122,
Laetacara,
GhostKoi,
serhat480,
rockhl,
Bozajuniors,
FISHERMAN01,
Cuneytaltun,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.